Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (5 μέλη και 33 επισκέπτες)

SEXY_TED

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
58
Πόντοι
1
Ρε παιδιά τα πράγματα είναι απλά: όταν λέει κάποιος ότι "εγώ κεράστηκα φραπεδάκι από την τάδε κοπέλα στο κατ' οίκον" δε σημαίνει ότι η συγκεκριμένη το κάνει πάντοτε και αδιακρίτως. Προφανώς επιλέγει αναλόγως τα κέφια της, τα γούστα της και τα έξτρα φράγκα που της προσφέρονται. Επίσης δεν σημαίνει ότι αν κάποιος συναγωνιστής αναφέρει κάτι που πέτυχε, ότι το κάνει για να πικάρει τους άλλους. Δεν υπάρχει άσπρο - μαύρο.

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Ρε παιδιά τα πράγματα είναι απλά: όταν λέει κάποιος ότι "εγώ κεράστηκα φραπεδάκι από την τάδε κοπέλα στο κατ' οίκον" δε σημαίνει ότι η συγκεκριμένη το κάνει πάντοτε και αδιακρίτως. Προφανώς επιλέγει αναλόγως τα κέφια της, τα γούστα της και τα έξτρα φράγκα που της προσφέρονται. Επίσης δεν σημαίνει ότι αν κάποιος συναγωνιστής αναφέρει κάτι που πέτυχε, ότι το κάνει για να πικάρει τους άλλους. Δεν υπάρχει άσπρο - μαύρο.

Το θέμα είναι πως το λεει ρε μεγαλε. Αν λέει καθαρά τι πήρε και με τι αντιτιμο τότε οκ αλλα είναι να λέει ενας συναγωνιστής οτι με κάποια δεν παιζει κάτι παραπάνω και ο παπαρομαλακας να ποστάρει μυστικιστικά μηνύματα του τύπου "τι λές" και "speak for yourself, εγω σερβιρίστηκα" και τέτοια ε τότε να πα να γαμηθεί.

SEXY_TED

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
58
Πόντοι
1
Το θέμα είναι πως το λεει ρε μεγαλε. Αν λέει καθαρά τι πήρε και με τι αντιτιμο τότε οκ αλλα είναι να λέει ενας συναγωνιστής οτι με κάποια δεν παιζει κάτι παραπάνω και ο παπαρομαλακας να ποστάρει μυστικιστικά μηνύματα του τύπου "τι λές" και "speak for yourself, εγω σερβιρίστηκα" και τέτοια ε τότε να πα να γαμηθεί.
Κάτσε ρε μεγάλε, δεν είπε έτσι ο άνθρωπος γιατί λες ψέματα? Άλλωστε όλα εδώ γραμμένα είναι. Είπε ότι το κατάφερε μετά από 5+ ραντεβού, ότι του έβγαλε το λάδι, ότι του πήγε ο κούκος αηδόνι, κι ότι τελικά δεν λέει και πολλά η συγκεκριμένη τύπισα.

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Κάτσε ρε μεγάλε, δεν είπε έτσι ο άνθρωπος γιατί λες ψέματα? Άλλωστε όλα εδώ γραμμένα είναι. Είπε ότι το κατάφερε μετά από 5+ ραντεβού, ότι του έβγαλε το λάδι, ότι του πήγε ο κούκος αηδόνι, κι ότι τελικά δεν λέει και πολλά η συγκεκριμένη τύπισα.

Με παρεξήγησες. Γενικά μιλάω και όχι για το συγκεκριμένο ποστ το οποίο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις του να πα να γαμηθεί :)

SEXY_TED

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
58
Πόντοι
1
Με παρεξήγησες. Γενικά μιλάω και όχι για το συγκεκριμένο ποστ το οποίο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις του να πα να γαμηθεί :)
Ναι αλλά εξ αφορμής αυτής της δημοσίευσης από τον ggary1000 και της απάντησης από τον digit_ten έγραψες αυτή την κακοήθεια. Τέςπά... Επειδή το ίδιο συνέβη και με μένα πριν λίγες μέρες, νομίζω ότι είναι σκόπιμο να διαβάζουμε πριν απαντήσουμε με κάποιον τρόπο. Όταν γράφει κάποιος κάτι σχετικά με μια εμπειρία του, δεν στρέφεται κατ' ανάγκη εναντίον κάποιου άλλου που δεν κατάφερε να έχει την αντίστοιχη εμπειρία, το γράφει για ενημέρωση ο άνθρωπος. όχι για να μειώσει τους άλλους.
έλεος...

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Το πρόβλημα προέκυψε γιατί το δικό σου πόστ είναι γενικό

Quote from: sexy_ted on Today at 15:10

κακοήθεια από εμένα εδώ μέσα δύσκολο...

faros18

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2010
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα στους φίλους στο site. Σήμερα είχαμε Αγνή ξανά μετά από καιρό. Αν θα πω value for money νομίζω πως δεν θ ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Μασάζ όπως πάντα υψηλού επιπέδου με διάθεση να περάσεις καλά στα του αγώνα τώρα,  πίπα για σεμινάριο με ωραία βεντουζαρισματα ισπανικό στις βυζαρες της, καραμέλωμα στα @ πρώτη στάση από πάνω με ωραία κουνήματα 2η στα γόνατα και κατάθεση. Από τις καλύτερες παρουσίες κατά την άποψή μου.2

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.333
Πόντοι
1.720
Καλησπέρα στους φίλους στο site. Σήμερα είχαμε Αγνή ξανά μετά από καιρό. Αν θα πω value for money νομίζω πως δεν θ ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Μασάζ όπως πάντα υψηλού επιπέδου με διάθεση να περάσεις καλά στα του αγώνα τώρα,  πίπα για σεμινάριο με ωραία βεντουζαρισματα ισπανικό στις βυζαρες της, καραμέλωμα στα @ πρώτη στάση από πάνω με ωραία κουνήματα 2η στα γόνατα και κατάθεση. Από τις καλύτερες παρουσίες κατά την άποψή μου.2
για ποιά Αγνή λες? την Πολωνέζα?

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.333
Πόντοι
1.720
Ρε συ πάνω που ήθελα να την καλέσω εγώ, μου την τσίτωσες τώρα. όχι φραπέ δεν βλέπω, με μπουφάν θα με μασαζάρει βλέπω! χαχαχα!
:kenny:
όχι, με 3-4 ραντεβου και ωραία συμπεριφορά μια πιπούλα με τριψοβύζι θα την κερδίσεις
κι ας είναι και αερόπιπα που λένε

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.333
Πόντοι
1.720
επειδή δεν το πιασα :think: σου δίνει 15' για να τον παίξεις μονος σου???
μου είπε χαρακτηριστικά ότι αν ερεθιστείτε από το μασάζ μπορείτε για 10-15 λεπτά να αυτοικανοποιηθείτε με μένα στο δωμάτιο

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.333
Πόντοι
1.720
για να κλείσω το θέμα από την πλευρά μου
την λεν Ελένα και όχι Έλενα ή Ελένη
το Ελένα μου κάνει πολύ βαθύ καρδιτσώτικο - με όλο το σεβασμό προς τους Καρδιτσιώτες

SEXY_TED

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
58
Πόντοι
1
όχι, με 3-4 ραντεβου και ωραία συμπεριφορά μια πιπούλα με τριψοβύζι θα την κερδίσεις
κι ας είναι και αερόπιπα που λένε
Φαντάζομαι με το αζημίωτο φυσικά, ε? how much κατά τη γνώμη σου?
Αν θες απάντα μου σε pm

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.333
Πόντοι
1.720
Φαντάζομαι με το αζημίωτο φυσικά, ε? how much κατά τη γνώμη σου?
Αν θες απάντα μου σε pm
ρε συ Τεντ υπάρχει τσάμπα πουθενά και δεν το ξέρω?
φυσικά με το αζημίωτο ας πουμε 4Χ30 να σου πάρει μια αερόπιπα
πρώτη φορά συμβαίνει?
ή την θεωρούμε χαζή και αφελή που γκουγκλάροντας ή ότι άλλο, βγάζει το προφίλ της με τους βύζους για το λαό
έχει δολώσει το κορίτσι και περιμένει ..!

Athens84

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδες, αν καποιος εχει προσωπικη εμπειρια με μια τυπισσα απο Σαρωνιδα (κινητο  694******107)
Απλα για πληροφορηση (ας μου στειλει κ πμ)  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom