ermis1964
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 22
- Like
- 244
- Πόντοι
- 2.955
οκ σε ευχαριστώ πολύ!
οκ σε ευχαριστώ πολύ!
Απο Σαρωνίδα?? Κυριακάτικη βόλτα και φραπέ που λένε..
Ξέρεις κάτι παραπανω?
αν θυμάμαι καλά συναγωνιστής είχε αναφέρει ότι μόνο εντριβές κάνει, άντε και καμιά βεντούζα
Πηρα City Lux χωρις να εχω ελπιδες για κατι πορνικό.
Ηρθε το εικονιζόμενο κοριτσακι, η Μαντώ.
Τουμπανο στη γυμναστική, γεματη τατού και piercings, όμορφο προσωπάκι, πολύ κουλ παιδί.
Μασάζ γαμάτο, μια ωρα 50 ευρώ, χωρις υποψία πονηριάς.
Κρίμα γιατί την έσκιζα στο γόνατο.
ρε παίδες με αυτήν την ολγα μιαρη πώς μπορώ να κανονίσω?της έστειλα απο τοfb τίποτα...αν υπάρχει και τηλ. όποιος θέλειμπορεί να στείλει,ευχαριστώ καλημέρα.
Προφανώς και απλά λεω το αυτονόητο οταν λεω οτι πολυ καλό, επαγγελματικό μασάζ βρίσκεις με αρκετα λιγότερα απο 50 ευρώ, με τα μισα σίγουρα. Οπότε υποθέτω οτι απλως έκανες ενα τεστ ντριβ να δεις αν υπαρχει περίπτωση να παίξει κάτι. Απορώ όμως αν έχουνε δουλειά προσφέροντας "στεγνό" μασάζ στα 50 ευρώ.
Καλησπέρα φίλε Mr White! Δες λίγο το p.m. σου.Υποθέτεις σωστά. Και βέβαια, ήμουν έτοιμος να σκάσω αρκετά ακόμα αν έδειχνε έστω λίγο ανοιχτό σε προτάσεις το 20χρονο punk fairy.
πολλά τα 50ε για σκέτο μασάζΠηρα City Lux χωρις να εχω ελπιδες για κατι πορνικό.
Τουμπανο στη γυμναστική, γεματη τατού και piercings, όμορφο προσωπάκι, πολύ κουλ παιδί.
όχι με ποτήρι, η άλληΧμμ...επειδη παρακολουθω το topic αυτο μιας κ με ενδιαφερει το "αντικειμενο" δεν ειχα παρατηρησει καποιο σχολιο για την συγκεκριμενη (εκτος κ αν μου ξεφυγε σαν σχολιο )
Βεβαια κ η βεντουζα εχει τα καλα της...χαχα
Μας κολάζουν οι φώτο τους ρε συ... παθιασμένοι άνθρωποι είμαστε!πολλά τα 50ε για σκέτο μασάζ
μην τις ταϊζετε έτσι χαλάει η πιάτσα
20ε το πολύ για σκέτο μασαζ και να είναι και τούμπανο το μωρό
οι πατσαβούρες 5ε max
Ωραίο το κορίτσι αλλά και η Αννούλα δεν πάει πίσω!Πηρα City Lux χωρις να εχω ελπιδες για κατι πορνικό.
οκ πάσο γούστα είναι αυτάΩραίο το κορίτσι αλλά και η Αννούλα δεν πάει πίσω!
Επρεπε να ρωτησεις αν κανει μασαζ και εκτος δουλειας και να κανονισεις και να κανεις νυξη για κατι παραπανωΠηρα City Lux χωρις να εχω ελπιδες για κατι πορνικό.
Επρεπε να ρωτησεις αν κανει μασαζ και εκτος δουλειας και να κανονισεις και να κανεις νυξη για κατι παραπανω
Κριμα φαινεται πολυ ομορφοΡωτησα, μου το ξεκοψε. Νύξεις εκανα προς κάθε κατευθυνση, το τυπάκι ήταν φιλικο αλλά ξεκάθαρα χωρις διάθεση για κάτι πέραν του αυστηρά επαγγελματικού.
Κρίμα, κρίμα 100 φορές... το συγκεκριμένο γραφείο γενικά ΔΕΝ!!Ρωτησα, μου το ξεκοψε. Νύξεις εκανα προς κάθε κατευθυνση, το τυπάκι ήταν φιλικο αλλά ξεκάθαρα χωρις διάθεση για κάτι πέραν του αυστηρά επαγγελματικού.
Κριμα φαινεται πολυ ομορφο