Sexriots
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2014
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Συναντηση προ ημερων με την Αγνή, η κοπελα εμφανισιακα ειναι ακριβως οπως την περιεγραψαν και οι προηγουμενοι γραφοντες, να τονισω μονο οτι δεν εχω ξαναδει και νιωσει τοσο απαλη κι ωραια επιδερμιδα εμεινα μαλακας μπορω να πω Εξυπνο μουτρακι με σπιρτοζικα ματια, χαμογελαστη και με χιουμορ για οσους τους φτιαχνει κατι τετοιο επισης μεγαλο ατού τα μεγαλα και στητα στήθια της. Αψογη συμπεριφορα και στο τηλ και απο κοντα, ενιωσα οτι εχω να κανω με ντομπρο ανθρωπο σημαντικο για μενα. Στα του μασαζ τωρα, η Αγνη οχι μονο το κατεχει αλλα φαινεται να το αγαπαει κιολας και στο μασαζ ειναι το αλφα και το ωμεγα αυτο. Ξερει πως να σε πιανει και που, ποση δυναμη θα βαλει και θα σε πλασει απο πανω μεχρι κατω κυριολεκτικα. Κινειται γυρω απο το σωμα σου ωραια και χρησιμοποιει ποτε χερια ποτε γονατα για καλυτερο αποτελεσμα. Εγω εφτασα στο ραντεβου ερηπιο και μετα απο ασκημη μερα στη δουλεια και εφυγα αναδομημενος χαχαχα!
Η μεταβαση στο δευτερο μερος γινεται πολυ ωραια(smoothly ) περασμα προφυλακτικου και ξεκινημα με πολυ ωραιο στοματικο απολαυστικες κινησεις του στοματος και της γλωσσας, εμενα προσωπικα με εφτιαξε η πιπα πολυ και μετα απο λιγο περασαμε στο κυριως με εναλλαγες στασεων ωραια φιλια, δεκτικη και στη δικια μου περιποιηση, το τελος ηρθε γλυκα και ηρεμα, αλλωστε ηταν τετοια η περιποιηση της προηγουμενως που ειχα γινει αρνακι
Αν και ειμουν το τελευταιο ραντεβου της η Αγνη δεν κοιταξε ουτε ρολογια ουτε κινητα ουτε χασομερησε με τον εναν η αλλον τροπο, προσωπικα με κερδισε σαν πελατη και θα την ξαναδω στανταρ. Οσοι ψαχνουν πολυ καλο μασαζ με ωραιο σεξοτελειωμα δοκιμαστε αφοβα ειναι vfm.
Οσοι ψαχνουν κυριως σεξ ή να γυρισουν τσοντα σε αθηναικο γαμηστρωνα προσπεραστε οπωσδηποτε.
Καλα να περνατε!
Η μεταβαση στο δευτερο μερος γινεται πολυ ωραια(smoothly ) περασμα προφυλακτικου και ξεκινημα με πολυ ωραιο στοματικο απολαυστικες κινησεις του στοματος και της γλωσσας, εμενα προσωπικα με εφτιαξε η πιπα πολυ και μετα απο λιγο περασαμε στο κυριως με εναλλαγες στασεων ωραια φιλια, δεκτικη και στη δικια μου περιποιηση, το τελος ηρθε γλυκα και ηρεμα, αλλωστε ηταν τετοια η περιποιηση της προηγουμενως που ειχα γινει αρνακι
Αν και ειμουν το τελευταιο ραντεβου της η Αγνη δεν κοιταξε ουτε ρολογια ουτε κινητα ουτε χασομερησε με τον εναν η αλλον τροπο, προσωπικα με κερδισε σαν πελατη και θα την ξαναδω στανταρ. Οσοι ψαχνουν πολυ καλο μασαζ με ωραιο σεξοτελειωμα δοκιμαστε αφοβα ειναι vfm.
Οσοι ψαχνουν κυριως σεξ ή να γυρισουν τσοντα σε αθηναικο γαμηστρωνα προσπεραστε οπωσδηποτε.
Καλα να περνατε!