zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
Την βικυ λες?
Ελεγα να παω σημερα αλλα θελω μαυρουλα η κινεζακι απο Σ40
Την βικυ λες?
Ελεγα να παω σημερα αλλα θελω μαυρουλα η κινεζακι απο Σ40
Και ομως, ειναι ;)
Που την ανακαλυψες γιγαντα
αλε δεν μου κανει για ασιατισα
Και ομως, ειναι ;)
δεν σε πιανει κανεις
για λεγε για λεγε
Σχιστοματικο Ρωσιδι...Με πιασιματα και οχι σε τπτ. Ο φιλος Στηβη την εχει παρει 4 φορες παρακαλω...Μετα λεει παχυνε και δεν την ξαναειδε...δεν σε πιανει κανεις
για λεγε για λεγε
Σχιστοματικο Ρωσιδι...Με πιασιματα και οχι σε τπτ. Ο φιλος Στηβη την εχει παρει 4 φορες παρακαλω...Μετα λεει παχυνε και δεν την ξαναειδε...
Εγραψε ρε το παιδι...4??
Μπραβι
δεν εγραψε τιποτα ο μπαγασας ομως η εγω δεν ειδα?
Πηρε κιλα?
Ε και?
Γουσταρω
Ελα ρε ζαντ την εχω παρει 3-4 φορεs αλλα πανε και αρκετα χρονια πισω ....οτι βλεπειs δεν ειναι (εχει -ειχε) τουλαχιστον αρκετα κιλα παραπανω ....σχιστοματικο απο πρωην δημοκρατια στηs EΣΣΔ ομωs τα κανει ολα δεν εχει μη και μη και γενικα την κανειs οτι θεs μιλαει ελληνικοs πολυ καλα ......αυτα ...αν ειχε λιγοτερα κιλα και επειδη ειμαι φαν των σχιστοματικων θα το ειχα στανταρακι αλλα οπωs σου ειπα... μετα απο 3-4 φορεs σταματησα ..παντωs δεν το μετανιωσα κιολαs μην σου πω οτι τωρα που το ξαναθυμηθηκα θα του κανω και κανενα κοντινο....( παιζει και υλικο απο την κυρια )....!!!!
Εγραψε ρε το παιδι...
Εδω που φτασαμε, το διαπραγματευεται λεει...Αν εισαι ομορφο παιδι, στα 80!Φουλ στα ποσο??
Εδω που φτασαμε, το διαπραγματευεται λεει...Αν εισαι ομορφο παιδι, στα 80!
Πανω απο 60 μη δινεις παντως ;)
Ισχύουν αυτά που έγραψε ο steeve.Εγραψε ρε το παιδι...
Μήπως μπορείς να μου το στείλεις και μένα?.. Ευχαριστω εκ ων προτέρωνΣυντροφοι, συναγωνιστες και συμμαζασιουχοι,
Δεχτηκα βροχη αιτηματων για το τηλεφωνο της μελαμψης γκαζελας. Παρακαλω με φειδω να την παρετε να μην την καψουμε διοτι δεν υπαρχουν πολλες στον χωρο. Η τελευταια πριν απο αυτην ηταν η Καλαγκμπορ που ειχα δοκιμασει και ηταν απαιχτη.
Ελπιζω να μην αφησα καποιον με παραπονο, αν το εκανα στειλτε πμ να επανορθωσω
Στο τηλ παντωs μιλαει ωραια,ερχεται σπιτι,μασαζ κ σεξ με ελευθ στοματικο 50ε.Ακουστικε ελληνιδα απο την ομιλια,25χρονων λεει.Οποιοs ξερει κατι παραπανω...παιζει τπτ καινουργιο εδω??? ξερει κανεις?
αν κρινω απο τις υπηρεσιες σε συναρτηση με την τιμη μαλλον θα ειναι 25+20 τουλαχιστονΣτο τηλ παντωs μιλαει ωραια,ερχεται σπιτι,μασαζ κ σεξ με ελευθ στοματικο 50ε.Ακουστικε ελληνιδα απο την ομιλια,25χρονων λεει.Οποιοs ξερει κατι παραπανω...
Έχει και ωραίο prososo. Σίγουρα ελληνιδα...παιζει τπτ καινουργιο εδω??? ξερει κανεις?