jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
αφου εσυ δεν ασχολεισαι με μασαζοκαβλακια, πως και τριγυρνας τωρα τελευταια στο νημα?
Εχει ινφο για ολους τους τομεις ο zad
αφου εσυ δεν ασχολεισαι με μασαζοκαβλακια, πως και τριγυρνας τωρα τελευταια στο νημα?
Για αυτο που καυλαντιζουμε δεν ειναι μασαζ...Και ναι, με μασαζ δεν ασχολουμαι...Αλλα με σαμαζ ασχολουμαι... ;)αφου εσυ δεν ασχολεισαι με μασαζοκαβλακια, πως και τριγυρνας τωρα τελευταια στο νημα?
οσο γι'αυτο τον παραδεχομαι κ εγω, μιλαμε για νο1Εχει ινφο για ολους τους τομεις ο zad
Για αυτο που καυλαντιζουμε δεν ειναι μασαζ...Και ναι, με μασαζ δεν ασχολουμαι...Αλλα με σαμαζ ασχολουμαι... ;)
ΥΓ. Κανονικα η choco επρεπε να παει εδω...
Συμφωνω, εγω ομως δεν ακολουθω το νημα badoo και μου ειπε πως την επομενη θα κανουμε σπιι γι αυτο την εβαλα στο κατ οικον
Συντροφοι, συναγωνιστες και συμμαζασιουχοι,
Δεχτηκα βροχη αιτηματων για το τηλεφωνο της μελαμψης γκαζελας. Παρακαλω με φειδω να την παρετε να μην την καψουμε διοτι δεν υπαρχουν πολλες στον χωρο. Η τελευταια πριν απο αυτην ηταν η Καλαγκμπορ που ειχα δοκιμασει και ηταν απαιχτη.
Ελπιζω να μην αφησα καποιον με παραπονο, αν το εκανα στειλτε πμ να επανορθωσω
Επίσκεψη πριν μερικές μέρες στην: . Είναι στο ισόγειο στην Ματζαρου 7 ακριβώς απέναντι απο το άλλο ίδρυμα. Ο χώρος όμορφος με καλό μασαζοκρέβατο αλλά έχει μικρό μπάνιο. Είναι η Ρωσίς Ειρήνη, ψηλή αδύνατη ξανθιά, την έκανα γύρω στα 45, απο Αγ. Πετρούπολη. Μια και είναι μόνη της δέχεται μόνο με ραντεβού. Πριν απο 2 χρόνια ήταν στο Παγκράτι. Το μασάζ της πάρα πολύ καλό. Ο φραπέ ικανοποιητικός. Συνίσταται για λατρεις του μασάζ που δεν τους πολυενδιαφέρει το β' μέρος. Μείον το ότι δεν έχει παντόφλες μιας χρήσης και σφραγισμένες πετσέτες.
Το κόστος ανήλθε στα 50 ευρώ με πάνω από μια ώρα μασαζ σε όλο το σώμα, πίσω και μπροστά!!
Επίσκεψη πριν μερικές μέρες στην: . Είναι στο ισόγειο στην Ματζαρου 7 ακριβώς απέναντι απο το άλλο ίδρυμα. Ο χώρος όμορφος με καλό μασαζοκρέβατο αλλά έχει μικρό μπάνιο. Είναι η Ρωσίς Ειρήνη, ψηλή αδύνατη ξανθιά, την έκανα γύρω στα 45, απο Αγ. Πετρούπολη. Μια και είναι μόνη της δέχεται μόνο με ραντεβού. Πριν απο 2 χρόνια ήταν στο Παγκράτι. Το μασάζ της πάρα πολύ καλό. Ο φραπέ ικανοποιητικός. Συνίσταται για λατρεις του μασάζ που δεν τους πολυενδιαφέρει το β' μέρος. Μείον το ότι δεν έχει παντόφλες μιας χρήσης και σφραγισμένες πετσέτες.
Το κόστος ανήλθε στα 50 ευρώ με πάνω από μια ώρα μασαζ σε όλο το σώμα, πίσω και μπροστά!!
Δεν μου ανοιγει..
Δεν μου ανοιγει..
μην κάνεις κλικ επάνω στο link, πάρε το copy και μετά paste στην address bar
θα παίξει κανονικά
;)
εσύ τι περιμένεις ρε ρεμαλι φίλε? Οτι θα πουν?? Δεν ξέρεις οτι οι περισσοτεροι παίρνουν ινφο και πάνε κάτω απο τα κρεβάτια τους?? Και για αυτό λέω..προσοχή τι δινετε που...ρε ακομα κανεις τιποτα για μαυρουλα?
πηρατε τηλεφωνο κ τουμπεκα > >
εσύ τι περιμένεις ρε ρεμαλι φίλε? Οτι θα πουν?? Δεν ξέρεις οτι οι περισσοτεροι παίρνουν ινφο και πάνε κάτω απο τα κρεβάτια τους?? Και για αυτό λέω..προσοχή τι δινετε που...
θελω ενα τηλεφωνακι ρε φιλε.
ειμαι μιλφ
δεν θα σ αρεσω
κ δεν δινω κουλουρι