Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (3 μέλη και 16 επισκέπτες)

louk87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2015
Κριτικές
5
Like
163
Πόντοι
281
Το τερματισες και εσυ...Μπραβο φιλε για την κριτικη σου...Εισαι πια στο κλαμπ των "τερματισμενων" Welcome to the Club φιλε μου ;)

Χαχαχα! Καλώς σας βρήκα! Πάντως, πέρα από την πλάκα, τέτοιες καλτ ιστορίες αξίζουν. Άλλωστε στο τέλος δε θυμάσαι τη φόλα που έφαγες αλλά την εμπειρία! :P

taz7

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2014
Κριτικές
1
Like
94
Πόντοι
1
Ποιο είναι το νέο νήμα??

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Συνάντηση με δρακουμέλ!

Έχω τρέλα με τα μιλφ και τα μεταμίλφ, γι' αυτό και είχα περιέργεια για την εν λόγω κυρία. Όλα έδειχναν ότι θα είναι κακή εμπειρία όμως είναι από τις φορές που κολλάς σε κάτι οπότε πρέπει να το δοκιμάσεις για να καταλάβεις για ποιο λόγο σε προειδοποιούν όλοι.

Συνάντηση σε ξενοδοχείο του κέντρου στο οποίο η κυρία καθυστέρησε περίπου 30 λεπτά. Μπαίνοντας στο δωμάτιο άρχισε να της βρωμάει κάτι, μέχρι κι εμένα ρώτησε αν μυρίζω (είχα κάνει μπάνιο όση ώρα περίμενα) και αφού πήρε τηλέφωνο να αλλάξουμε δωμάτιο και της έριξαν άκυρο από τη ρεσεψιόν, άνοιξε διάπλατα το παράθυρο και άρχισε να ψεκάζει όλο το δωμάτιο με κολόνια.

Λέω οκ, κάνε υπομονή. Ξεκινάμε σιγά σιγά με το κλασσικό κασετόφωνο και την ιστορία για παραλία, γοργόνα, φράουλες, αγριοτριαντάφυλλα, κεράσια κλπ κλπ κλπ. Μέτα από κανένα μισάωρο μάλαξης (μασάζ δεν ήταν αυτό, απλά προσπαθεί να σε έχει καυλωμένο), με γύρισε, και με έχωσε ανάμεσα στα  :tits: της (το μόνο θετικό της). Όμως έπαιρνε κάτι γκριμάτσες και έλεγε κάτι μαλακίες που σε ξενέρωνε τελείως... Για να μην τα πολυλογώ, στα της πράξης, συγκεντρώθηκα στα μεμέ της, προσπάθησα να μην ακούω και να μη βλέπω τίποτα άλλο, και με χίλια ζόρια κατάφερα να τελειώσω.

Το μόνο θετικό είναι ότι της έπαιξα χοντρό παζάρι τηλεφωνικώς (έχει πέσει αναδουλειά απ' ότι μου έλεγε) και το όλο κασκανεριλίκι κόστισε στα 30 ευρώ + 15 το χοτέλ.

Δε θα ξαναδοκιμάσω, είναι βέβαιο, όμως δεν το μετάνιωσα καθώς είναι από τις περιπτώσεις που σου κολλάνε και σου πιπιλάνε τον εγκέφαλο μέχρι να το δοκιμάσεις. Τώρα σε κάποιον άλλον μπορεί να αρέσει, αυτά είναι καθαρά γούστα και σεβαστές οι προτιμήσεις του καθενός.

σωστος φιλε
καλη εμπειρια

tangocash

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
264
Πόντοι
281
καλησπερα
νεο μελος αλλα  παρακολοθθω το site αρκετο καιρο
εχω  και εγω τις εμπειριες μου τις οποιες με τον καιρο θα τις μοιραζομαι μαζι σας
μηπως θα μπορουσα να εχω απο καποιον αγωνιστη το τηλ της Χριστινας(δρακουμελ)
ευχαριστω

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
καλησπερα
νεο μελος αλλα  παρακολοθθω το site αρκετο καιρο
άρα έχεις συγκεντρώσει μπόλικες πληροφορίες
εχω  και εγω τις εμπειριες μου τις οποιες με τον καιρο θα τις μοιραζομαι μαζι σας
γιατί όχι από τώρα;;
ανατρέξτε παρακαλώ στις προηγούμενες σελίδες

sotostop

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2015
Like
8
Πόντοι
0
ολα σε ενα νοικοκυρεμενα :grin:
Καλημέρα ποια νοικοκυρεμενα χαθήκανε τα κοριτσια του μασάζ και δεν μπορώ να βρω καμιά μήπως έχει κανείς καμιά πληροφορία για τις κοπέλες αυτές;  :think:
Η Κατερίνα
Η Όλγα
Η Στεφανια
Η Φαίδρα
Η Ναταλία
Έχουν αλλάξει τα τηλέφωνά τους ;
Μπορώ να μάθω κάτι δώστε μου κάποια πληροφορία.
Ευχαριστώ... :hi:  :hi: :hi:

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
καλησπερα
νεο μελος αλλα  παρακολοθθω το site αρκετο καιρο
[size=10pt]εχω  και εγω τις εμπειριες μου τις οποιες με τον καιρο θα τις μοιραζομαι μαζι σας[/size]
ευχαριστω
Θα αστειευεσαι βεβαια...Ετσι?

Να μοιραστεις μαζι μας πρωτα φιλαρακο και μετα εδω ειμαστε.....

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Καλημέρα ποια νοικοκυρεμενα χαθήκανε τα κοριτσια του μασάζ και δεν μπορώ να βρω καμιά μήπως έχει κανείς καμιά πληροφορία για τις κοπέλες αυτές;  :think:
Η Κατερίνα
Η Όλγα
Η Στεφανια
Η Φαίδρα
Η Ναταλία
Ευχαριστώ... :hi:  :hi: :hi:
ΚΑΜΙΑ δεν εχει χαθει...Ολες στην κουζινα ειναι και περιμενουν...Ψαξε καλυτερα φιλαρακο...

jonotan3

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
16
Πόντοι
1
Καλημέρα ποια νοικοκυρεμενα χαθήκανε τα κοριτσια του μασάζ και δεν μπορώ να βρω καμιά μήπως έχει κανείς καμιά πληροφορία για τις κοπέλες αυτές;  :think:
Η Κατερίνα
Η Όλγα
Η Στεφανια
Η Φαίδρα
Η Ναταλία
Ευχαριστώ... :hi:  :hi: :hi:
ΧΑ χα χα μάλλον παντρεύτηκαν και πιάσανε τα κρεβάτια τούς και τις κουζίνες τους.
:2funny: :2funny: :2funny: :knockinb: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Οχι ρε!  ;) Ολες αυτες μια χαρα ζυμωνουν τα μπιφτεκια ακομα...

tangocash

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
264
Πόντοι
281
Θα αστειευεσαι βεβαια...Ετσι?

Να μοιραστεις μαζι μας πρωτα φιλαρακο και μετα εδω ειμαστε.....

καλησπερα και εδω
κατανοητη η "καχυποψια" απο τα παλαιοτερα μελη και δικοιολογημενη
νομιζω σου εχω στειλει πμ, αν το εκανα σωστα
δεν βρισκω το θεμα "Ελενα30"
ευχαριστω

taz7

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2014
Κριτικές
1
Like
94
Πόντοι
1
καλησπερα και εδω
κατανοητη η "καχυποψια" απο τα παλαιοτερα μελη και δικοιολογημενη
νομιζω σου εχω στειλει πμ, αν το εκανα σωστα
δεν βρισκω το θεμα "Ελενα30"
ευχαριστω

Δεν του έστειλες ΡΜ γιατί με 2 ποστ που έχεις δεν μπορεις να στείλεις.
Από εκεί κει πέρα δεν πρόκειται για καχυποψία αλλά για τον τρόπο που το έθεσες "Έχω εμπειρίες και ΘΑ τις μοιραστώ μαζί σας. Δώστε μου τώρα το τηλέφωνο που θέλω να κάνω τη δουλειά μου και βλέπουμε". Όπως και να το κάνουμε δείχνει μια πονηριά.

tangocash

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
264
Πόντοι
281
Από εκεί κει πέρα δεν πρόκειται για καχυποψία αλλά για τον τρόπο που το έθεσες "Έχω εμπειρίες και ΘΑ τις μοιραστώ μαζί σας. Δώστε μου τώρα το τηλέφωνο που θέλω να κάνω τη δουλειά μου και βλέπουμε". Όπως και να το κάνουμε δείχνει μια πονηριά.
καλησπερα και σε σενα λοιπον
γραφω "αν το εκανα  σωστα σου εχω στειλει πμ"
μπορεις να το εξακριβωσεις ρωτωντας τον ιδιο αν εχω επικοινωνησει μαζι του
επισης εχω γραψει για την ελενα30 , στο θεμα της το οποιο με πληροφορησε ο zadren οτι διαγραφηκε
αρα νομιζω δεν ημουν πονηρος
σ'ευχαριστω

tettet

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα και σε σενα λοιπον
γραφω "αν το εκανα  σωστα σου εχω στειλει πμ"
μπορεις να το εξακριβωσεις ρωτωντας τον ιδιο αν εχω επικοινωνησει μαζι του
επισης εχω γραψει για την ελενα30 , στο θεμα της το οποιο με πληροφορησε ο zadren οτι διαγραφηκε
αρα νομιζω δεν ημουν πονηρος
σ'ευχαριστω
πριν απο αρκετο καιρο μπορουσες να στειλεις pm και με μηδεν ποστ.Καθολου πονηρος δεν εισαι ο αλλος ειναι αγενης  ...

Εγγρ.
16 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Πριν κανα μήνα ραντεβού με Στεφανία (Βίκυ) σε ξενοδοχείο στο κέντρο - BILL αν θυμάμαι καλά. Αρκετά τα κυβικά της Στεφανίας αλλά την σώζει το νεαρό της ηλικίας της, η ευγένειά της καθώς και οι φιλότιμες προσπάθειες στο μασσάζ. Εξάντλεισε την μία ώρα που είχαμε συμφωνήσει, δεν με κούρασε καθόλου με κουβέντα, στο τελικό στάδιο με άφησε να της βγάλω το στήθος από το σουτιέν (την μπλούζα δεν ζήτησα να την βγάλει οπότε δεν ξέρω αν θα μου το επέτρεπε - το στήθος της όμως αξιοπρεπέστατο και στην αφή και στην όψη όσο μου επέτρεπε το διαφανές μπλουζάκι και ο χαμηλός φωτισμός να το δώ)καθώς και να της κατεβάσω ελαφρώς το κολάν, αρκετά όμως ώστε να μπορώ να την χουφτώνω με άνεση. Τα 30 ευρώ τα αξίζει και το μόνο αρνητικό ήταν τα 22 ευρώ (20 + 2 για καφέ που ζήτησε) του ξενοδοχείου. Επιστρέφω συντόμως με περιγραφή από την παρασκευιάτικη επίσκεψή μου στην Γ΄Σεπ. 99.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom