Λοιπον ξανακαλημερες παιδες,Αφου προχτες εγινε ο χαμος με Αντριαννα κ δν μπορουσα να παρω τα ποδια μου,εχτες το βραδυ ειχα παει για μπυριτσα με ενα κολλητο κ στο ακυρο σκαει τηλ.απο καρολινα η κατερινα για τους φιλους του fb.Μου λεει μηπως την πηρα τηλ. νωριτερα το απογευμα,οχι τις λεω κ πιανουμε το μπουρου μπουρου με τα πολλα πολλα ειχα κ λιγες
κ την ρωταω μηπως ητανε free εκεινη την ωρα γιατι ειχα κ γω καμια ωρα ελευθερη μιας κ η ομαδα που ειχα παιξει στο στοιχημα περναγε κ βαριομουν να το δω κ δινουμε ραντεβου κεντρο στο 20 λεπτο.Την καρολινα την εχω ξαναπαρει πιο παλια κλασικη μαυρη με κορμαρα για μενα προσωπικα ξεπερναει τζεσυ κ εχει κ αυτο το τουπε με καυλωνει.Φτανουμε μαζι κ ανεβαινουμε δοματιο σβουρ πιπα στο ντους με τις τσιμπουκοχειλαρες της να δινουν κ να περνουν,Την αρπαζω κ την στηνω στα τεσσερα στην ακρη του κρεβατιου κ αρχιζουμε ενα γαμηση αγριο,με σταματαει κ μου λεει ξαπλωσε να ανεβω πανω σου για να χυσω,ε τινα λεμε ανεβαινει κ αρχιζει ενα κατσαβιδατο αργο κ εγω ν βλεπω την κολαρα της που ειναι πραγματικα χαρμα οφθαλμον απ το καθρεπτη οπου ηρθε κ το τελος.παιδες παρτε την τωρα γιατι φαινεται πως εχει καυλες αυτην την εποχη,μαλλον επειδη ερχονται σιγα σιγα εκλογες