Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

glykopsolis

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2011
Like
6
Πόντοι
6
73699.jpg

78497.jpg

Ολα τα λεφτά

Συνημμένα

• 73698.jpg
    73698.jpg
    70,7 KB · Εμφανίσεις: 31

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
όχι προφίλ από Facebook

μόνο link από αγγελίες

sonog

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2016
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
0
Στην τελευταία φωτό τι κάνει? Κοιτάχτηκε στον καθρέφτη και το πήρε απόφαση??  :headbang:

dani69

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Κριτικές
3
Like
1.013
Πόντοι
81
Βarb lamprou

Συνημμένα

• FB_IMG_1430581761114.jpg
    FB_IMG_1430581761114.jpg
    13,5 KB · Εμφανίσεις: 35

belonis

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
0
λοιπον επισκεψη εδω βαζω αυτο το λινκ γιατι το αλλο που ειχε στη χ.ε. δε δουλευει,μαλλον εχει κατεβει. το ειχε βαλει και καποιος αλλος εδω πιο πισω.απο κει κρατησα το τηλ.

το ονομα της μεγαλοκοπελλας Ειρηνη,απο Ρωσια κι οχι Δημητρα που ειχε γραφτει.ο χωρος στο κολωνακι στη Μαντζαρου.προγραμμα μου ειπε στο τηλ εχει ή μονο μασαζ ή μασαζ-εκτονωση(με το χερι) ή μασαζ και σεξ.εγω πηρα το τριτο με 60 ευρω με διαρκεια 50'.
το μασαζ η κοπελλα το κατεχει πολυ καλα,ειναι επαγγελματιας μου ειπε και πρεπει να λεει αληθεια.ξεκιναει απο τα ποδια κι ανεβαινει προς τα πανω.αφου γυρισα ανασκελα μου εκανε μασαζ μεχρι και στην κοιλια κι απο μπροστα στα ποδια.
στην κουβεντα κατα τη διαρκεια του μασαζ πολυ καλη και επικοινωνιακη και πραγματικα χαλαρωνεις.

στο δευτερο μερος τωρα.
μολις τελειωσε το μασαζ φευγει για 3 λεπτα παει γδυνεται,ερχεται κι αρχιζει το δευτερο μερος με μια φραπεδια.περναει σκουφι για στοματικο.μετριο στοματικο και μετα απο λιγο σεξ σε δυο στασεις.εδω φαινεται οτι δεν ειναι και τοσο καλη ή ισως επειδη ηταν πρωτη φορα δικια μου εκει δεν υπηρχε ανεση.τελος παντων τελειωσα εστω κι ετσι.δεν κανει στοματικο ακα,δεν κανει πρωκτικο,δεν φιλαει και γενικα ηταν καπως μαγκωμενη στο β μερος.

συμπερασματικα θα ελεγα οτι αξιζει πραγματικα για το μασαζ και μονο που το κατεχει πολυ καλα κι ανακουφιζεσαι.προτεινεται για οσους δεν τους ενδιαφερει και τοσο το β μερος και σε οσους επιθυμουν μονο φραπεδια. ο χωρος αρκετα καλος με τα απαραιτητα κομφορ,καλο μασαζοκρεββατο,μαλακο κι οχι σα τα γνωστα στα αλλα μαγαζια,μπανιο κλπ.ισως  της ξαναδωσω μια ευκαιρια για να δω αν υπαρξει βελτιωση στο β μερος.

:thumbsup: Σωστός σ όλα παίκτη τα ίδια κ μένα. :erection:

ALFEX 142

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
0
Εχω να μοιραστω καταδρομικη εμπειρια! Θα επρεπε να μπει και στο νημα Badoo αλλα δεν το ακολουθω.
Βρηκα στο badoo λοιπον την ακολουθη κυρια () με την οποια κανονισαμε ραντεβου σε ξενοδοχειο, επειδη ηταν το πρωτο, τα επομενα θα γινουν σπιτι και γι αυτο το αναρτω εδω.

Πηγα και την πηρα απο τον σταθμο του μετρο και πηγαμε σε κοντινο ξενοδοχειο. Απο την αρχη μου εκανε εντυπωση η ηρεμια που πηγαζε απο μεσα της. Πραγματικα και στην φωνη και στην συμπεριφορα σου εβγαζε κατι που σε ηρεμουσε και σε χαλαρωνε. Οταν φτασαμε στο ξενοδοχειο εκανε ντουσακι και βγηκ μονο με την πετσετα τυλιγμενη. Βγηκα κι εγω απο το ντους κι επεσα μπρουμητα στο κρεββατι. Μου εκανε ενα μετριο προς το καλο μασαζ και μιλαγαμε. Πραγματικα με ηρεμισε παρα πολυ, τοσο που σχεδον με πηρε ο υπνος. Καποια στιγμη με γυρισε ανασκελα και μου εκανε μασαζ και απο μπροστα. Με ρωτησε αν θελω και κατι αλλο και την απαντηση την εδωσε το σηκωμενο πεος μου... Ωραιος πεοθηλασμος, με καβαλησε και περασα υπεροχα. Απο πισω δεν ζητησα, θα το κανω την επομενη φορα, δεν ξερω αν το προσφερει.

Εμφανισιακα το κοριτσι ειναι κοντουλικο, με ομορφο δερμα, λιγο πιο αγριο παρουσιαστικο απο την φωτο αλλα πολυ ηρεμη. Εχει το κλασσικο μαυρο σωμα με τον πεταχτο πωπο, στηθος συμπαθεστατο και τιμη 50 ευρουλακια.  Α! ξεχασα να πω πως το μασαζ που περιεγραψα το ονομαζεο body-to-body αλλα γι αυτους που ξερουν δεν ειναι τετοιο. Απλα στο τελος του μασαζ ανεβαινει πανω σου για λιγο και σε τριβει με το κορμι της, αλλα body-to-body δεν θα το ελεγες.
Οπως ειπα θα την ξαναδω σπιτι μου την επομενη φορα
Καλημέρα. Μπορείς να μου στείλεις τηλ? Ευχαριστώ

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Ρε ρεμαλι Τζιμη...δωσε στον καλο φιλο Γεωργίτης Ξενοφών το σοκολατενιο τηλεφωνο...on line ειναι το παιδι... :hi:

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
δεν το χω μαζι γιγαντα :huh:
οκ φιλε...Οταν ευκαιρισεις.... :hi:
Και που σαι? Μην αποκακρυνεσαι εσυ...Τις υποσχεσεις μου τις κραταω...Απλα ειχα και αλλες δουλιτσες...Ασε τους αλλους να λενε... ;)

taper

Μέγας
Εγγρ.
10 Φεβ 2008
Κριτικές
22
Like
593
Πόντοι
4.440
λοιπον επισκεψη εδω βαζω αυτο το λινκ γιατι το αλλο που ειχε στη χ.ε. δε δουλευει,μαλλον εχει κατεβει. το ειχε βαλει και καποιος αλλος εδω πιο πισω.απο κει κρατησα το τηλ.

το ονομα της μεγαλοκοπελλας Ειρηνη,απο Ρωσια κι οχι Δημητρα που ειχε γραφτει.ο χωρος στο κολωνακι στη Μαντζαρου.προγραμμα μου ειπε στο τηλ εχει ή μονο μασαζ ή μασαζ-εκτονωση(με το χερι) ή μασαζ και σεξ.εγω πηρα το τριτο με 60 ευρω με διαρκεια 50'.
το μασαζ η κοπελλα το κατεχει πολυ καλα,ειναι επαγγελματιας μου ειπε και πρεπει να λεει αληθεια.ξεκιναει απο τα ποδια κι ανεβαινει προς τα πανω.αφου γυρισα ανασκελα μου εκανε μασαζ μεχρι και στην κοιλια κι απο μπροστα στα ποδια.
στην κουβεντα κατα τη διαρκεια του μασαζ πολυ καλη και επικοινωνιακη και πραγματικα χαλαρωνεις.

στο δευτερο μερος τωρα.
μολις τελειωσε το μασαζ φευγει για 3 λεπτα παει γδυνεται,ερχεται κι αρχιζει το δευτερο μερος με μια φραπεδια.περναει σκουφι για στοματικο.μετριο στοματικο και μετα απο λιγο σεξ σε δυο στασεις.εδω φαινεται οτι δεν ειναι και τοσο καλη ή ισως επειδη ηταν πρωτη φορα δικια μου εκει δεν υπηρχε ανεση.τελος παντων τελειωσα εστω κι ετσι.δεν κανει στοματικο ακα,δεν κανει πρωκτικο,δεν φιλαει και γενικα ηταν καπως μαγκωμενη στο β μερος.

συμπερασματικα θα ελεγα οτι αξιζει πραγματικα για το μασαζ και μονο που το κατεχει πολυ καλα κι ανακουφιζεσαι.προτεινεται για οσους δεν τους ενδιαφερει και τοσο το β μερος και σε οσους επιθυμουν μονο φραπεδια. ο χωρος αρκετα καλος με τα απαραιτητα κομφορ,καλο μασαζοκρεββατο,μαλακο κι οχι σα τα γνωστα στα αλλα μαγαζια,μπανιο κλπ.ισως  της ξαναδωσω μια ευκαιρια για να δω αν υπαρξει βελτιωση στο β μερος.
Ενδιαφέρον επιλογή αφου ξερει και μασαζ, αν είναι εύκολο δωσε μας ενα στιγμα οσον αφορα εμφανιση & ηλικια .

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
οποιος ξερει για νταρια-γκρευς ας στειλει πμ

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
οκ φιλε...Οταν ευκαιρισεις.... :hi:
Και που σαι? Μην αποκακρυνεσαι εσυ...Τις υποσχεσεις μου τις κραταω...Απλα ειχα και αλλες δουλιτσες...Ασε τους αλλους να λενε... ;)

:hi:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.909
Πόντοι
41.813
Ενδιαφέρον επιλογή αφου ξερει και μασαζ, αν είναι εύκολο δωσε μας ενα στιγμα οσον αφορα εμφανιση & ηλικια .

για την εμφανιση της εχω ενημερωσει.αυτα τα βλεπει διαφορετικα ο καθενας.ηλικια που ξεχασα,γυρω στα 35 την εκοψα στο ημιφως που υπηρχε στο δωματιο.

κοιτατε παιδια αυτα τα βλεπει διαφορετικα ο καθενας μας. εμφανισιακα δεν ειναι μοντελο,αλλα ουτε ασχημη τη λες.ενα 6 με 7 στα 10 το παιρνει,σε συγκριση παντα με αλλες του ιδιου αθληματος.ειναι ψηλη θα ελεγα,αδυνατη,με κοντο μαλλι.ε δε τη ζυγισα κιολας.
παντως αν ηταν χοντρη(και ειμαι περιεργος με αυτο)θα εφευγα.τωρα για χουφτωματα και τετοια,στο μασαζ ηταν με τη φορμα της κι ενα μπλουζακι.εκει δεν εκανα τιποτα.μετα κατι ψιλα τα εκανα,αλλα οπως ειπα ηταν λιγο μαγκωμενη στο β μερος και δεν ανοιχτηκα κι εγω περισσοτερο.με τη δευτερη φορα αν παω τελικα θα εχω πιο ολοκληρωμενη αποψη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom