Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (3 μέλη και 30 επισκέπτες)

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
327
Πόντοι
2.287
Επισης αντι να μ στελνεται πμ για οδηγιες σπρωξτε χρημα, κινει τα ΠΑΝΤΑ!!!!!

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
327
Πόντοι
2.287
Ποσταρω ινφο κ μου λενε να μη δινω στεγνα τις κοπελες, συμφωνω...
Δεν ποσταρω? Ειμαι ψευτης κ παρτακιας...
Δε βγαζω ακρη ρε παιδια, για αυτο κ δ ενημερωνω πια συχνα κ δ τ βλεπω κ στο μελλον.

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
Ποσταρω ινφο κ μου λενε να μη δινω στεγνα τις κοπελες, συμφωνω...
Δεν ποσταρω? Ειμαι ψευτης κ παρτακιας...
Δε βγαζω ακρη ρε παιδια, για αυτο κ δ ενημερωνω πια συχνα κ δ τ βλεπω κ στο μελλον.

Μην σε απασχολεί.  Οι αγαπούληδες και οι λιγούρη δες έχουν στήσει την μαλακία "μην εκθέτετε τις κοπέλες".

Αν δεν παίζουμε πληροφόρηση, τότε τι κάνουμε εδώ..; Αναλύουμε τον καιρό..;;

Οποίος σου έστειλε τέτοιες μαλακίες, κλάστον. Καραμαλάκας είναι...! Εναλλακτικά γράψε ποιος είναι να τον κράξουμε εμείς.....!

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
Ναι αλλά εξ αφορμής αυτής της δημοσίευσης από τον ggary1000 και της απάντησης από τον digit_ten έγραψες αυτή την κακοήθεια. Τέςπά... Επειδή το ίδιο συνέβη και με μένα πριν λίγες μέρες, νομίζω ότι είναι σκόπιμο να διαβάζουμε πριν απαντήσουμε με κάποιον τρόπο. Όταν γράφει κάποιος κάτι σχετικά με μια εμπειρία του, δεν στρέφεται κατ' ανάγκη εναντίον κάποιου άλλου που δεν κατάφερε να έχει την αντίστοιχη εμπειρία, το γράφει για ενημέρωση ο άνθρωπος. όχι για να μειώσει τους άλλους.
έλεος...

Βρε παιδια να καταλάβω κάτι...

Έγραψα εγώ πως η τύπισα ειναι στα δεν. Πως το κατάλαβα; Από το πρώτο και μοναδικό ραντεβού. Επρεπε να κάνω 2ο ή 3ο ..; Δεν νομίζω.

Τωρα αν ο φίλος gg1000 έκανε 5 γιατί έγινε Αγαπούλης εγω τι φταίω....;; Δέστε το και αλλιώς, αν δεν ,  στο πρώτο ραντεβού, γιατι να ακολουθήσει δεύτερο...;

SEXY_TED

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
58
Πόντοι
1
Η Ελενα τον εχει παιξει σε κανεναν με εξτρα χρηματα?

Οχι...

Αν κάποιος πει το αντίθετο... είναι ο Σταλλονε στη ταινία Κόμπρας...

Βασικά, πεταμένα λεφτά..

Άσε μας ρε ναύαρχε βραδιάτικο, κι εμείς πίνουμε...  :headbang:

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
Εχεις δίκηο συναγωνιστή.Δυστυχώς δέν υπάρχει κάτι αξιόλογο στόν χώρο,πού νά προσφέρει καλό μασάζ μέ σέξ μέ αξιόλογη εμφάνιση.Ο συνδυασμός είναι δύσκολος από ότι διαπιστώνετε.Αν βρεθεί κοπέλα πού νά εχει τό πακέτο πού προανέφερα θά μαζέψει ολο τό χαρτί.Μέχρι τότε όμως,θά αναλωνόμαστε σέ συζητήσεις καί θά αρκούμαστε σέ κοπέλες όπως Στεφανία,Ελένα,Αγνη καί άλλες 3ης καί 4ης κατηγορίας.

Θυμάμαι προ πολλών πολλών ετών, ένα ωραίο μαγαζί στην Ν. Σμύρνη, με αξιόλογο μασάζ, και όταν ερχόταν η ώρα η καλή, γινόταν αλλαγή της θεραπαινίδος με τη ξαλαφρώστρα.

SEXY_TED

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
58
Πόντοι
1
Δεν κατάλαβα ακριβώς τι θες να μας πεις, αλλα μην μας το παίζεις Τσίπρας κι εκτίθεσαι γιατί πολύ απλά εδώ δεν είναι εκλογικό σώμα "μ' έκαψες", εδώ είναι φόρουμ με γραπτά. κι όπως είναι γνωστό απ' την ρωμαϊκή περίοδο ακόμα: scripta manem = τα γραπτά μένουν!

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.265
Πόντοι
5.006
Θυμάμαι προ πολλών πολλών ετών, ένα ωραίο μαγαζί στην Ν. Σμύρνη, με αξιόλογο μασάζ, και όταν ερχόταν η ώρα η καλή, γινόταν αλλαγή της θεραπαινίδος με τη ξαλαφρώστρα.
παλαιολογου μηπως.με τις σκαντζες απο το μασαζ στη χειρομαλαξη.  :cheesy: εφη ευη κτλ. :grin:

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
παλαιολογου μηπως.με τις σκαντζες απο το μασαζ στη χειρομαλαξη.  :cheesy: εφη ευη κτλ. :grin:

Μπράβο αδελφέ.

Την Εύη θυμάμαι. Πολύ ωραία κοπέλια. Την Εφη, αν δεν ήταν η κοντή στρουμπουλη, δεν μου κανει "κλικ".

Ήταν και απο Τα πρώτα μαγαζιά που υιοθέτησαν το υδρομασάζ

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
κι εγώ θυμάμαι τη Λίτσα...κορυφαίο μασάζ...

δεν αφήνουμε όμως τις ιστορικές αναδρομές και να επανέρθουμε στην ενημέρωση;

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Τωρα θα αρχίσουν να σε ρωτάνε και να λαμβάνεις πμ για πληροφορίες σχετικά με τη Λίτσα χαχαχα Καλημέρα Ιβαν

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.265
Πόντοι
5.006
Μπράβο αδελφέ.

Την Εύη θυμάμαι. Πολύ ωραία κοπέλια. Την Εφη, αν δεν ήταν η κοντή στρουμπουλη, δεν μου κανει "κλικ".

Ήταν και απο Τα πρώτα μαγαζιά που υιοθέτησαν το υδρομασάζ
ειχαν γίνει στο τζακουζι ωραια πράγματα και με το λιτσακι και με άλλη  πολύ ωραία. :erection: :boobies:

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Off topic

Θα σας τα σβησω πυρφοροι...

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
327
Πόντοι
2.287
Βρε παιδια να καταλάβω κάτι...

Έγραψα εγώ πως η τύπισα ειναι στα δεν. Πως το κατάλαβα; Από το πρώτο και μοναδικό ραντεβού. Επρεπε να κάνω 2ο ή 3ο ..; Δεν νομίζω.

Τωρα αν ο φίλος gg1000 έκανε 5 γιατί έγινε Αγαπούλης εγω τι φταίω....;; Δέστε το και αλλιώς, αν δεν ,  στο πρώτο ραντεβού, γιατι να ακολουθήσει δεύτερο...;
Αγαπουλη λεγε με αλλα εγω αυτο που ηθελα το πηρα, εσυ λεγε οτι ειναι στα ΔΕΝ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom