Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (9 μέλη και 42 επισκέπτες)

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Παιδιά υπάρχει και άλλη Κατερινα στο your massage που έχει ξανααναφερθεί εδώ ότι προσφέρει και άλλες υπηρεσίες. Επειδή μοιάζουν αρκετά οι δυό τους μπορει να έχει γίνει μπέρδεμα
εγω το αναφερω γιατι πολλες φορες,γινονται παρεξηγησεις.

1965neo

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2008
Like
185
Πόντοι
1
Παιδιά υπάρχει και άλλη Κατερινα στο your massage που έχει ξανααναφερθεί εδώ ότι προσφέρει και άλλες υπηρεσίες. Επειδή μοιάζουν αρκετά οι δυό τους μπορει να έχει γίνει μπέρδεμα

δηλαδή η άλλη Κατερίνα Προσφέρει και άλλες υπηρεσίες ; Έχει αναφερθεί παλαιότερα ;

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Η Κατερινα η Λαρισαια που ειχα παρει εγω περυσι 3εις φορες ουτε 40ααρα ητανε ουτε καργιολιτσα  :- :- :- , 24 με 26 μαξιμουν την εκοψα απο Λαρισα οντως η τυπισσα διοτι μου το ειπε  καθοτι υποτιθεται σπουδαζει  Αθηνα  ;) ;) ;) , εχει τελειωσει απο οτι μου ειπε καποιο  ΙΕΚ  φυσιοθεραπειας καθοτι στο μασσαζ φανηκε να γνωριζει απο αυτο που μου εκανε , και στα  του κλαρινου και μετα σεξ ηταν και εκει καλη στο  δευτερο μερος , με μεγαλα φυσικα βυζγια  με σκουροχρωμα ρογιδια  :tits: :tits: , τωρα ποιες 40αρες λες και ποιες ειναι αυτες που  ενοεις δεν ξερω αλανι μου τρελο  :hi: :hi:
Φιλε, εχεις καποιο νεο για την κοπελα? Εμαθες τιποτα?

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Ρωτα το συνδεσμο σου αλλη μια να δουμε...Αν δεν μπορει να βγαλει ακρη ας μας δωσει το τηλεφωνο να δουμε αν μπορουμε εμεις....

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Χαριτο φιλε, δωσε μια απαντηση... ;)

taz7

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2014
Κριτικές
1
Like
94
Πόντοι
1
Ρωτα το συνδεσμο σου αλλη μια να δουμε...Αν δεν μπορει να βγαλει ακρη ας μας δωσει το τηλεφωνο να δουμε αν μπορουμε εμεις....
To τηλέφωνο της Κατερινας της Λαρισαίας που λέει ο chicharito είναι 69**********
απαγορευεται η αναρτηση τηλεφωνων,οπως αναφερεται και στους κανονες του φορουμ.

taz7

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2014
Κριτικές
1
Like
94
Πόντοι
1
To τηλέφωνο της Κατερινας της Λαρισαίας που λέει ο chicharito είναι 69**********
απαγορευεται η αναρτηση τηλεφωνων,οπως αναφερεται και στους κανονες του φορουμ.

Ωπ.. sorry.Επειδή υπάρχει σε αγγελίες νόμιζα ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Τέλοςπάντον αν το θέλει κάποιος ας μου στείλει ΡΜ.
Από εμφάνιση πάντως εγώ δεν τρελάθηκα όταν την είδα

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Ωπ.. sorry.Επειδή υπάρχει σε αγγελίες νόμιζα ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Τέλοςπάντον αν το θέλει κάποιος ας μου στείλει ΡΜ.
Από εμφάνιση πάντως εγώ δεν τρελάθηκα όταν την είδα
Την ειδες...Κατι αλλο να μας πεις? Μονο την ειδες?

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Καλησπέρα. Είμαι η Νίκη από Αθήνα. 22 χρονών. Για 1 μήνα μόνο θέλω να κάνω μασάζ.  3 την εβδομάδα. Νομίζω ξέρω να κάνω καλά. Αυτό που ζητάω είναι 250 για 1,5 ώρα. Σε ξενοδοχείο δεν θέλω. Οπότε θα πρέπει να υπάρχει χώρος. Επίσης δεν θέλω να καλύψω παραπάνω. Μόνο αυτό που είπα. Ευχαριστώ πολύ

Μόνο τόσα??? έλεος, όταν υπάρχουν studio με 30 Ευρώ και CT με 200 να δίνουμε 250! καμιά χαζο-Αλβανίδα νέας γενιάς την κόβω.

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Μόνο τόσα??? έλεος, όταν υπάρχουν studio με 30 Ευρώ και CT με 200 να δίνουμε 250! καμιά χαζο-Αλβανίδα νέας γενιάς την κόβω.
Ρε συ μην την φερνεις παλι στο προσκηνιο αυτη...Αφησε την. Καλα ειναι εκει που βρισκεται... ;)

taz7

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2014
Κριτικές
1
Like
94
Πόντοι
1
Την ειδες...Κατι αλλο να μας πεις? Μονο την ειδες?

Λοιπόν την συνάντησα πριν λίγο καιρό. Γύρω στα 30,μαλλον προς τα κατω, μακρύ μαύρο μαλί και γεματούλα, όχι χοντρή αλλά με κάποια κιλά παραπάνω. Μασάζ όχι κακό αλλά ούτε και τίποτα τρομερο. Δείχνει να το γνωρίζει αλλά δεν το πάλεψε ιδιαίτερα. Μπορεί να ήταν κουρασμενη, μπορεί επειδή της είπα ότι δεν θέλω πολύ δυνατό. Δεύτερο μέρος εντελώς τυπικό. Στοματικό με προφύλαξη, δύο τρεις στασεις και τέλος. Από καθαριότητα οκ. 40 ευρώ για μια ώρα συν το χοτελ.

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Λοιπόν την συνάντησα πριν λίγο καιρό. Γύρω στα 30,μαλλον προς τα κατω, μακρύ μαύρο μαλί και γεματούλα, όχι χοντρή αλλά με κάποια κιλά παραπάνω. Μασάζ όχι κακό αλλά ούτε και τίποτα τρομερο. Δείχνει να το γνωρίζει αλλά δεν το πάλεψε ιδιαίτερα. Μπορεί να ήταν κουρασμενη, μπορεί επειδή της είπα ότι δεν θέλω πολύ δυνατό. Δεύτερο μέρος εντελώς τυπικό. Στοματικό με προφύλαξη, δύο τρεις στασεις και τέλος. Από καθαριότητα οκ. 40 ευρώ για μια ώρα συν το χοτελ.

Η Κατερινα η Λαρισαια που ειχα παρει εγω περυσι 3εις φορες ουτε 40ααρα ητανε ουτε καργιολιτσα  :- :- :- , 24 με 26 μαξιμουν την εκοψα απο Λαρισα οντως η τυπισσα διοτι μου το ειπε  καθοτι υποτιθεται σπουδαζει  Αθηνα  ;) ;) ;) , εχει τελειωσει απο οτι μου ειπε καποιο  ΙΕΚ  φυσιοθεραπειας καθοτι στο μασσαζ φανηκε να γνωριζει απο αυτο που μου εκανε , και στα  του κλαρινου και μετα σεξ ηταν και εκει καλη στο  δευτερο μερος , με μεγαλα φυσικα βυζγια  με σκουροχρωμα ρογιδια  :tits: :tits: , τωρα ποιες 40αρες λες και ποιες ειναι αυτες που  ενοεις δεν ξερω αλανι μου τρελο  :hi: :hi:
Τελικα μπερδευτηκα...Κλαρινο λεει ο ενας, κελεμπια λεει ο αλλος. Καλη μετα τις "διαφημισεις" λεει ο ενας, μπετο λεει ο αλλος. Το μασαζ ετσι κι'αλλιως δεν μας ενδιαφερει. Μαλλον ο ενας της εβγαλε ερωτισμο ενω ο αλλος καυλες. Οκ...Οπως και να εχει ευχαριστω taz7...

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.179
Πόντοι
506
Που το βρίσκουμε το Κατερινιό?

louk87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2015
Κριτικές
5
Like
163
Πόντοι
281
Παιδιά, καλησπέρα! Μπορεί κάποιος να μου στείλει τηλέφωνο ή λινκ fb για Δρακουμέλ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom