Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Τι λετε ρε ρεμαλια πρωι πρωι?
Να προσπαθησετε να απομονωσετε τη φιλη της....Ακουστε και το νεο ;)

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.280
Πόντοι
2.456
Τι λετε ρε ρεμαλια πρωι πρωι?
Να προσπαθησετε να απομονωσετε τη φιλη της....Ακουστε και το νεο ;)
εγω σκιαζομαι,να παει ο ραμπο να καθαρισει το θηριο και μετα τα λεμε με τη φιλη της..  :2funny:

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Μου χει πει για την φιλη της
ειναι πιο γιοματη αλλα εχει βυζους μεγαλους :kissass:

koleou

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Κριτικές
9
Like
321
Πόντοι
26
Να ενημερωσω και εγω του αγαπητους συναθλητες για τα ακολουθα. Ραντεβου με :

1.
Δεσποινίδα ετών γύρω στα 25 περίπου 80 κιλά!!!! Η πιο χοντρη που μου εχω κανει ποτε. Λεω ας κάνω το κασκαντεριλικι για να δοκιμασω και αυτό το ειδος...Ξανθια με γυαλια και τεραστιους βύζους..Μασαζ μετριο εννοείται γυμνος και χωρις πετσετα. Μπρουμητα με συνεχη επιμονη στα επιμαχα σημεια. Επι 10 λεπτα με ετριβε αναμεσα στα ποδια και στα αρχιδια. Καποια στιγμη δεν αντεξα γυρισα μπροστα οπου με ισπανικη (αξιζει πραγματικα η εμπειρια αυτη) κατεθεσα παντου οπου την πετυχαινε...Τωρα αν ξαναδοκιμασω θα το σκεφτω πολύ και μονο για αυτη την ισπανικη που ειχα καιρο να δωσω. Η συνεδρια ελαβε χωρα σε δικο μου χωρο. Κοστος 30 ευρω

2.
Η συγκεκριμενη δασκαλα (χαχαχα) διατηρει δικο της χωρο στο κεντρο της Αθηνας . Κοντή με μεγαλους βυζους και ετών περιπου 50+ μάλλον ρωσιδα, βουλγαρα δεν ρωτησα. Φοαραει ποδια ασπρη κοντη μεχρι το μουνι και απο μεσα στριγκ μαυρο (δασκαλα ειπαμε)Ο χωρος μετριος αλλα υποφερτος. Το μασαζ μετριο οχι κακό, γυμνος με πετεσετα  η οποια μετα το μπρουμητα και γυρνωντας μπροστα την εβγαλε η ιδια. Ξεκινησε ενα φραπε, αφου ανοιξε την μλπουζα και χυθηκαν εξω 5αρια βυζια. Με συνεχες φραπεδιαρισμα ηρθε η καταθεση την οποια οφείλω να ομολογησω η εν λογω κυρια ζητουσε επιμονα να δει να ξεχυνεται μπροστα της. Η καταθεση εγινε παντου χερια βυζια και οτι αλλο υπηρχε γυρω. Το κοστος της συναντησης 25 ευρω με προταση μαλιστα απο την ιδια να μειωθει στις επομενες συνεδριες. Μπορει να ξαναπαω λογω της υπαρξης χωρου, φθηνης τιμης και σχτικα μετριου μασαζ.

3.
Και τελος σας αφησα το καλυτερο. Καταρχας το μασαζ δεν κοστιζει 25 αλλα 30 ευρω. Η κυρια βρισκεται στον ιδιο δρομο με την γνωστη Ευη. Ο δρομος φαινεται οτι εχει περαση μεγαλη στις μασατζουδες. Η πρωτη εντυπωση ειναι οτι να μια γυναικα ρωσιδα μουναρα. Ψηλη 1,75 ξανθια με γαλανα ματια. Λεω απο μεσα σου εδω ειμαστε. Και μπαινω στο δωματιο που διατηρει..... Εδω αγαπητοι συναγωνιστες αρχιζουν τα ωραια. Για οσους εχουν επισκευφθει την γειτονισσα την Ευη και καταλαβαινουν ο συγκεκριμενος ειναι ακομα χειροτερος. Μυρωδια κλεισουρας, ακαταστασια παντου. Ενας καναπες που εχει γινει κρεβατι με μια κουβερτα επανω. Της λεω εχεις τιποτα να βαλουμε απο πανω. Και μου φερνει μια πετσετα η οποια βρωμαγε. Ευτυχως που ειχα την τσαντα της προπονησης και εβαλα την δικη μου πετσετα. Εν ολίγοις μασαζ ανυπαρκτο, ουτε λογος να προχωρησει παραπερα και ομιλια καργα. Δηλαδη ολα τα συστατικα που σε κανουν να τρεξεις χιλιομετρα. Για αυτο και εγω σε 40 περιπου λεπτα που αντεξα, της ειπα οτι πρεπει να φυγω γιατι κατι ξεχασα.. Τα πιο πεταμενα λεφτα που εχω δωσει στην ζωη μου.. Ελπιζω τουλαχιστον μετα απο αυτη την ενημερωση να μην την πατησει και καποιος άλλος συναγωνιστης.

Αυτα....
Εχει κανεναs πληροφοριεs για τηs 2 πρωτεs?Εχω αναγκη μασαζακι,χαμηλη τιμη,και τεραστιεs βυζαρεs!!

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Κ γω ηθελα την πρωτη αλλα εχει κατεβει η αγγελια >:(

bi kou ti

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδια ψάχνω για 45-50αρα+ με πολύ μεγαλα βυζια για μασαζ, έχει κανένας να προτείνει κάτι συγκεκριμενο;

koleou

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Κριτικές
9
Like
321
Πόντοι
26

koleou

Μέλος