ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.135
- Πόντοι
- 506
Εχει κανεις εμπειρια?60 ευρω για μσαζ και μια εκτονωση για μια ωρα λεει
Εχει κανεις εμπειρια?60 ευρω για μσαζ και μια εκτονωση για μια ωρα λεει
εχω την εντυπωση οτι ειναι η ελλη η ρουμανα...για οποιον την θυμαται..Εχει κανεις εμπειρια?60 ευρω για μσαζ και μια εκτονωση για μια ωρα λεει
Τα αστερια τι κρυβουν?
Μερσιkanesex
Αν δεν καηκε ακομα, θα γινει πολυ συντομα...Συντροφοι, συναγωνιστες και συμμαζασιουχοι,
Δεχτηκα βροχη αιτηματων για το τηλεφωνο της μελαμψης γκαζελας. Παρακαλω με φειδω να την παρετε να μην την καψουμε διοτι δεν υπαρχουν πολλες στον χωρο. Η τελευταια πριν απο αυτην ηταν η Καλαγκμπορ που ειχα δοκιμασει και ηταν απαιχτη.
Ελπιζω να μην αφησα καποιον με παραπονο, αν το εκανα στειλτε πμ να επανορθωσω
Αν δεν καηκε ακομα, θα γινει πολυ συντομα...
Αυτο συντεκνε ειναι στο χερι μας...Να σου πω την αληθεια (οπως το βλεπω εγω) δεν χρειαζονται σεντονιασμα οι συναντησεις απο Mamba...2 λογια και σφαιρα... ;)Πολυ το φοβουμαι και ειναι κριμα. Πρεπει να βρουμε ενα συστημα προτεραιοτητος ωστε να παιρνει ενας ενας
Αυτο συντεκνε ειναι στο χερι μας...Να σου πω την αληθεια (οπως το βλεπω εγω) δεν χρειαζονται σεντονιασμα οι συναντησεις απο Mamba...2 λογια και σφαιρα... ;)
Συντροφοι, συναγωνιστες και συμμαζασιουχοι,
Δεχτηκα βροχη αιτηματων για το τηλεφωνο της μελαμψης γκαζελας. Παρακαλω με φειδω να την παρετε να μην την καψουμε διοτι δεν υπαρχουν πολλες στον χωρο. Η τελευταια πριν απο αυτην ηταν η Καλαγκμπορ που ειχα δοκιμασει και ηταν απαιχτη.
Ελπιζω να μην αφησα καποιον με παραπονο, αν το εκανα στειλτε πμ να επανορθωσω
Ειναι απο "ολοι μαζι μπορουμε". Ξερεις 1 ωρα με 2 σακουλες τροφιμα...ΤΠΟ+Κ...Εχει πολλες τετοιες στο Υπ. Εσωτερικων απ'εξω φιλε... ;)Ειχες φαει κ αλλη γαζελα γιγαντα
Δεν μας τα λες αυτα
Ειναι απο "ολοι μαζι μπορουμε". Ξερεις 1 ωρα με 2 σακουλες τροφιμα...ΤΠΟ+Κ...Εχει πολλες τετοιες στο Υπ. Εσωτερικων απ'εξω φιλε... ;)
Το ιδιο λεμε ;)Κυριοι η Καλαγκμπορ εκανε μασαζ σε μαγαζι πριν απο 5-6 χρονια. Μετα αρχισε την πολιτικη σταδιοδρομια.
Εδω που τα λεμε μακαρι να μου καθονταν παλι, ηταν τρομερη!!!!
Το ιδιο λεμε ;)
Πες και εσυ ντε? ;)Πειτε ρε
αφου εσυ δεν ασχολεισαι με μασαζοκαβλακια, πως και τριγυρνας τωρα τελευταια στο νημα?Πες και εσυ ντε? ;)