Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (6 μέλη και 37 επισκέπτες)

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.255
Πόντοι
2.456
Σε καμία περίπτωση δεν είναι μόνο μασάζ. Το θέμα για μένα είναι καθαρά η εμφάνιση. Αν η εμφάνιση είναι καλή, δε με :heavymetalbig: ενδιαφέρει αν το φτάνει μόνο μέχρι την πίπα ή μέχρι τέλους. Το κακό είναι ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση δε μπορείς να ξέρεις την εμφάνιση πριν σου έρθει σπίτι ή στο ξενοχοδείο...
Δεν μπορεί να είσαι σίγουρος, πως μετά το μασάζ έχει τουλάχιστον φραπέ..
Η Ελενίτσα (έχει γραφτεί παλαιότερα) το με τα τα τεράστια βυζομπαλα,πήγαινε κατ' οίκον αλλά και σε χοτελ,αλλά δεν είχε ούτε φραπέ..

nikosalex1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Like
87
Πόντοι
1
Η Ελενίτσα (έχει γραφτεί παλαιότερα) το με τα τα τεράστια βυζομπαλα,πήγαινε κατ' οίκον αλλά και σε χοτελ,αλλά δεν είχε ούτε φραπέ..

Είπε η κοπέλα ότι κάνει και αισθησιακό.

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
Μου είπε ότι είναι 24 χρονών, 50 κιλά. Για το πρόγραμμα μου είπε ότι κάνει μασάζ, και αισθησιακό. Όταν τη ρώτησα τι περιλαμβάνει, μου είπε ότι δε μπορεί να μου πει από το τηλέφωνο για ολοκληρωμένα προγράμματα.
άμα δεν εξηγεί τι είναι το αισθησιακό να μην ψωνίσεις
αυτή μπορεί να εννοεί αισθησιακό να πιάνει το καυλί με τα δυό δάχτυλα και να το κουνάει σα σημαία
έτσι για να πάρει το 50αρικο
αυτό όμως δεν είναι πούτσωμα

• Like
Αντιδράσεις: geoMan

Ικτίνος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Μαΐ 2013
Κριτικές
109
Like
8.229
Πόντοι
24.806
αυτή μπορεί να εννοεί αισθησιακό να πιάνει το καυλί με τα δυό δάχτυλα και να το κουνάει σα σημαία

Αν εννοει αυτό τις δίνεις ένα 20αρικο και είσαι κομπλέ. Άμα θέλει. Έτσι πάει παιδιά. Μην τα δίνεται αν σαν κάνουν μαλακιες

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
Αν εννοει αυτό τις δίνεις ένα 20αρικο και είσαι κομπλέ. Άμα θέλει. Έτσι πάει παιδιά. Μην τα δίνεται αν σαν κάνουν μαλακιες
ούτε 20αρικο παρακαλώ
γιατι αν στην κάνει έτσι έχεις να πληρώνεις και το δωμάτιο

ανακεφαλαιώνοντας
κοπελιά τι πρόγραμμα κάνεις?
μουνί μπαίνουμε ή όχι?
άμα αρχίσει τα σα δε ντρέπεσαι κλπ
προσπεράστε με το μετρητό στην τσέπη σας

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6

Που βρίσκουμε την Ελενίτσα?

• Like
Αντιδράσεις: inno60

ermis1964

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
22
Like
244
Πόντοι
2.955
Εχει κάποιος συναγωνιστής εμπειρία μέ τήν κυρία της αγγελίας 70 ευρώ γιά 1,5 ωρα μασάζ.Δεν κάνει σέξ λέει,αλλά κάνει εκτόνωση μέ τό χέρι καί τό στόμα.Οπου αστεράκια κανεσεξ στα λατινικά.

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
Εχει κάποιος συναγωνιστής εμπειρία μέ τήν κυρία της αγγελίας 70 ευρώ γιά 1,5 ωρα μασάζ.Δεν κάνει σέξ λέει,αλλά κάνει εκτόνωση μέ τό χέρι καί τό στόμα.Οπου αστεράκια κανεσεξ στα λατινικά.
να της ανάψουμε 70 κεράκια στη μνήμη της ναι αλλά να δώσουμε 70 για μία μαλακία είναι μαλακία

• Like

ermis1964

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
22
Like
244
Πόντοι
2.955
να της ανάψουμε 70 κεράκια στη μνήμη της ναι αλλά να δώσουμε 70 για μία μαλακία είναι μαλακία
Συμφωνώ συναγωνιστή.Απλά ρώτησα εδώ,μήπως τό παίζει μυξοπαρθένα στην επικοινωνία καί κατά τήν συνάντηση αλλάζει τό σκηνικό.

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
Συμφωνώ συναγωνιστή.Απλά ρώτησα εδώ,μήπως τό παίζει μυξοπαρθένα στην επικοινωνία καί κατά τήν συνάντηση αλλάζει τό σκηνικό.
οκ
αλλά και σεξ να έκανε πάλι πολλά είναι

• Like

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027

Ετούτη δω είναι η Ρίτα από Βουλγαρία ενώ εμένα μου θυμίζει την κυρα Τίνα την καλαματιανή εκ Ρουμανίας.
Παρότι την ρώτησα επέμενε ότι δεν είναι η Τίνα αλλά η Ρίτα
Ότι πάρεις 50 εκτός από κώλο
2η πιστολιά φρι οφ τσαρτζ
έχει και δικό της χώρο

[/quote
λοιπον ..εχτες μετα την δουλεια και αφου ειχα επικοινωνησει μαζι της ..πηγα για καταδρομικη ..αν και δεν το συνηθιζω ..ο χωρς στην κυψελη σχεδον απεναντι απο τα δικαστηρια ενα δωμα σε μια πολυκατοικια...η κυρια ουτε ονομα δεν ρωτησα ..ηλικιακα καπου μεταξυ 40-45..ντυμενη δεν δειχνει την μπυροκοιλια που οντως εχει ..μεγαλα βυζια ευγενικη ...στα του αγωνα μια πολυ καλη πιπα ..με λιγο χερακι αλα μεπροτροπη δικια μου το πηρε ..οντως ρουφαει καλα ..αλλα με προφυλαξη...δεν προχωρησα σε μπριζολα διοτι ξενερωσα λιγο με το μπυροκοιλι...δεν μετανοιωσα αφου θα πηγαινα αθηνα για μπουρδελακι .αλλα φου απαντησε πηγα εκει ..κοστος 40 με μπανακι μπρος πισω ..ο λογος που εμεινα ηταν αυτος βασικα ....που να τρεχεις μετα σε ρδελο χωρις ντουζακι ..εχω προσωπικα δεν θα ξαναπαω ...οσο αφορα το μασαζ ειναι λιγο καλυτερο απο ενα απλο χαιδεμα ...στα συν το οινοπνευματακι να καθαρισουν τα λαδια απο την πλατη....
αυτα τα ολιγα για οποιον ενδιαφερεται

Ετούτη δω είναι η Ρίτα από Βουλγαρία ενώ εμένα μου θυμίζει την κυρα Τίνα την καλαματιανή εκ Ρουμανίας.
Παρότι την ρώτησα επέμενε ότι δεν είναι η Τίνα αλλά η Ρίτα
Ότι πάρεις 50 εκτός από κώλο
2η πιστολιά φρι οφ τσαρτζ
έχει και δικό της χώρο

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612

:2funny: :rockon:

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
λοιπον ..εχτες μετα την δουλεια και αφου ειχα επικοινωνησει μαζι της ..πηγα για καταδρομικη ..αν και δεν το συνηθιζω ..ο χωρς στην κυψελη σχεδον απεναντι απο τα δικαστηρια ενα δωμα σε μια πολυκατοικια...η κυρια ουτε ονομα δεν ρωτησα ..ηλικιακα καπου μεταξυ 40-45..ντυμενη δεν δειχνει την μπυροκοιλια που οντως εχει ..μεγαλα βυζια ευγενικη ...στα του αγωνα μια πολυ καλη πιπα ..με λιγο χερακι αλα μεπροτροπη δικια μου το πηρε ..οντως ρουφαει καλα ..αλλα με προφυλαξη...δεν προχωρησα σε μπριζολα διοτι ξενερωσα λιγο με το μπυροκοιλι...δεν μετανοιωσα αφου θα πηγαινα αθηνα για μπουρδελακι .αλλα φου απαντησε πηγα εκει ..κοστος 40 με μπανακι μπρος πισω ..ο λογος που εμεινα ηταν αυτος βασικα ....που να τρεχεις μετα σε ρδελο χωρις ντουζακι ..εχω προσωπικα δεν θα ξαναπαω ...οσο αφορα το μασαζ ειναι λιγο καλυτερο απο ενα απλο χαιδεμα ...στα συν το οινοπνευματακι να καθαρισουν τα λαδια απο την πλατη....
άρα δεν είναι η κυρα Τίνα η καλαματιανή
εσύ πρέπει να μπήκες στη σαυροφωλιά της Ευελπίδων και έφυγες αλώβητος
εύγε!

• Like
Αντιδράσεις: pre

tangocash

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
264
Πόντοι
281

άρα δεν είναι η κυρα Τίνα η καλαματιανή
εσύ πρέπει να μπήκες στη σαυροφωλιά της Ευελπίδων και έφυγες αλώβητος
εύγε!

μηπως εμοιαζε με αυτην..

κανεσεχ.κομ

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027

μηπως εμοιαζε με αυτην..

κανεσεχ.κομ
δεν ειναι αυτη ..δεν ξερω για ποιοες σαυρες μιλατε καθοτι δεν γνωριζω τις λεγαμενες ..εγω πηγα στη οδο αιγινης απεναντι απο την εισοδο της ευελπιδων και λιγο πιο κατω προς τον πανελληνιο σχεδον στο μεση του δρομου ,..αν ειναι αυτο που λετε παω πασο γιατι δεν γνωριζω

bilaki**

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2007
Like
33
Πόντοι
1
οδο αιγινης? δωσε τηλ. μενω πολη κοντα και με ενδιαφερη γιατι βαριεμαι της διαδρομες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom