zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
που εισαι εσυ ρε αρχιφυλακα? Τους το εσκασες επιτελους?Τυπε εχει καπου αγγελια η βλαχαρα;
που εισαι εσυ ρε αρχιφυλακα? Τους το εσκασες επιτελους?Τυπε εχει καπου αγγελια η βλαχαρα;
πληροφοριες για το πατριωτάκι?Η Κατερινα η Λαρισαια που ειχα παρει εγω περυσι 3εις φορες ουτε 40ααρα ητανε ουτε καργιολιτσα :- :- :- , 24 με 26 μαξιμουν την εκοψα απο Λαρισα οντως η τυπισσα διοτι μου το ειπε καθοτι υποτιθεται σπουδαζει Αθηνα ;) ;) ;) , εχει τελειωσει απο οτι μου ειπε καποιο ΙΕΚ φυσιοθεραπειας καθοτι στο μασσαζ φανηκε να γνωριζει απο αυτο που μου εκανε , και στα του κλαρινου και μετα σεξ ηταν και εκει καλη στο δευτερο μερος , με μεγαλα φυσικα βυζγια με σκουροχρωμα ρογιδια , τωρα ποιες 40αρες λες και ποιες ειναι αυτες που ενοεις δεν ξερω αλανι μου τρελο
καλησπερα καλε μου φιλε Zoren! Να στη φερω πανω ρε?πληροφοριες για το πατριωτάκι?
εμεις θα σου πούμε; ΕΣΥ που ειναι κ πατριώτισσα σου θα μας πεις.πληροφοριες για το πατριωτάκι?
ειμαι Αθηνα οποτε λεω να την δοκιμασω εδωκαλησπερα καλε μου φιλε Zoren! Να στη φερω πανω ρε?
ειμαι Αθηνα οποτε λεω να την δοκιμασω εδω
Είναι η Katerina Flower,που εχει καί δικό της θέμα εδώ,η κυρία πού αναφέρεται?Η Κατερινα η Λαρισαια το μπαμπατσικο μελαχρινο με τις βυζαρες τις πελωριες και το δυνατο κλαρινο και το δυνατο μασσαζακι εμαθα απο φιλο εδω μεσα οτι επεστρεψε , ξερει κανεις αν ισχυσει η επιστροφη της ??? Για να δωσουν τα φωτα τους οι πιο εμπειροι
Η Κατερινα φλαουερ ειναι χεβι μασινερι...Είναι η Katerina Flower,που εχει καί δικό της θέμα εδώ,η κυρία πού αναφέρεται?
Οχι δεν ειναι η Κατερινα flower , καμοια σχεση , την εν λογω πιτσιρικα την γνωρισα περυσι , θα μιλησω απο Δευτερα μαζι της διοτι την πηρα εχθες και το ειχε κλειστο το κινητο της , θα την ρωτησω αν πηγαινει ακομα σε σπιτια κι αν επιθυμει να δωσει η ιδια το τηλεφωνο της , μεινετε συντονσμενοι , αναμενετε νεα απο Δευτερα , Τριτη , υπομονη τυποι μουΕίναι η Katerina Flower,που εχει καί δικό της θέμα εδώ,η κυρία πού αναφέρεται?
Ειμαι συντονισμένος καί περιμενω τά νέα από τό μέτωπο ;)Οχι δεν ειναι η Κατερινα flower , καμοια σχεση , την εν λογω πιτσιρικα την γνωρισα περυσι , θα μιλησω απο Δευτερα μαζι της διοτι την πηρα εχθες και το ειχε κλειστο το κινητο της , θα την ρωτησω αν πηγαινει ακομα σε σπιτια κι αν επιθυμει να δωσει η ιδια το τηλεφωνο της , μεινετε συντονσμενοι , αναμενετε νεα απο Δευτερα , Τριτη , υπομονη τυποι μου
Μέ έστησε η κυρία καί τής έριξα μαύρο.Η Κατερινα φλαουερ ειναι χεβι μασινερι...
Η Κατερινα η Λαρισαια που ειχα παρει εγω περυσι 3εις φορες ουτε 40ααρα ητανε ουτε καργιολιτσα :- :- :- , 24 με 26 μαξιμουν την εκοψα απο Λαρισα οντως η τυπισσα διοτι μου το ειπε καθοτι υποτιθεται σπουδαζει Αθηνα ;) ;) ;) , εχει τελειωσει απο οτι μου ειπε καποιο ΙΕΚ φυσιοθεραπειας καθοτι στο μασσαζ φανηκε να γνωριζει απο αυτο που μου εκανε , και στα του κλαρινου και μετα σεξ ηταν και εκει καλη στο δευτερο μερος , με μεγαλα φυσικα βυζγια με σκουροχρωμα ρογιδια , τωρα ποιες 40αρες λες και ποιες ειναι αυτες που ενοεις δεν ξερω αλανι μου τρελο
Σορρυ που θα σε απογοητευσω Dissonant μου αλλα καμοια σχεση δεν εχει η αγγελια που ανεβασες απο αυτην που πηρα εγω περυσι :- :- :- !!! Κι επισης η ενολογω κορασιδα της αγγελιας που εβαλες αμφιβαλω αν μετα το μασσαζ σε κερναει μπριζολα η εστω ενα φραπεδακι για happy ending :- :- :- ,φενεται πολυ επαγγεματιας μασσερ κι οχι τοσο μερακλου για το δευτερο μερος ;) ;) ;) , εκτος των αλλων το τηλεφωνο που εχω εγω της Κατερινας κι αυτο της αγγελιας δεν εχουν καμοια απολυτως σχεση
Αυτή σου θυμίζει κάτι ?
αδερφε η τυπισσα δεν κανει τιποτα αλλο εκτος απο μασαζ...παιδες αν δεν ξερουμε σιγουρα καλυτερα μην ποσταρουμε διαφορα.
Αυτή σου θυμίζει κάτι ?
αδερφε η τυπισσα δεν κανει τιποτα αλλο εκτος απο μασαζ...παιδες αν δεν ξερουμε σιγουρα καλυτερα μην ποσταρουμε διαφορα.
Καλησπέρα. Είμαι η Νίκη από Αθήνα. 22 χρονών. Για 1 μήνα μόνο θέλω να κάνω μασάζ. 3 την εβδομάδα. Νομίζω ξέρω να κάνω καλά. Αυτό που ζητάω είναι 250 για 1,5 ώρα. Σε ξενοδοχείο δεν θέλω. Οπότε θα πρέπει να υπάρχει χώρος. Επίσης δεν θέλω να καλύψω παραπάνω. Μόνο αυτό που είπα. Ευχαριστώ πολύ