jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Τι δεν καταλαβες?
ελα μου ντε
Τι δεν καταλαβες?
Ποια αποσυρθηκε?Αποσύρονται βλέπω σιγά σιγά τα καλά από εδώ τι κρίμα.
λοιπον....ειναι η ελλη για οσοι την θυμουνται.ρουμανα,45-50.κανονικο σωμα,στηθος γυρω στο 3αρι.ζηταγε(δεν ξερω αν συνεχιζει)80 για μια ωρα μασαζ και σεξ.στο 50αρικο ειναι πολυ.παρασπανω δεν αξιζει.ξεκόλυμα απο στεφανια
ξερουμε κατι για τις βυζαρες;
Ολγα οχι τωρα...Σε λιγες μερες...Ελα παλι να τα πουμε...Για πανω δεν ξερω...Η ολγα πως ειναι εμφανισιακα?κανενα ξανθο εχετε να προτεινετε τωρα σαλονικη?
Εβαλε "επιναυλο" η Αγνή λόγω αυξημένης ζήτησης?Η Ανέκαθεν ζητούσε +20 γιά πίπα χωρίς προφυλακτικό?όπως τα λες μονο που εμένα μου ζητησε επι πλεον ευρω 20 για ελευθερο στοματικο
Είχε χαθεί η Έλλη νομίζω.Τώρα επνεμφανίσθηκε.Ατιμη κρίση!λοιπον....ειναι η ελλη για οσοι την θυμουνται.ρουμανα,45-50.κανονικο σωμα,στηθος γυρω στο 3αρι.ζηταγε(δεν ξερω αν συνεχιζει)80 για μια ωρα μασαζ και σεξ.στο 50αρικο ειναι πολυ.παρασπανω δεν αξιζει.
οταν λες τα παντα ολα?
Καλο σωμα , ασχημες υπηρεσιες και πολλα τα λεφτα για την κυρια...Στο 60αρι ισως αξιζε το φαγκοτο...σκεφτομαι να καλεσω αυτη
ξερει κανεις κατι?
Για να ξεκαθαρισουμε λιγο το τοπιο με την κοπελα φιλε....μιας και φωτος εχουμε δει...Συνάντηση με Αγνή σε hoteli Ν. Προάστεια..2ο ραντεβού στο καπάκι στο ίδιο hotel ήμουνα και είχε άλλα 2 για ν κλείσει την ημέρα της. Η αλήθεια είναι ότι είναι full..και πριν ξεκινήσει το θέμα χτυπάγαν τηλέφωνα κ απο επαρχία. Από ότι είπε κάνει 4 το πολύ ραντεβού ημερησίως γιατί δεν τραβάνε τα χέρια... Επίσης αφήνει ενδιάμεσα στα ραντεβού κενά.. ......................................................................................
.................................................
Τιμάει τα 50 ευρωπουλάκια λοιπόν και θα το προτιμήσω όταν έχω όρεξη 1α για ΜΑΣΑΖ και μετά για
ΑΑααα να μηνα ξεχάσω το υπέροχο 3άρι το οποίο τιμήθηκε σε Ισπανικές αναβάσεις !
λοιπον....ειναι η ελλη για οσοι την θυμουνται.ρουμανα,45-50.κανονικο σωμα,στηθος γυρω στο 3αρι.ζηταγε(δεν ξερω αν συνεχιζει)80 για μια ωρα μασαζ και σεξ.στο 50αρικο ειναι πολυ.παρασπανω δεν αξιζει.
Για να ξεκαθαρισουμε λιγο το τοπιο με την κοπελα φιλε....μιας και φωτος εχουμε δει...
Γαμα το μασαζ....Πες λεπτομερειες για το κομματι μετά τα πατατακια...Λεπτομερειες σε πιπα, γαμησι και τελειωμα...
Οκ φιλε, ευχαριστω!Φίλε zad δεν νομίζω να είναι στις προτιμήσεις σου μιας και απο μασαζ απέχεις απο όσο ξέρω..χαχα
Στα λοιπά πίπα ικανοποιητική να σε κοιτάει στα μάτια, από οτι έλεγε σε συνάδελφο CIM - CIF δεν έχει και μιας κ εγω τελείωσα στα 4 σε σκούφο δε ξέρω..Στο δεχεται σφυροκόπημα και αρκετές στάσεις. Στα 50 είναι 1 εκτόνωση.. στα θετικά δεν κοιτάει ρολοϊ, κάτσαμε σχεδόν 1μιση ώρα, επιδερμίδα γυαλί..αλλά ξαναλέω δεν είναι να δώσεις 50 μόνο για . Είναι για αυτούς που ψάχνουν πρώτα μασάζ και μετά
100????????.....αχαχαχχαχααχαχααχαχαχ.....καλα η ρουμανα,ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ εκτος τοπου και χρονου....
100 το πηγε τωρα...και 60 ευρουλακια μασαζ ερωτικο
καλησπερα παιχτη.Καλημέρα Zad και Guru!!!
Συντεκνε... ;)Καλημέρα Zad και Guru!!!