Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

sfakiot

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2014
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
26
Εχω να μοιραστω καταδρομικη εμπειρια! Θα επρεπε να μπει και στο νημα Badoo αλλα δεν το ακολουθω.
Βρηκα στο badoo λοιπον την ακολουθη κυρια () με την οποια κανονισαμε ραντεβου σε ξενοδοχειο, επειδη ηταν το πρωτο, τα επομενα θα γινουν σπιτι και γι αυτο το αναρτω εδω.

Πηγα και την πηρα απο τον σταθμο του μετρο και πηγαμε σε κοντινο ξενοδοχειο. Απο την αρχη μου εκανε εντυπωση η ηρεμια που πηγαζε απο μεσα της. Πραγματικα και στην φωνη και στην συμπεριφορα σου εβγαζε κατι που σε ηρεμουσε και σε χαλαρωνε. Οταν φτασαμε στο ξενοδοχειο εκανε ντουσακι και βγηκ μονο με την πετσετα τυλιγμενη. Βγηκα κι εγω απο το ντους κι επεσα μπρουμητα στο κρεββατι. Μου εκανε ενα μετριο προς το καλο μασαζ και μιλαγαμε. Πραγματικα με ηρεμισε παρα πολυ, τοσο που σχεδον με πηρε ο υπνος. Καποια στιγμη με γυρισε ανασκελα και μου εκανε μασαζ και απο μπροστα. Με ρωτησε αν θελω και κατι αλλο και την απαντηση την εδωσε το σηκωμενο πεος μου... Ωραιος πεοθηλασμος, με καβαλησε και περασα υπεροχα. Απο πισω δεν ζητησα, θα το κανω την επομενη φορα, δεν ξερω αν το προσφερει.

Εμφανισιακα το κοριτσι ειναι κοντουλικο, με ομορφο δερμα, λιγο πιο αγριο παρουσιαστικο απο την φωτο αλλα πολυ ηρεμη. Εχει το κλασσικο μαυρο σωμα με τον πεταχτο πωπο, στηθος συμπαθεστατο και τιμη 50 ευρουλακια.  Α! ξεχασα να πω πως το μασαζ που περιεγραψα το ονομαζεο body-to-body αλλα γι αυτους που ξερουν δεν ειναι τετοιο. Απλα στο τελος του μασαζ ανεβαινει πανω σου για λιγο και σε τριβει με το κορμι της, αλλα body-to-body δεν θα το ελεγες.
Οπως ειπα θα την ξαναδω σπιτι μου την επομενη φορα

sfakiot

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2014
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
26
Παλιοτερα ειχε αναφερει συμπολεμιστης, κατι σαν τον Σταμουλη τον λοχια δηλαδη, πως η Κατερινα απο το yourmassage (η Κατερινα, οχι η Κατερινα Κ) εκτος απο μασαζ προσφερει και κατι κατιτις παραπανω. Ισχυει αυτο? Ξερει κανεις?

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Εχω να μοιραστω καταδρομικη εμπειρια! Θα επρεπε να μπει και στο νημα Badoo αλλα δεν το ακολουθω.
Βρηκα στο badoo λοιπον την ακολουθη κυρια () με την οποια κανονισαμε ραντεβου σε ξενοδοχειο, επειδη ηταν το πρωτο, τα επομενα θα γινουν σπιτι και γι αυτο το αναρτω εδω.

Πηγα και την πηρα απο τον σταθμο του μετρο και πηγαμε σε κοντινο ξενοδοχειο. Απο την αρχη μου εκανε εντυπωση η ηρεμια που πηγαζε απο μεσα της. Πραγματικα και στην φωνη και στην συμπεριφορα σου εβγαζε κατι που σε ηρεμουσε και σε χαλαρωνε. Οταν φτασαμε στο ξενοδοχειο εκανε ντουσακι και βγηκ μονο με την πετσετα τυλιγμενη. Βγηκα κι εγω απο το ντους κι επεσα μπρουμητα στο κρεββατι. Μου εκανε ενα μετριο προς το καλο μασαζ και μιλαγαμε. Πραγματικα με ηρεμισε παρα πολυ, τοσο που σχεδον με πηρε ο υπνος. Καποια στιγμη με γυρισε ανασκελα και μου εκανε μασαζ και απο μπροστα. Με ρωτησε αν θελω και κατι αλλο και την απαντηση την εδωσε το σηκωμενο πεος μου... Ωραιος πεοθηλασμος, με καβαλησε και περασα υπεροχα. Απο πισω δεν ζητησα, θα το κανω θτην επομενη φορα, δεν ξερω αν το προσφερει.

Εμφανισιακα το κοριτσι ειναι κοντουλικο, με ομορφο δερμα, λιγο πιο αγριο παρουσιαστικο απο την φωτο αλλα πολυ ηρεμη. Εχει το κλασσικο μαυρο σωμα με τον πεταχτο πωπο, στηθος συμπαθεστατο και τιμη 50 ευρουλακια.  Α! ξεχασα να πω πως το μασαζ που περιεγραψα το ονομαζεο body-to-body αλλα γι αυτους που ξερουν δεν ειναι τετοιο. Απλα στο τελος του μασαζ ανεβαινει πανω σου για λιγο και σε τριβει με το κορμι της, αλλα body-to-body δεν θα το ελεγες.

σωστος
κανα τηλ παιζει για τι δεν εχω προφιλ badoo
Μου χει λειψει σοκολατενιο κορμι
κοστος?

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Σορυ
το ειδα
50

taper

Μέγας
Εγγρ.
10 Φεβ 2008
Κριτικές
21
Like
557
Πόντοι
4.440

Πηγα και την πηρα απο τον σταθμο του μετρο και πηγαμε σε κοντινο ξενοδοχειο. Απο την αρχη μου εκανε εντυπωση η ηρεμια που πηγαζε απο μεσα της. Πραγματικα και στην φωνη και στην συμπεριφορα σου εβγαζε κατι που σε ηρεμουσε και σε χαλαρωνε. Οταν φτασαμε στο ξενοδοχειο εκανε ντουσακι και βγηκ μονο με την πετσετα τυλιγμενη. Βγηκα κι εγω απο το ντους κι επεσα μπρουμητα στο κρεββατι. Μου εκανε ενα μετριο προς το καλο μασαζ και μιλαγαμε. Πραγματικα με ηρεμισε παρα πολυ, τοσο που σχεδον με πηρε ο υπνος. Καποια στιγμη με γυρισε ανασκελα και μου εκανε μασαζ και απο μπροστα. Με ρωτησε αν θελω και κατι αλλο και την απαντηση την εδωσε το σηκωμενο πεος μου... Ωραιος πεοθηλασμος, με καβαλησε και περασα υπεροχα. Απο πισω δεν ζητησα, θα το κανω την επομενη φορα, δεν ξερω αν το προσφερει.

Εκδηλωνω και εγω το ενδαφερων μου για το τηλ της εν λογο θεραπευτριας, η συνεννόηση γινεται στα Αγγλικα μονο ?

taper

Μέγας
Εγγρ.
10 Φεβ 2008
Κριτικές
21
Like
557
Πόντοι
4.440
Eυχαρηστω και εγω για το σοκολατοτηλεφωνακι  :hi:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612

Μην πεσουμε ολοι μαζι κ τρομαξει η γαζελα

steeve

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
1.430
Πόντοι
216
το κανε ο γιγαντας :hi:

Ε αφου το εκανε ...δωστο και εσυ σε εμαs ρε τρελε !!!! περιμενω .....χαχαχαχα !!! ( αν και βλεπω οτι εχειs "χαλασει " ολο με μικρα ψαχνεσαι τωρα τελευταια)...... :2funny: :2funny: :hi: :hi:

dani69

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Κριτικές
3
Like
1.013
Πόντοι
81
:kissass:μασαζ κατ οίκον face bar y lampou

Stories