Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
142
Πόντοι
6
καλημερα σε ολους!ελειψα ενα μηνα περιπου "ειχα παει στο κοριο,και μαζευα κορτα!!"και οπως καταλαβενετε εχω ερθει φορτσατος!!!!
αλλα δε βλεπω φως...παλι για τα ιδια μιλαμε..δωστε προτασεις γιατι σημερα αυριο,κατι πρεπει να γινει...εχουν μαζευτει τα φλοκια
και δεν κρατιεμαι λεμε!!!!χαχαχα!κανω μεχρι και κασκαντεριλικι τωρα!!!!

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
καλημερα σε ολους!ελειψα ενα μηνα περιπου "ειχα παει στο κοριο,και μαζευα κορτα!!"και οπως καταλαβενετε εχω ερθει φορτσατος!!!!
αλλα δε βλεπω φως...παλι για τα ιδια μιλαμε..δωστε προτασεις γιατι σημερα αυριο,κατι πρεπει να γινει...εχουν μαζευτει τα φλοκια
και δεν κρατιεμαι λεμε!!!!χαχαχα![size=10pt][size=10pt]κανω μεχρι και κασκαντεριλικι τωρα[/size][/size]!!!!
Εισαι σιγγουρος? Προσεξε τι θα απαντησεις ;)

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
142
Πόντοι
6
Εισαι σιγγουρος? Προσεξε τι θα απαντησεις ;)

γεια σου φιλαρακι!τα γουστα μου τα ξερεις...αμα εχεις τιποτα,εδω ειμαστε!!!!οχι σαν αυτες που περνεις εσυ και ο τζιμης!χαχαχαχα!
κοντοπουτανο και φρεσκο!και περιμενω και ινφο για τον επομενο καφε!!!!!

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
γεια σου φιλαρακι!τα γουστα μου τα ξερεις...αμα εχεις τιποτα,εδω ειμαστε!!!!οχι σαν αυτες που περνεις εσυ και ο τζιμης!χαχαχαχα!
κοντοπουτανο και φρεσκο!και περιμενω και ινφο για τον επομενο καφε!!!!!
1. Εγω και ο Τζιμης δεν γαμαμε τις ιδιες ;)
2. Οι καφεδες κοπηκαν και αποφασισα να βαζω τα 5 ευρουλακια σε γουρουνακι για μελοντικα κασκαντεριλικια ;)
3. Κατι φρεσκο δεν υπαρχει αυτη τη στιγμη αφου επιασα δουλεια στον Μπαρμπα-Σταθη ;)

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
142
Πόντοι
6
2. Οι καφεδες κοπηκαν και αποφασισα να βαζω τα 5 ευρουλακια σε γουρουνακι για μελοντικα κασκαντεριλικια ;)
3. Κατι φρεσκο δεν υπαρχει αυτη τη στιγμη αφου επιασα δουλεια στον Μπαρμπα-Σταθη ;)

1.λες ψεματα,γιατι και οι 2 ειστε μιλφακιες...
2.καλη η αποταμιευση,αλλα και ο χαβαλες κανει δουλεια,ανεβαινει η ψυχολογια φιλε...
3.φρεσκο εννοω μεχρι 30χρ,ασε το μπαρμπα ησυχο,τι θα τρωμε της δυσκολες μερες!!!!

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
1.λες ψεματα,γιατι και οι 2 ειστε μιλφακιες...
2.καλη η αποταμιευση,αλλα και ο χαβαλες κανει δουλεια,ανεβαινει η ψυχολογια φιλε...
3.φρεσκο εννοω μεχρι 30χρ,ασε το μπαρμπα ησυχο,τι θα τρωμε της δυσκολες μερες!!!!

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.283
Πόντοι
2.456
και δεν κρατιεμαι λεμε!!!!χαχαχα!κανω μεχρι και κασκαντεριλικι τωρα!!!!
Με 1 μηνα απουσια εγινες κορεατης τυπε..  :2funny:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612

:grin: :rockon:

sfakiot

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2014
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
26
9levzk.jpg

:2funny: :2funny: :2funny:

Χαιρετω την οικουμενη!
Δυναμαι, ω φιλτατε Ζαρδενιε, να λαβω κι εγω τα στοιχεια επικοινωνιας της εν λογω κορασιδος?
Σας ευχαριστω εκ των προτερων

(την επομενη θα σου ζητησω στα Κρητικα)

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.081
Πόντοι
736
Χαιρετω την οικουμενη!
Δυναμαι, ω φιλτατε Ζαρδενιε, να λαβω κι εγω τα στοιχεια επικοινωνιας της εν λογω κορασιδος?

ελεος ρε μαστορα τοσο ευκολα τον ξεχασες το δρακουμελ? :2funny: :2funny: :2funny:

sfakiot

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2014
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
26
λοιπον επισκεψη εδω βαζω αυτο το λινκ γιατι το αλλο που ειχε στη χ.ε. δε δουλευει,μαλλον εχει κατεβει. το ειχε βαλει και καποιος αλλος εδω πιο πισω.απο κει κρατησα το τηλ.

το ονομα της μεγαλοκοπελλας Ειρηνη,απο Ρωσια κι οχι Δημητρα που ειχε γραφτει.ο χωρος στο κολωνακι στη Μαντζαρου.προγραμμα μου ειπε στο τηλ εχει ή μονο μασαζ ή μασαζ-εκτονωση(με το χερι) ή μασαζ και σεξ.εγω πηρα το τριτο με 60 ευρω με διαρκεια 50'.
το μασαζ η κοπελλα το κατεχει πολυ καλα,ειναι επαγγελματιας μου ειπε και πρεπει να λεει αληθεια.ξεκιναει απο τα ποδια κι ανεβαινει προς τα πανω.αφου γυρισα ανασκελα μου εκανε μασαζ μεχρι και στην κοιλια κι απο μπροστα στα ποδια.
στην κουβεντα κατα τη διαρκεια του μασαζ πολυ καλη και επικοινωνιακη και πραγματικα χαλαρωνεις.

στο δευτερο μερος τωρα.
μολις τελειωσε το μασαζ φευγει για 3 λεπτα παει γδυνεται,ερχεται κι αρχιζει το δευτερο μερος με μια φραπεδια.περναει σκουφι για στοματικο.μετριο στοματικο και μετα απο λιγο σεξ σε δυο στασεις.εδω φαινεται οτι δεν ειναι και τοσο καλη ή ισως επειδη ηταν πρωτη φορα δικια μου εκει δεν υπηρχε ανεση.τελος παντων τελειωσα εστω κι ετσι.δεν κανει στοματικο ακα,δεν κανει πρωκτικο,δεν φιλαει και γενικα ηταν καπως μαγκωμενη στο β μερος.

συμπερασματικα θα ελεγα οτι αξιζει πραγματικα για το μασαζ και μονο που το κατεχει πολυ καλα κι ανακουφιζεσαι.προτεινεται για οσους δεν τους ενδιαφερει και τοσο το β μερος και σε οσους επιθυμουν μονο φραπεδια. ο χωρος αρκετα καλος με τα απαραιτητα κομφορ,καλο μασαζοκρεββατο,μαλακο κι οχι σα τα γνωστα στα αλλα μαγαζια,μπανιο κλπ.ισως  της ξαναδωσω μια ευκαιρια για να δω αν υπαρξει βελτιωση στο β μερος.

Ωραιος και κατατοπιστικοτατος

sfakiot

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2014
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
26
ελεος ρε μαστορα τοσο ευκολα τον ξεχασες το δρακουμελ? :2funny: :2funny: :2funny:

Ο Δρακουμελ ειναι στην φωτο?
Ο Δρακουμελ δεν ξεχνιεται, ειδικα το κασετοφωνακι... Αλλα ειναι hard core κατασταση, τωρα ψαχνουμε για τιποτε χαλαρωτερο και λιγοτερο χτυπημενο στην φτερουγα.

Υπαρχει η Κατερινα (νομιζω αλλα μπορει να κανω λαθος, απανταει και στο Ολγα) απο την Πευκη. Μου ειχε πει παλιοτερα για διπλο με μια φιλη της αλλα δεν το εχω δοκιμασει ακομη. Γενικα ομως ανομβρια βρε παιδι μου

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Ο Δρακουμελ ειναι στην φωτο?
Ο Δρακουμελ δεν ξεχνιεται, ειδικα το κασετοφωνακι... Αλλα ειναι hard core κατασταση, τωρα ψαχνουμε για τιποτε χαλαρωτερο και λιγοτερο χτυπημενο στην φτερουγα.

Υπαρχει η Κατερινα (νομιζω αλλα μπορει να κανω λαθος, απανταει και στο Ολγα) απο την Πευκη. Μου ειχε πει παλιοτερα για διπλο με μια φιλη της αλλα δεν το εχω δοκιμασει ακομη. Γενικα ομως ανομβρια βρε παιδι μου
την Πεύκη αστην για λιγο...αν επιμενεις για Κα Ντινα  :grin:θα σου στείλω τηλ...αλλα μην γυρίσεις και εσυ κλαίγοντας...οκ :grin:

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
142
Πόντοι
6
το δοκιμαστικο εγινε,αλλα δεν ειναι γι αυτο το νημα..μολις συνελθω θα γραψω περισοτερα!

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Χαιρετω την οικουμενη!

Να του προσφέρεις και κανένα φουριάρικο ή καλύτερα λίγο μαύρο κρέας!!!

sfakiot

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2014
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
26
την Πεύκη αστην για λιγο...αν επιμενεις για Κα Ντινα  :grin:θα σου στείλω τηλ...αλλα μην γυρίσεις και εσυ κλαίγοντας...οκ :grin:

Με την Πευκη εχω περασει καλα παντως, εχουμε μια καποια χημεια.
Στειλε και την Ντινα αν θες, μια ψυχη που ειναι να βγει ας βγει!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom