Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (1 μέλη και 30 επισκέπτες)

Athens84

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Απο Σαρωνίδα??  Κυριακάτικη βόλτα και φραπέ που λένε..
Ξέρεις κάτι παραπανω?

Χαχα...ακριβως αυτο μου ειχε πει στο τηλ. συνδιασε το με μια κυριακατικη βολτα!  :grin:
Επειδη μενω κεντρο Αθηνα δεν μου ειναι κ ευκολο τετοια μετακινηση κ ειδικα αν προκειται μονο για μασαζ  :P :P
Κατι παραπανω οχι..δεν γνωριζω δυστυχως μιας κ δεν την εβρισκα στο τηλ. τωρα μεσα στο καλοκαιρι που ειχα επιχειρησει....σκεφτομαι να κανω αλλη μια προσπαθεια τωρα που "φθινοπωριασε"  :rolleyes:

Athens84

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
αν θυμάμαι καλά συναγωνιστής είχε αναφέρει ότι μόνο εντριβές κάνει, άντε και καμιά βεντούζα

Χμμ...επειδη παρακολουθω το topic αυτο μιας κ με ενδιαφερει το "αντικειμενο" δεν ειχα παρατηρησει καποιο σχολιο για την συγκεκριμενη (εκτος κ αν μου ξεφυγε σαν σχολιο :P )
Βεβαια κ η βεντουζα εχει τα καλα της...χαχα  :grin: :grin:

Mr. White

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2014
Κριτικές
2
Like
264
Πόντοι
21
Πηρα City Lux χωρις να εχω ελπιδες για κατι πορνικό.
Ηρθε το εικονιζόμενο κοριτσακι, η Μαντώ.

Τουμπανο στη γυμναστική, γεματη τατού και piercings, όμορφο προσωπάκι, πολύ κουλ παιδί.
Μασάζ γαμάτο, μια ωρα 50 ευρώ, χωρις υποψία πονηριάς.
Κρίμα γιατί την έσκιζα στο γόνατο.

kostask91

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
ρε παίδες με αυτήν την ολγα μιαρη πώς μπορώ να κανονίσω?της έστειλα απο τοfb τίποτα...αν υπάρχει και τηλ. όποιος θέλειμπορεί να στείλει,ευχαριστώ καλημέρα.

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96

Τουμπανο στη γυμναστική, γεματη τατού και piercings, όμορφο προσωπάκι, πολύ κουλ παιδί.

Προφανώς και απλά λεω το αυτονόητο οταν λεω οτι πολυ καλό, επαγγελματικό μασάζ βρίσκεις με αρκετα λιγότερα απο 50 ευρώ, με τα μισα σίγουρα. Οπότε υποθέτω οτι απλως έκανες ενα τεστ ντριβ να δεις αν υπαρχει περίπτωση να παίξει κάτι. Απορώ όμως αν έχουνε δουλειά προσφέροντας "στεγνό" μασάζ στα 50 ευρώ.

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
ρε παίδες με αυτήν την ολγα μιαρη πώς μπορώ να κανονίσω?της έστειλα απο τοfb τίποτα...αν υπάρχει και τηλ. όποιος θέλειμπορεί να στείλει,ευχαριστώ καλημέρα.

Δεν εχω προσωπική εμπειρία, έχουμε μόνο μιλήσει στο τηλεφωνο με την Ολγα αλλα κάποιοι εδω μέσα λένε οτι ικανοποιεί κάπως εξεζητημένα γούστα που αφορούν μικρό κομμάτι των μασαζόπληκτων.

Αυτό έχεις υπόψη σου ή απλώς μασαζ+σεξ?

Mr. White

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2014
Κριτικές
2
Like
264
Πόντοι
21
Προφανώς και απλά λεω το αυτονόητο οταν λεω οτι πολυ καλό, επαγγελματικό μασάζ βρίσκεις με αρκετα λιγότερα απο 50 ευρώ, με τα μισα σίγουρα. Οπότε υποθέτω οτι απλως έκανες ενα τεστ ντριβ να δεις αν υπαρχει περίπτωση να παίξει κάτι. Απορώ όμως αν έχουνε δουλειά προσφέροντας "στεγνό" μασάζ στα 50 ευρώ.

Υποθέτεις σωστά. Και βέβαια, ήμουν έτοιμος να σκάσω αρκετά ακόμα αν έδειχνε έστω λίγο ανοιχτό σε προτάσεις το 20χρονο punk fairy.

SEXY_TED

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
58
Πόντοι
1
Υποθέτεις σωστά. Και βέβαια, ήμουν έτοιμος να σκάσω αρκετά ακόμα αν έδειχνε έστω λίγο ανοιχτό σε προτάσεις το 20χρονο punk fairy.
Καλησπέρα φίλε Mr White! Δες λίγο το p.m. σου.

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720

πολλά τα 50ε για σκέτο μασάζ
μην τις ταϊζετε έτσι χαλάει η πιάτσα
20ε το πολύ για σκέτο μασαζ και να είναι και τούμπανο το μωρό
οι πατσαβούρες 5ε max

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
Χμμ...επειδη παρακολουθω το topic αυτο μιας κ με ενδιαφερει το "αντικειμενο" δεν ειχα παρατηρησει καποιο σχολιο για την συγκεκριμενη (εκτος κ αν μου ξεφυγε σαν σχολιο :P )
Βεβαια κ η βεντουζα εχει τα καλα της...χαχα  :grin: :grin:
όχι με ποτήρι, η άλλη

SEXY_TED

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
58
Πόντοι
1
πολλά τα 50ε για σκέτο μασάζ
μην τις ταϊζετε έτσι χαλάει η πιάτσα
20ε το πολύ για σκέτο μασαζ και να είναι και τούμπανο το μωρό
οι πατσαβούρες 5ε max
Μας κολάζουν οι φώτο τους ρε συ... παθιασμένοι άνθρωποι είμαστε!  :happy:

Babis flou

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2016
Like
48
Πόντοι
0

Ωραίο το κορίτσι αλλά και η Αννούλα δεν πάει πίσω!

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.469
Πόντοι
2.306

Επρεπε να ρωτησεις αν κανει μασαζ και εκτος δουλειας και να κανονισεις και να κανεις νυξη για κατι παραπανω

Mr. White

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2014
Κριτικές
2
Like
264
Πόντοι
21
Επρεπε να ρωτησεις αν κανει μασαζ και εκτος δουλειας και να κανονισεις και να κανεις νυξη για κατι παραπανω

Ρωτησα, μου το ξεκοψε. Νύξεις εκανα προς κάθε κατευθυνση, το τυπάκι ήταν φιλικο αλλά ξεκάθαρα χωρις διάθεση για κάτι πέραν του αυστηρά επαγγελματικού.

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.469
Πόντοι
2.306
Ρωτησα, μου το ξεκοψε. Νύξεις εκανα προς κάθε κατευθυνση, το τυπάκι ήταν φιλικο αλλά ξεκάθαρα χωρις διάθεση για κάτι πέραν του αυστηρά επαγγελματικού.
Κριμα φαινεται πολυ ομορφο

SEXY_TED

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
58
Πόντοι
1
Κρίμα, κρίμα 100 φορές... το συγκεκριμένο γραφείο γενικά ΔΕΝ!!

Mr. White

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2014
Κριτικές
2
Like
264
Πόντοι
21
Κριμα φαινεται πολυ ομορφο

Απιθανη είναι. Γαμάτη συμπεριφορά, και από εμφάνιση σκίζει. Σφιχτό κορμάκι από τη γυμναστική, τατού παντού, μαλλάκι κοντό στα πλάγια και πίσω, μακρύ πάνω, χειλάρες, φωνή ελαφρά βραχνή και λίγο μπάσα, λες και τραγουδάει τζαζ-μπλούζ τα βράδια.
Εχει στυλ το κοριτσάκι, κάνει καλό μασάζ αλλά εγώ δεν την έφαγα. Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι δεν τρώγεται ή ότι δε μπορεί να τη μασήσει κάποιος άλλος. Δε θελω να βγάλω τέτοια συμπεράσματα από τη δική μου εμπειρία.
Το ότι εγώ έμεινα με το γιαννούκο στο χέρι δεν είναι ανάγκη να σημαίνει κάτι παραπάνω από αυτό.

SEXY_TED

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
58
Πόντοι
1
Για Κάτια και Νικόλ από click4massage ξέρει κανείς κάτι? Δεν έχουν φώτος τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom