Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

jonotan3

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
16
Πόντοι
1
Αποσύρονται βλέπω σιγά σιγά τα καλά από εδώ τι κρίμα.

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
ξεκόλυμα απο στεφανια

ξερουμε κατι για τις βυζαρες;

λοιπον....ειναι η ελλη για οσοι την θυμουνται.ρουμανα,45-50.κανονικο σωμα,στηθος γυρω στο 3αρι.ζηταγε(δεν ξερω αν συνεχιζει)80 για μια ωρα μασαζ και σεξ.στο 50αρικο ειναι πολυ.παρασπανω δεν αξιζει.

pistolerobobtom

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2016
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
0
Η ολγα πως ειναι εμφανισιακα?κανενα ξανθο εχετε να προτεινετε τωρα σαλονικη?

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756

ermis1964

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
22
Like
244
Πόντοι
2.955
όπως τα λες μονο που εμένα μου ζητησε επι πλεον ευρω 20 για ελευθερο στοματικο
Εβαλε "επιναυλο" η Αγνή λόγω αυξημένης ζήτησης?Η Ανέκαθεν ζητούσε +20 γιά πίπα χωρίς προφυλακτικό?                                                                        
λοιπον....ειναι η ελλη για οσοι την θυμουνται.ρουμανα,45-50.κανονικο σωμα,στηθος γυρω στο 3αρι.ζηταγε(δεν ξερω αν συνεχιζει)80 για μια ωρα μασαζ και σεξ.στο 50αρικο ειναι πολυ.παρασπανω δεν αξιζει.
Είχε χαθεί η Έλλη νομίζω.Τώρα επνεμφανίσθηκε.Ατιμη κρίση!

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.521
Πόντοι
1.706
οταν λες τα παντα ολα?

Δεκτική κατάσταση και ευχάριστη αν και περπατημένη φαίνεται, δεν πρέπει να άρχισε πολύ καιρό τα ραντεβού........στοματικό χωρίς προφύλαξη πάντως  δεν άκουσα από κανέναν να έχει κάνει.....επιβεβαιωνω για στήθος λίγο τουμπανέ :boobies: :boobies:

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.495
Πόντοι
456
Συνάντηση με Αγνή σε hoteli Ν. Προάστεια..2ο ραντεβού στο καπάκι στο ίδιο hotel ήμουνα και είχε άλλα 2 για ν κλείσει την ημέρα της. Η αλήθεια είναι ότι είναι full..και πριν ξεκινήσει το θέμα χτυπάγαν τηλέφωνα κ απο επαρχία. Από ότι είπε κάνει 4 το πολύ ραντεβού ημερησίως γιατί δεν τραβάνε τα χέρια... Επίσης αφήνει ενδιάμεσα στα ραντεβού κενά.. Στο δια τάυτα είναι ενα ευχάριστο μουτράκι με τα σχιστά μάτια που έχουν αναφερθεί κοντά στο 1.50 μέτρο + κάτι.. Τα κιλάκια της τα έχει όπως και την περιφέρεια της η οποία όμως είναι καλύτερη απο Στεφανία. Στα κοιλάκια 58 αναφέρεται.. :think: Γδύθηκε και ξεκινήσαμε χαλαρά στα του μασάζ η οποία είναι εξαιρετική !!  :hi: ίσως και λίγο καλύτερη απο Στεφανία. Μασάζ σε όλο το σώμα ακόμη και με γόνατα στην πλάτη (τύπου αθλητικό μασάζ) θα έλεγα απο την εμπειρία μου κάτι που προσωπικά μ αρέσει καλύτερα από χαλαρωτικό. Καλό είναι να την αφήσεις να κάνει παιχνίδι και όταν έρθει η ώρα δίνει εκείνη το σύνθημα! Γύρισμα λοιπόν πέρασμα σκουφιού και βουρρρρ !  :knockinb: Αντέχει σε όλες τις στάσεις και το γουστάρει. Όπισθεν δάκτυλο και αυτό μ το ζόρι - δεν δέχεται δεν δίνει και κουλούρι όπως λέει. Τιμάει τα 50 ευρωπουλάκια λοιπόν και θα το προτιμήσω όταν έχω όρεξη 1α για ΜΑΣΑΖ και μετά για  :fuck2: :zfuck:
ΑΑααα να μηνα ξεχάσω το υπέροχο 3άρι  :tits: το οποίο τιμήθηκε σε Ισπανικές αναβάσεις !  :hi:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
Καλησπέρα. έχει κανείε δοκιμάσει το athens massage, είναι λίγο ακριβό βέβαια αλλα δεν ξέρω το επίπεδο των υπηρεσιών

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
σκεφτομαι να καλεσω αυτη

ξερει κανεις κατι?
Καλο σωμα , ασχημες υπηρεσιες και πολλα τα λεφτα για την κυρια...Στο 60αρι ισως αξιζε το φαγκοτο...
Για το γαμηστρο που ζηταει...οχι! Να ριξει τιμες...Και αυτη ο αλλος ο παπαρακος της....

ΥΓ φιλε σε λαθος νημα ποσταρεις...Αυτη δεν κανει μασαζ...Γαμιεται μονο, αντε και αν εισαι τυχερος να στα παρει και στο στομα...

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Συνάντηση με Αγνή σε hoteli Ν. Προάστεια..2ο ραντεβού στο καπάκι στο ίδιο hotel ήμουνα και είχε άλλα 2 για ν κλείσει την ημέρα της. Η αλήθεια είναι ότι είναι full..και πριν ξεκινήσει το θέμα χτυπάγαν τηλέφωνα κ απο επαρχία. Από ότι είπε κάνει 4 το πολύ ραντεβού ημερησίως γιατί δεν τραβάνε τα χέρια... Επίσης αφήνει ενδιάμεσα στα ραντεβού κενά.. ......................................................................................
.................................................
Τιμάει τα 50 ευρωπουλάκια λοιπόν και θα το προτιμήσω όταν έχω όρεξη 1α για ΜΑΣΑΖ και μετά για  :fuck2: :zfuck:
ΑΑααα να μηνα ξεχάσω το υπέροχο 3άρι  :tits: το οποίο τιμήθηκε σε Ισπανικές αναβάσεις !  :hi:
Για να ξεκαθαρισουμε λιγο το τοπιο με την κοπελα  φιλε....μιας και φωτος εχουμε δει...

Γαμα το μασαζ....Πες λεπτομερειες για το κομματι μετά τα πατατακια...Λεπτομερειες σε πιπα, γαμησι και τελειωμα...

mixalis...ath...

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0

100 το πηγε τωρα...και 60 ευρουλακια μασαζ ερωτικο

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.495
Πόντοι
456
Για να ξεκαθαρισουμε λιγο το τοπιο με την κοπελα  φιλε....μιας και φωτος εχουμε δει...

Γαμα το μασαζ....Πες λεπτομερειες για το κομματι μετά τα πατατακια...Λεπτομερειες σε πιπα, γαμησι και τελειωμα...

Φίλε zad δεν νομίζω να είναι στις προτιμήσεις σου μιας και απο μασαζ απέχεις απο όσο ξέρω..χαχα  :grin: :grin:

Στα λοιπά πίπα  :pipa2: ικανοποιητική να σε κοιτάει στα μάτια, από οτι έλεγε σε συνάδελφο CIM - CIF  :wanker: δεν έχει και μιας κ εγω τελείωσα στα 4 σε σκούφο δε ξέρω..Στο :zfuck: δεχεται σφυροκόπημα και αρκετές στάσεις. Στα 50 είναι 1 εκτόνωση.. στα θετικά δεν κοιτάει ρολοϊ, κάτσαμε σχεδόν 1μιση ώρα, επιδερμίδα γυαλί..αλλά ξαναλέω δεν είναι να δώσεις 50 μόνο για  :knockinb:. Είναι για αυτούς που ψάχνουν πρώτα μασάζ και μετά  :zfuck:

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Φίλε zad δεν νομίζω να είναι στις προτιμήσεις σου μιας και απο μασαζ απέχεις απο όσο ξέρω..χαχα  :grin: :grin:

Στα λοιπά πίπα  :pipa2: ικανοποιητική να σε κοιτάει στα μάτια, από οτι έλεγε σε συνάδελφο CIM - CIF  :wanker: δεν έχει και μιας κ εγω τελείωσα στα 4 σε σκούφο δε ξέρω..Στο :zfuck: δεχεται σφυροκόπημα και αρκετές στάσεις. Στα 50 είναι 1 εκτόνωση.. στα θετικά δεν κοιτάει ρολοϊ, κάτσαμε σχεδόν 1μιση ώρα, επιδερμίδα γυαλί..αλλά ξαναλέω δεν είναι να δώσεις 50 μόνο για  :knockinb:. Είναι για αυτούς που ψάχνουν πρώτα μασάζ και μετά  :zfuck:
Οκ φιλε, ευχαριστω!

sfakiot

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2014
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
26
Καλημέρα Zad και Guru!!!