chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.947
- Πόντοι
- 2.846
.... τι αηδια ειναι παλι τουτη !!!! Πονεσαν τα ματια μας με τις φωτος της :S :S :S :o :o :oξερει καποιος κατι για εδω;
.... τι αηδια ειναι παλι τουτη !!!! Πονεσαν τα ματια μας με τις φωτος της :S :S :S :o :o :oξερει καποιος κατι για εδω;
σε ευχαριστω φίλε ... μαλλον μ εσωσες απο αδικο κοπο ....μεσογείων 208 3ος, παχουλη κινέζα μη ανεξάρτητη προσφέρει και καλά ταντρα μασάζ. Υπάρχουν πολλές κριτικές, όλες αρνητικές, μπριζολαδικο της κακιάς ώρας
εχω τηλ αν θελεις .... σε πμΚαλησπερα guys,εχει κανεις λινκ η τηλ απο στεφανια,γιατι διαβαζω διαβαζω πισω και δε βρισκω κατι
Καλησπερα guys,εχει κανεις λινκ η τηλ απο στεφανια,γιατι διαβαζω διαβαζω πισω και δε βρισκω κατι
ευχαριστω πολυ συμπουρδελιαρη
κανεις καποια νυξη στο τηλ για φραπε η γαμησι,η ειναι auto included στις υπηρεσιες,ρωταω γιατι γραφει 'αυστηρα εππαγγελματικο' μασαζ ;)
κανεις καποια νυξη στο τηλ για φραπε η γαμησι,η ειναι auto included στις υπηρεσιες,ρωταω γιατι γραφει 'αυστηρα εππαγγελματικο' μασαζ ;)
φιλε μου καλησπερα..την πρωτη φορα σε εμενα επαιξε μονο φραπεδακι..την δευτερη φορα επαιξε φραπεδακι με καλαμακι..και απο την τριτη τα παντα ολα...ακομα και πακετα με 2 εκτονωσεις..ερχεται και στο σπιτι σου αλλα εχει και δικο της χωρο..κανεις καποια νυξη στο τηλ για φραπε η γαμησι,η ειναι auto included στις υπηρεσιες,ρωταω γιατι γραφει 'αυστηρα εππαγγελματικο' μασαζ ;)
επειδη ειμαι γειτονας στο συγκεκριμενο ιδρυμα ερχονται κατα καιρους και ωραια κομματια..τα οποια ομως δεν καθονται για μεγαλο χρονικο διαστημα εκει..με λιγα λογια ειναι κασκαντεριλικι..την πρωτη φορα μου ξηγηθηκαν σκετο μασαζ..και καλα οτι εδω δεν κανουμε τετοια..με το ζορι στο τελος ενα φραπεδακι απο την μιλφ κινεζα..μεσογείων 208 3ος, παχουλη κινέζα μη ανεξάρτητη προσφέρει και καλά ταντρα μασάζ. Υπάρχουν πολλές κριτικές, όλες αρνητικές, μπριζολαδικο της κακιάς ώρας
ξερει καποιος κατι για εδω;
Κειμήλιο η φωτογραφία!οπου φυγεις φυγεις... η φωτο πρεπει να ειναι βαλμενη δεκετια 90΄... μεγαλη ξεπετα... αντε να χυσεις να φυγεις ... να καταλαβεις εγω ειχα κανει μαζι της πριν 7-8 χρονια στο fuego στηνκαλλιεα... ειχε την ιδια φωτο στην αγγελια τοτε...και το πρωτο που σκεφτηκα οτι η φωτο ηταν τουλαχιστον 15 ετιας.... 15 + 7 = 22 χρονια .... 2016 -22= 1994... τοτε τραβηχτηκε!!
Τυπε απο τις 10:00 εως 22:00...Καλησπέρα,
Μήπως γνωρίζει κανείς για τη Μαρία τι ώρες δουλεύει;
Ευχαριστώ
Τυπε παιζει μια φωτο παραπανω που ειναι πολυ κοντα στην πραγματικοτητα,παιδες δεν παιζει καμια φωτο της Μαριας?
Τυπε παιζει μια φωτο παραπανω που ειναι πολυ κοντα στην πραγματικοτητα,
υπαρχει περιγραφη απο τους συναγωνιστες, για 50 γουαν ειναι ειναι καλη περιπτωση...