taper
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 624
- Πόντοι
- 4.440
Eιναι δοκιμασμένο το κορίτσι ?γράψε αυτό στο google και θα στο βγάλει 4ο αποτέλεσμα 'αν σου αρεσει το κωλαρακι μου πατριτσια'
Eιναι δοκιμασμένο το κορίτσι ?γράψε αυτό στο google και θα στο βγάλει 4ο αποτέλεσμα 'αν σου αρεσει το κωλαρακι μου πατριτσια'
ναιEιναι δοκιμασμένο το κορίτσι ?
βυζάκι μικρό κοντή έχει προσωπάκι αλβανικό και την πέρασα για αλβανέζααπο προσωπο, στηθος?>
ρε παιδιά έλεος1. Σημειώστε το 109% σωστό ότι η κ. ΌΛΓΑ το παίζει στο ακα το ματς λόγω ακριβώς ότι είναι άτομο ψυχοσύνθεσης συγκεκριμένης...προσοχή λοιπόν.
ξέρει να επενδύει όμωςμα ειναι βραζιλιανα taperman! δε μιλαει ελληνικος
Εχει ακομα αγγελια η Αγνη φιλε? Νομιζα εχει σταματησειη αγνή η χοντρή ποια είναι ρε σεις
εγώ μια αγνή ξέρω που είναι Πολωνέζα και αδύνατη
που καθαρίζει σκάλες στα ν.π και βάζει αγγελία ως πατριτσια με κώλο μέσα 60
βυζάκι μικρό κοντή έχει προσωπάκι αλβανικό και την πέρασα για αλβανέζα
μετά που είδα προφιλ φβ κλπ κατάλαβα ότι δεν μου είπε ψέματα όντως από χωριό της ένδοξης Πολωνίας
ο ταλαίπωρος ο σύζυγος όμως ... κρίμα το παληκάρι ... του την γαμάνε κατά εκατοντάδες και δεν ξέρει τίποτα
Εχεις πμΚαλημέρα
Μαρία σλουρπ; Μια βοήθεια ότι κοινού την Θέλω
Ευχαριστώ
Κόβει η πουτανα το γαμησι?Εχει ακομα αγγελια η Αγνη φιλε? Νομιζα εχει σταματησει
Πως θα την βρω φιλε?Κόβει η πουτανα το γαμησι?
Πως θα την βρω φιλε?
...ακομα να καταλαβεις οτι εισαι απο τους ΕΛΑΧΙΣΤΑ ποιοτικους εδω μεσα, και οτι οι περισσοτεροι υμνουν τα μπαζα προκειμενου να λαβουν δωρακι απο αυτες?ρε παιδιά έλεος
ορισμένες εκδιδόμενες συμπεριλαμβανομένης της θείας Όλγας, άμα δεν έβγαιναν στη βίζιτα δεν τις γαμούσε κανείς
έπρεπε να πληρώσουν για να τις γαμήσει κάποιος, εγώ δεν την γαμούσα ούτε να μου έγραφε σπίτι στην αχαρνών
διαβάζω διθυραμβικά σχόλια τον τελευταίο καιρό γιατί η θεία δίνει κώλο και όλα αυτά στην εκπληκτική τιμή των 70 ευρώ συν το δωμάτιο
και βγαίνουν οι γαμιάδες της και μας την λένε γιατί κάνουμε κριτική
χώστε ρε παληκάρια 70άρια να κάνει προίκα το κάρο της καθαριότητας
τι άλλο να πω παρά καλές γιορτές και ότι η κριτική είναι δικαίωμα του καθένα
...ακομα να καταλαβεις οτι εισαι απο τους ΕΛΑΧΙΣΤΑ ποιοτικους εδω μεσα, και οτι οι περισσοτεροι υμνουν τα μπαζα προκειμενου να λαβουν δωρακι απο αυτες?
Πολυ σωστος ο Κιτσος ...θεοποιουν και υμνουν κατι μπαζα εδω μεσα μερικοι , απορω πραγματικα με την καταντια μερικων εδω μεσα , ενα μεγαλο + απο εμενα σε φιλο Κιτσος...ακομα να καταλαβεις οτι εισαι απο τους ΕΛΑΧΙΣΤΑ ποιοτικους εδω μεσα, και οτι οι περισσοτεροι υμνουν τα μπαζα προκειμενου να λαβουν δωρακι απο αυτες?