Η Ελενα "που δεν κανει τπτ" δεν ειναι εννοειται ελληνιδα, ουτε ισπανιδα...για να κλείσω το θέμα από την πλευρά μου
την λεν Ελένα και όχι Έλενα ή Ελένη
το Ελένα μου κάνει πολύ βαθύ καρδιτσώτικο - με όλο το σεβασμό προς τους Καρδιτσιώτες
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
για ποιά Αγνή λες? την Πολωνέζα?
Εμένα για ουγκαρέζα μου συστήθηκε αλλά αυτό είναι το λιγότερο που έχει σημασία. .....195 τελειώνει το τηλ. Της
SEXY_TED
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 58
- Πόντοι
- 1
Αλλά τι είναι?Η Ελενα "που δεν κανει τπτ" δεν ειναι εννοειται ελληνιδα, ουτε ισπανιδα...
Πάντως ότι και να 'ναι, δεν το σηκώνει το τηλ!
giorgosbigone
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 789
- Πόντοι
- 361
Αλλά τι είναι?
Πάντως ότι και να 'ναι, δεν το σηκώνει το τηλ!
Ελληνιδα ειναι.
Παντως κατι παραπανω δεν κανει σιγουρα.
Μονο μασαζ αλλα αρκετα καλο!!!!
placebo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.951
- Πόντοι
- 201
Απο το τίποτα κάτι είναι και αυτόμου είπε χαρακτηριστικά ότι αν ερεθιστείτε από το μασάζ μπορείτε για 10-15 λεπτά να αυτοικανοποιηθείτε με μένα στο δωμάτιο
johnallmighty
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2012
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Παιδες, αν καποιος εχει προσωπικη εμπειρια με μια τυπισσα απο Σαρωνιδα (κινητο 694******107)
Απλα για πληροφορηση (ας μου στειλει κ πμ)
Απο Σαρωνίδα?? Κυριακάτικη βόλτα και φραπέ που λένε..
Ξέρεις κάτι παραπανω?
Απο το τίποτα κάτι είναι και αυτό
Λέτε να φοράει αδιάβροχο ή να κρατάει ομπρέλα μην την πάρουν τα σκάγια?
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
7 σελίδες πίσω.
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Απορω ομως... εχουμε γεμισει 7 σελίδες για την Έλενα που δεν κάνει τίποτα παραπάνω από μασαζ. Εδώ πολλοί γελάνε που πάμε και δίνουμε 50€ για να μας τον παίξουν και τωρα θέλετε να πάτε να δώσετε 50€ για να τον παίξετε μόνοι σας.
ermis1964
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 22
- Like
- 244
- Πόντοι
- 2.955
Εχεις δίκηο συναγωνιστή.Δυστυχώς δέν υπάρχει κάτι αξιόλογο στόν χώρο,πού νά προσφέρει καλό μασάζ μέ σέξ μέ αξιόλογη εμφάνιση.Ο συνδυασμός είναι δύσκολος από ότι διαπιστώνετε.Αν βρεθεί κοπέλα πού νά εχει τό πακέτο πού προανέφερα θά μαζέψει ολο τό χαρτί.Μέχρι τότε όμως,θά αναλωνόμαστε σέ συζητήσεις καί θά αρκούμαστε σέ κοπέλες όπως Στεφανία,Ελένα,Αγνη καί άλλες 3ης καί 4ης κατηγορίας.Απορω ομως... εχουμε γεμισει 7 σελίδες για την Έλενα που δεν κάνει τίποτα παραπάνω από μασαζ. Εδώ πολλοί γελάνε που πάμε και δίνουμε 50€ για να μας τον παίξουν και τωρα θέλετε να πάτε να δώσετε 50€ για να τον παίξετε μόνοι σας.
johnallmighty
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2012
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Μήπως γνωρίζει κανείς κάτι για μια Μιλάνα απο σιτε που προσφερουν μασαζ κατ οικον?
Μια φορα δοκίμασα απλό μασαζ αλλα ακουμπούσαν τα χεράκια της ολο και παραπανω..πηγε Μυκονο για το καλοκαιρι και ξαφνικα εφυγε απο το γραφειο.
Οποιος γνωριζει, θα εκτιμουσα μια απαντηση
Μια φορα δοκίμασα απλό μασαζ αλλα ακουμπούσαν τα χεράκια της ολο και παραπανω..πηγε Μυκονο για το καλοκαιρι και ξαφνικα εφυγε απο το γραφειο.
Οποιος γνωριζει, θα εκτιμουσα μια απαντηση
Απορω ομως... εχουμε γεμισει 7 σελίδες για την Έλενα που δεν κάνει τίποτα παραπάνω από μασαζ. Εδώ πολλοί γελάνε που πάμε και δίνουμε 50€ για να μας τον παίξουν και τωρα θέλετε να πάτε να δώσετε 50€ για να τον παίξετε μόνοι σας.
Άμα θέλετε ξέρω κάποια που ζητάει λεφτά να τον παίξεις μόνος σου ΧΑΧΑΧΑΧΑ.
Περι ορέξεως ......
Μου αρέσει να την παίζω με κερκίδα!
Θα ανοίγει το κινητό η κοπελιά και θα βρίσκει 257 κλήσεις από τύπους που ψήνονται να τον παίξουν μπροστά της και κάνουν ίσα με 8 ραντεβού για να τους τον ακουμπήσει. Και μετά αναρωτιέστε κάποιοι γιατί δε πέφτουν οι τιμές με την κρίση, η πιρφορίαση του Έλληνα δεν έχει όριο ...
giorgosbigone
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 789
- Πόντοι
- 361
Εχεις δίκηο συναγωνιστή.Δυστυχώς δέν υπάρχει κάτι αξιόλογο στόν χώρο,πού νά προσφέρει καλό μασάζ μέ σέξ μέ αξιόλογη εμφάνιση.Ο συνδυασμός είναι δύσκολος από ότι διαπιστώνετε.Αν βρεθεί κοπέλα πού νά εχει τό πακέτο πού προανέφερα θά μαζέψει ολο τό χαρτί.Μέχρι τότε όμως,θά αναλωνόμαστε σέ συζητήσεις καί θά αρκούμαστε σέ κοπέλες όπως Στεφανία,Ελένα,Αγνη καί άλλες 3ης καί 4ης κατηγορίας.
Θα διαφωνησω για την εμφανιση της Ελενας.
Ειναι αρκετα ωραια κ μικρη σε ηλικια απλα δυστυχως κανει μονο μασαζ.
Αν εκανε κ αλλα θα ηταν τοπ!!!!!!!! με διαφορα καλυτερη απ ολες τις αλλες
SEXY_TED
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 58
- Πόντοι
- 1
Πόσα dates έκανες μαζί της αδερφέ και δεν συνέβη τίποτα?Θα διαφωνησω για την εμφανιση της Ελενας.
Ειναι αρκετα ωραια κ μικρη σε ηλικια απλα δυστυχως κανει μονο μασαζ.
Αν εκανε κ αλλα θα ηταν τοπ!!!!!!!! με διαφπρα καλυτερη απ ολες τις αλλες
giorgosbigone
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 789
- Πόντοι
- 361
Πόσα dates έκανες μαζί της αδερφέ και δεν συνέβη τίποτα?
4 μετα το 3το εκανα μονο μασαζ δεν δοκιμασα κατι αλλο.
Και ειμαι νεος σε ηλικια κ αρκετα εμφανισιμος αλλα οποτε εκανα νυξη παντα ηταν αρνητικη!
4 μετα το 3το εκανα μονο μασαζ δεν δοκιμασα κατι αλλο.
Και ειμαι νεος σε ηλικια κ αρκετα εμφανισιμος αλλα οποτε εκανα νυξη παντα ηταν αρνητικη!
Μπορεί να ψάχνει sugar daddy ρε μαν οπότε δεν σε βοηθάει ουτε η ηλικια ουτε και η εμφάνιση
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις