Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (10 μέλη και 40 επισκέπτες)

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.179
Πόντοι
506
Η Κατερινα η Λαρισαια που ειχα παρει εγω περυσι 3εις φορες ουτε 40ααρα ητανε ουτε καργιολιτσα  :- :- :- , 24 με 26 μαξιμουν την εκοψα απο Λαρισα οντως η τυπισσα διοτι μου το ειπε  καθοτι υποτιθεται σπουδαζει  Αθηνα  ;) ;) ;) , εχει τελειωσει απο οτι μου ειπε καποιο  ΙΕΚ  φυσιοθεραπειας καθοτι στο μασσαζ φανηκε να γνωριζει απο αυτο που μου εκανε , και στα  του κλαρινου και μετα σεξ ηταν και εκει καλη στο  δευτερο μερος , με μεγαλα φυσικα βυζγια  με σκουροχρωμα ρογιδια  :tits: :tits: , τωρα ποιες 40αρες λες και ποιες ειναι αυτες που  ενοεις δεν ξερω αλανι μου τρελο  :hi: :hi:
πληροφοριες για το πατριωτάκι? :erection:

ermis1964

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
22
Like
244
Πόντοι
2.955
Η  Κατερινα η  Λαρισαια το μπαμπατσικο  μελαχρινο με τις  βυζαρες τις πελωριες  :tits2:  :tits2: και το δυνατο  κλαρινο και το δυνατο  μασσαζακι εμαθα  απο φιλο  εδω μεσα οτι επεστρεψε ,  ξερει κανεις αν  ισχυσει η επιστροφη της ??? Για να δωσουν τα φωτα τους οι πιο εμπειροι  :hi: :hi: :hi:
Είναι η Katerina Flower,που εχει καί δικό της θέμα εδώ,η κυρία πού αναφέρεται?

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.943
Πόντοι
2.846
Είναι η Katerina Flower,που εχει καί δικό της θέμα εδώ,η κυρία πού αναφέρεται?
Οχι  δεν ειναι η Κατερινα flower , καμοια σχεση , την εν λογω πιτσιρικα την γνωρισα περυσι , θα μιλησω απο Δευτερα μαζι της διοτι την πηρα  εχθες και το  ειχε κλειστο το κινητο της , θα την ρωτησω αν πηγαινει ακομα σε σπιτια κι αν επιθυμει να δωσει η ιδια το τηλεφωνο της , μεινετε συντονσμενοι , αναμενετε νεα απο Δευτερα , Τριτη , υπομονη τυποι μου  :hi: :hi: :hi:

ermis1964

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
22
Like
244
Πόντοι
2.955
Οχι  δεν ειναι η Κατερινα flower , καμοια σχεση , την εν λογω πιτσιρικα την γνωρισα περυσι , θα μιλησω απο Δευτερα μαζι της διοτι την πηρα  εχθες και το  ειχε κλειστο το κινητο της , θα την ρωτησω αν πηγαινει ακομα σε σπιτια κι αν επιθυμει να δωσει η ιδια το τηλεφωνο της , μεινετε συντονσμενοι , αναμενετε νεα απο Δευτερα , Τριτη , υπομονη τυποι μου  :hi: :hi: :hi:
Ειμαι συντονισμένος καί περιμενω τά νέα από τό μέτωπο  ;)                                                                                                                   
Η Κατερινα φλαουερ ειναι χεβι μασινερι...
Μέ έστησε η κυρία καί τής έριξα μαύρο.

Dissonant

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
0

Αυτή σου θυμίζει κάτι ? 

Η Κατερινα η Λαρισαια που ειχα παρει εγω περυσι 3εις φορες ουτε 40ααρα ητανε ουτε καργιολιτσα  :- :- :- , 24 με 26 μαξιμουν την εκοψα απο Λαρισα οντως η τυπισσα διοτι μου το ειπε  καθοτι υποτιθεται σπουδαζει  Αθηνα  ;) ;) ;) , εχει τελειωσει απο οτι μου ειπε καποιο  ΙΕΚ  φυσιοθεραπειας καθοτι στο μασσαζ φανηκε να γνωριζει απο αυτο που μου εκανε , και στα  του κλαρινου και μετα σεξ ηταν και εκει καλη στο  δευτερο μερος , με μεγαλα φυσικα βυζγια  με σκουροχρωμα ρογιδια  :tits: :tits: , τωρα ποιες 40αρες λες και ποιες ειναι αυτες που  ενοεις δεν ξερω αλανι μου τρελο  :hi: :hi:

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.079
Πόντοι
736
αν ειναι αυτη παντως φαινεται πολυ αξιομαχο  :rockon: :rockon: :rockon:

nikpal

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2013
Like
777
Πόντοι
81
Που τη βρισκουμε αυτην δεν εχω καταλαβει!  :think: στο link απο πάνω ή σε αλλη αγγελία;;

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.943
Πόντοι
2.846
Σορρυ που  θα σε απογοητευσω Dissonant  μου αλλα καμοια σχεση δεν εχει η αγγελια που ανεβασες απο αυτην που πηρα εγω περυσι  :- :- :- !!! Κι επισης η ενολογω κορασιδα της αγγελιας που εβαλες αμφιβαλω αν μετα το μασσαζ σε κερναει μπριζολα η εστω ενα φραπεδακι για happy ending  :- :- :- ,φενεται  πολυ επαγγεματιας  μασσερ κι οχι τοσο  μερακλου για το δευτερο  μερος  ;) ;) ;) ,  εκτος των αλλων το τηλεφωνο που εχω  εγω της Κατερινας  κι αυτο της αγγελιας δεν εχουν καμοια απολυτως σχεση  :hi: :hi: :hi:

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715

1965neo

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2008
Like
185
Πόντοι
1
αδερφε η τυπισσα δεν κανει τιποτα αλλο εκτος απο μασαζ...παιδες αν δεν ξερουμε σιγουρα καλυτερα μην ποσταρουμε διαφορα.

Φαντάζομαι για να γράφετε για την κοπέλα σας έχει κάνει μασάζ !

taz7

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2014
Κριτικές
1
Like
94
Πόντοι
1
Παιδιά υπάρχει και άλλη Κατερινα στο your massage που έχει ξανααναφερθεί εδώ ότι προσφέρει και άλλες υπηρεσίες. Επειδή μοιάζουν αρκετά οι δυό τους μπορει να έχει γίνει μπέρδεμα

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
Καλησπέρα. Είμαι η Νίκη από Αθήνα. 22 χρονών. Για 1 μήνα μόνο θέλω να κάνω μασάζ.  3 την εβδομάδα. Νομίζω ξέρω να κάνω καλά. Αυτό που ζητάω είναι 250 για 1,5 ώρα. Σε ξενοδοχείο δεν θέλω. Οπότε θα πρέπει να υπάρχει χώρος. Επίσης δεν θέλω να καλύψω παραπάνω. Μόνο αυτό που είπα. Ευχαριστώ πολύ
:uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom