λοιπον ..εχτες μετα την δουλεια και αφου ειχα επικοινωνησει μαζι της ..πηγα για καταδρομικη ..αν και δεν το συνηθιζω ..ο χωρς στην κυψελη σχεδον απεναντι απο τα δικαστηρια ενα δωμα σε μια πολυκατοικια...η κυρια ουτε ονομα δεν ρωτησα ..ηλικιακα καπου μεταξυ 40-45..ντυμενη δεν δειχνει την μπυροκοιλια που οντως εχει ..μεγαλα βυζια ευγενικη ...στα του αγωνα μια πολυ καλη πιπα ..με λιγο χερακι αλα μεπροτροπη δικια μου το πηρε ..οντως ρουφαει καλα ..αλλα με προφυλαξη...δεν προχωρησα σε μπριζολα διοτι ξενερωσα λιγο με το μπυροκοιλι...δεν μετανοιωσα αφου θα πηγαινα αθηνα για μπουρδελακι .αλλα φου απαντησε πηγα εκει ..κοστος 40 με μπανακι μπρος πισω ..ο λογος που εμεινα ηταν αυτος βασικα ....που να τρεχεις μετα σε ρδελο χωρις ντουζακι ..εχω προσωπικα δεν θα ξαναπαω ...οσο αφορα το μασαζ ειναι λιγο καλυτερο απο ενα απλο χαιδεμα ...στα συν το οινοπνευματακι να καθαρισουν τα λαδια απο την πλατη....
αυτα τα ολιγα για οποιον ενδιαφερεται
Ετούτη δω είναι η Ρίτα από Βουλγαρία ενώ εμένα μου θυμίζει την κυρα Τίνα την καλαματιανή εκ Ρουμανίας.
Παρότι την ρώτησα επέμενε ότι δεν είναι η Τίνα αλλά η Ρίτα
Ότι πάρεις 50 εκτός από κώλο
2η πιστολιά φρι οφ τσαρτζ
έχει και δικό της χώρο