SEXY_TED
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 58
- Πόντοι
- 1
... και να σου γράψω και ένα αυθαίρετο που έχω?
μου το έκλεισε απότομα ..
Αχαχαχαχα, κλαίω ρε μ...
... και να σου γράψω και ένα αυθαίρετο που έχω?
ε ναι! διαφωνείς?Αχαχαχαχα, κλαίω ρε μ...
Αχαχαχαχα, κλαίω ρε μ...
Ρε συ πάνω που ήθελα να την καλέσω εγώ, μου την τσίτωσες τώρα. όχι φραπέ δεν βλέπω, με μπουφάν θα με μασαζάρει βλέπω! χαχαχα!ε ναι! διαφωνείς?
Η Ελενα τον εχει παιξει σε κανεναν με εξτρα χρηματα?
Σε έχουν διαψεύσει, για κοίτα λίγο πιο πάνω...Οχι...
Αν κάποιος πει το αντίθετο... είναι ο Σταλλονε στη ταινία Κόμπρας...
Βασικά, πεταμένα λεφτά..
Σε έχουν διαψεύσει, για κοίτα λίγο πιο πάνω...
Μάλιστα... δηλαδή έχουμε να κάνουμε είτε με έναν ψεύτη (ή και προμοτέρ), είτε με έναν κομπλεξικό, φαν τη παροιμίας με την αλεπού και τα κρεμαστάρια! Ρε, τι πάθαμεεεεε, και είμαστε και παθιασμένοι άνθρωποι! Τώρα τι να κάνουμε με την Έλενα τελικά?Δεν πειράζει....!!
"Πανταχου παρων εισαι??"Οχι...
Αν κάποιος πει το αντίθετο... είναι ο Σταλλονε στη ταινία Κόμπρας...
Βασικά, πεταμένα λεφτά..
επειδή δεν το πιασα σου δίνει 15' για να τον παίξεις μονος σου???το μεσημέρι πήρα ξανά την Ελένα από άλλο γαμοτηλ και μου είπε για 25 ευρώ μασαζ της μιας ώρας με 15λεπτο προπονίσιο μόνος μου
τις λέω αντι για 15λεπτο προπονισιο μόνος μου δεν μου κάνεις μια πιπούλα να στα ρίξω στα βυζά και να σου γράψω και ένα αυθαίρετο που έχω?
Που τη θυμηθηκες την Αθηνα...μεγαλη μουφα
το μεσημέρι πήρα ξανά την Ελένα από άλλο γαμοτηλ και μου είπε για 25 ευρώ μασαζ της μιας ώρας με 15λεπτο προπονίσιο μόνος μου
τις λέω αντι για 15λεπτο προπονισιο μόνος μου δεν μου κάνεις μια πιπούλα να στα ρίξω στα βυζά και να σου γράψω και ένα αυθαίρετο που έχω?
Απλά respect!το μεσημέρι πήρα ξανά την Ελένα από άλλο γαμοτηλ και μου είπε για 25 ευρώ μασαζ της μιας ώρας με 15λεπτο προπονίσιο μόνος μου
λογικο που στο εκλεισε η κοπελα.για σκεψου σε τι εξοδα την βαζεις...κριμα!!!!το μεσημέρι πήρα ξανά την Ελένα από άλλο γαμοτηλ και μου είπε για 25 ευρώ μασαζ της μιας ώρας με 15λεπτο προπονίσιο μόνος μου
Μεγάλη μούφα, 10-15 χρόνια μεγαλύτερη από το Ελενάκι, ίδιες βυζάρες και 2πλάσιο κόστος συνεδρίας... Ουστ!Που τη θυμηθηκες την Αθηνα...μεγαλη μουφα
Μεγάλη μούφα, 10-15 χρόνια μεγαλύτερη από το Ελενάκι, ίδιες βυζάρες και 2πλάσιο κόστος συνεδρίας... Ουστ!
Συμφωνώ, και σε μένα έμεινε αυτή η απορία!επειδή δεν το πιασα σου δίνει 15' για να τον παίξεις μονος σου???