Συμφωνώ, και σε μένα έμεινε αυτή η απορία!
ναι, σε "βοηθάει" να τελιώσεις βγάζοντας επιφωνήματα.
Συμφωνώ, και σε μένα έμεινε αυτή η απορία!
ναι με το τζάκι για το χειμώνα και τα πτυχία φουλ που είχε στο τοίχο.Ναι, τα λεφτά ήταν πολλά αλλά τουλάχιστον το μασάζ ήταν πολύ καλό
Αρχαιοελληνικό χαχαχχ
ναι με το τζάκι για το χειμώνα και τα πτυχία φουλ που είχε στο τοίχο.
The massage doctor
Ρε παιδιά τα πράγματα είναι απλά: όταν λέει κάποιος ότι "εγώ κεράστηκα φραπεδάκι από την τάδε κοπέλα στο κατ' οίκον" δε σημαίνει ότι η συγκεκριμένη το κάνει πάντοτε και αδιακρίτως. Προφανώς επιλέγει αναλόγως τα κέφια της, τα γούστα της και τα έξτρα φράγκα που της προσφέρονται. Επίσης δεν σημαίνει ότι αν κάποιος συναγωνιστής αναφέρει κάτι που πέτυχε, ότι το κάνει για να πικάρει τους άλλους. Δεν υπάρχει άσπρο - μαύρο.
Κάτσε ρε μεγάλε, δεν είπε έτσι ο άνθρωπος γιατί λες ψέματα? Άλλωστε όλα εδώ γραμμένα είναι. Είπε ότι το κατάφερε μετά από 5+ ραντεβού, ότι του έβγαλε το λάδι, ότι του πήγε ο κούκος αηδόνι, κι ότι τελικά δεν λέει και πολλά η συγκεκριμένη τύπισα.Το θέμα είναι πως το λεει ρε μεγαλε. Αν λέει καθαρά τι πήρε και με τι αντιτιμο τότε οκ αλλα είναι να λέει ενας συναγωνιστής οτι με κάποια δεν παιζει κάτι παραπάνω και ο παπαρομαλακας να ποστάρει μυστικιστικά μηνύματα του τύπου "τι λές" και "speak for yourself, εγω σερβιρίστηκα" και τέτοια ε τότε να πα να γαμηθεί.
Κάτσε ρε μεγάλε, δεν είπε έτσι ο άνθρωπος γιατί λες ψέματα? Άλλωστε όλα εδώ γραμμένα είναι. Είπε ότι το κατάφερε μετά από 5+ ραντεβού, ότι του έβγαλε το λάδι, ότι του πήγε ο κούκος αηδόνι, κι ότι τελικά δεν λέει και πολλά η συγκεκριμένη τύπισα.
Ναι αλλά εξ αφορμής αυτής της δημοσίευσης από τον ggary1000 και της απάντησης από τον digit_ten έγραψες αυτή την κακοήθεια. Τέςπά... Επειδή το ίδιο συνέβη και με μένα πριν λίγες μέρες, νομίζω ότι είναι σκόπιμο να διαβάζουμε πριν απαντήσουμε με κάποιον τρόπο. Όταν γράφει κάποιος κάτι σχετικά με μια εμπειρία του, δεν στρέφεται κατ' ανάγκη εναντίον κάποιου άλλου που δεν κατάφερε να έχει την αντίστοιχη εμπειρία, το γράφει για ενημέρωση ο άνθρωπος. όχι για να μειώσει τους άλλους.Με παρεξήγησες. Γενικά μιλάω και όχι για το συγκεκριμένο ποστ το οποίο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις του να πα να γαμηθεί
για ποιά Αγνή λες? την Πολωνέζα?Καλησπέρα στους φίλους στο site. Σήμερα είχαμε Αγνή ξανά μετά από καιρό. Αν θα πω value for money νομίζω πως δεν θ ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Μασάζ όπως πάντα υψηλού επιπέδου με διάθεση να περάσεις καλά στα του αγώνα τώρα, πίπα για σεμινάριο με ωραία βεντουζαρισματα ισπανικό στις βυζαρες της, καραμέλωμα στα @ πρώτη στάση από πάνω με ωραία κουνήματα 2η στα γόνατα και κατάθεση. Από τις καλύτερες παρουσίες κατά την άποψή μου.2
όχι, με 3-4 ραντεβου και ωραία συμπεριφορά μια πιπούλα με τριψοβύζι θα την κερδίσειςΡε συ πάνω που ήθελα να την καλέσω εγώ, μου την τσίτωσες τώρα. όχι φραπέ δεν βλέπω, με μπουφάν θα με μασαζάρει βλέπω! χαχαχα!
για τον ενφια λες?λογικο που στο εκλεισε η κοπελα.για σκεψου σε τι εξοδα την βαζεις...κριμα!!!!
μου είπε χαρακτηριστικά ότι αν ερεθιστείτε από το μασάζ μπορείτε για 10-15 λεπτά να αυτοικανοποιηθείτε με μένα στο δωμάτιοεπειδή δεν το πιασα σου δίνει 15' για να τον παίξεις μονος σου???
με επιφώνημα και χειροκρότημαναι, σε "βοηθάει" να τελιώσεις βγάζοντας επιφωνήματα.
Φαντάζομαι με το αζημίωτο φυσικά, ε? how much κατά τη γνώμη σου?όχι, με 3-4 ραντεβου και ωραία συμπεριφορά μια πιπούλα με τριψοβύζι θα την κερδίσεις
κι ας είναι και αερόπιπα που λένε
ρε συ Τεντ υπάρχει τσάμπα πουθενά και δεν το ξέρω?Φαντάζομαι με το αζημίωτο φυσικά, ε? how much κατά τη γνώμη σου?
Αν θες απάντα μου σε pm