Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

SEXY_TED

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
58
Πόντοι
1
Μάλιστα... δηλαδή έχουμε να κάνουμε είτε με έναν ψεύτη (ή και προμοτέρ), είτε με έναν κομπλεξικό, φαν τη παροιμίας με την αλεπού και τα κρεμαστάρια! Ρε, τι πάθαμεεεεε, και είμαστε και παθιασμένοι άνθρωποι! Τώρα τι να κάνουμε με την Έλενα τελικά?
  :hmm:

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
327
Πόντοι
2.287
Οχι...

Αν κάποιος πει το αντίθετο... είναι ο Σταλλονε στη ταινία Κόμπρας...

Βασικά, πεταμένα λεφτά..
"Πανταχου παρων εισαι??"
Που ξερεις τι γινεται με το καθενα??
Αν εσυ δεν κατεφερες κατι, δε σημαινει οτι κανεις δεν καταφερε.
Μιλαμε για Ελενη οχι Ελενα, το τηλ τελειωνει σε 722.

city7

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2015
Like
42
Πόντοι
0
καλημερες...δωσε παρα πανω πληροφοριες αδελφε...ποσες θεραπειες χρεισατικαν?ζητησε παραπανω χρηματα?γιατι εχουν ποσταρει 10 ατομα και λενε ουτε καν....εμενα σε αναλογη περιπτωση απο φβ ειχα χρειαστει να κανω 5 επισκεψεις για να λυθει...μερικοι μπορει να κραξουν οτι με 100ε που χαλασα θα μπορουσα να παρω ενα στανταρακι αλλα γουστα ειναι αυτα...εμενα μου αρεσει να το κυνηγαω λιγο και να μην ειναι εντελως ετοιμο....και η πρωτη μου προτερεοτητα ειναι ενα καλο μαζαζ η εκτονωση ειναι το κερασακι...

placebo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
1.951
Πόντοι
201
το μεσημέρι πήρα ξανά την Ελένα από άλλο γαμοτηλ και μου είπε για 25 ευρώ μασαζ της μιας ώρας με 15λεπτο προπονίσιο μόνος μου
τις λέω αντι για 15λεπτο προπονισιο μόνος μου δεν μου κάνεις μια πιπούλα να στα ρίξω στα βυζά  :tits: και να σου γράψω και ένα αυθαίρετο που έχω?
μου το έκλεισε απότομα ..
επειδή δεν το πιασα :think: σου δίνει 15' για να τον παίξεις μονος σου???

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Αναμένεται από στιγμή σε στιγμή ο φέρον χρυσή πούτσα που θα μας πεί ότι της προσέφερε χαρά στα σκέλια για να σκάσουμε οι υπόλοιπη κοινή θνητοί.
Βλέπω επανάληψη της ιστορίας με την Αθηνά στο Νέο Ψυχικό που σε όλους μας έκανε μόνο μασάζ αλλά υπήρχε ο χρυσοπουτσοφορεμένος που του έκανε και άλλα και έπρεπε να μας το πει....

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Που τη θυμηθηκες την Αθηνα...μεγαλη μουφα

:grin:

Julious

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2006
Like
296
Πόντοι
21
το μεσημέρι πήρα ξανά την Ελένα από άλλο γαμοτηλ και μου είπε για 25 ευρώ μασαζ της μιας ώρας με 15λεπτο προπονίσιο μόνος μου
τις λέω αντι για 15λεπτο προπονισιο μόνος μου δεν μου κάνεις μια πιπούλα να στα ρίξω στα βυζά  :tits: και να σου γράψω και ένα αυθαίρετο που έχω?

Θεός!!!Θεός!!!

Babis flou

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2016
Like
48
Πόντοι
0
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: Απλά respect!

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
λογικο που στο εκλεισε η κοπελα.για σκεψου σε τι εξοδα την βαζεις...κριμα!!!!

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Μεγάλη μούφα, 10-15 χρόνια μεγαλύτερη από το Ελενάκι, ίδιες βυζάρες και 2πλάσιο κόστος συνεδρίας... Ουστ!

Ναι, τα λεφτά ήταν πολλά αλλά τουλάχιστον το μασάζ ήταν πολύ καλό
Αρχαιοελληνικό χαχαχχ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom