Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (3 μέλη και 18 επισκέπτες)
Εγγρ.
16 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Κατά λάθος δημοσίευσα την εμπειρία μου με την Στεφανία (Βίκη) στα μασσατζίδικα που φραπάς αντί για το μασσάζ κατ΄οίκον. Για αυτόν τον λόγο έκανα copy paste και εδώ. Ελπίζω να έπραξα καλώς.

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Κατά λάθος δημοσίευσα την εμπειρία μου με την Στεφανία (Βίκη) στα μασσατζίδικα που φραπάς αντί για το μασσάζ κατ΄οίκον. Για αυτόν τον λόγο έκανα copy paste και εδώ. Ελπίζω να έπραξα καλώς.

σωστά έκανες, το άλλο το διέγραψα

old boy

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Αυγ 2010
Κριτικές
90
Like
13.557
Πόντοι
25.700
καλησπερα και σε σενα λοιπον
γραφω "αν το εκανα  σωστα σου εχω στειλει πμ"
μπορεις να το εξακριβωσεις ρωτωντας τον ιδιο αν εχω επικοινωνησει μαζι του
επισης εχω γραψει για την ελενα30 , στο θεμα της το οποιο με πληροφορησε ο zadren οτι διαγραφηκε
αρα νομιζω δεν ημουν πονηρος
σ'ευχαριστω
Αλήθεια γιατί εξαφανίστηκε αυτό το thread? Μούφα ήταν?

taz7

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2014
Κριτικές
1
Like
94
Πόντοι
1
πριν απο αρκετο καιρο μπορουσες να στειλεις pm και με μηδεν ποστ.Καθολου πονηρος δεν εισαι ο αλλος ειναι αγενης  ...

Παλαιότερα μπορεί να γινόταν, σήμερα όμως χρειάζεσαι 5 ποστ για να στείλεις ΡΜ. Γι'αυτο του είπα ότι επειδή έχει μόνο 2 δεν μπορεί να στείλει.
Όσο για τα υπόλοιπα προσπάθησα να του πω με τροπο ότι εδώ μέσα  η καλύτερη τακτική, (που εκτιμάται από τους περισσότερους), είναι η αντίθετη. Αφού έχεις κάποια πληροφορία την δίνεις και αν θες να ρωτήσεις κάτι ρωτάς.
Το ίδιο ακριβώς πράγμα του λέει και ο zarden ενα ποςτ πιο πάνω και μάλιστα ευθέως.
Τώρα που είδες την αγένεια, εσύ ξέρεις.

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
πριν απο αρκετο καιρο μπορουσες να στειλεις pm και με μηδεν ποστ.Καθολου πονηρος δεν εισαι ο αλλος ειναι αγενης  ...
Το κουραζουμε....Ο συναδελφος μου εστειλε γκλομπομηνυμα.

Untitled_1.jpg

Ολα οκ. Μιλησαμε απο εκει. Αγενης δεν υπαρχουν εδω...Οτι ειπωθηκε ειναι σωστο και επρεπε να ειπωθει.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Το κουραζουμε....Ο συναδελφος μου εστειλε γκλομπομηνυμα.

Untitled_1.jpg

Ολα οκ. Μιλησαμε απο εκει. Αγενης δεν υπαρχουν εδω...Οτι ειπωθηκε ειναι σωστο και επρεπε να ειπωθει.

εlα γιγαντα
για δες στο μαμπα νημα
θελω ινφο για θεια sla

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
Συνάντηση με δρακουμέλ!

Έχω τρέλα με τα μιλφ και τα μεταμίλφ, γι' αυτό και είχα περιέργεια για την εν λόγω κυρία. Όλα έδειχναν ότι θα είναι κακή εμπειρία όμως είναι από τις φορές που κολλάς σε κάτι οπότε πρέπει να το δοκιμάσεις για να καταλάβεις για ποιο λόγο σε προειδοποιούν όλοι.

Συνάντηση σε ξενοδοχείο του κέντρου στο οποίο η κυρία καθυστέρησε περίπου 30 λεπτά. Μπαίνοντας στο δωμάτιο άρχισε να της βρωμάει κάτι, μέχρι κι εμένα ρώτησε αν μυρίζω (είχα κάνει μπάνιο όση ώρα περίμενα) και αφού πήρε τηλέφωνο να αλλάξουμε δωμάτιο και της έριξαν άκυρο από τη ρεσεψιόν, άνοιξε διάπλατα το παράθυρο και άρχισε να ψεκάζει όλο το δωμάτιο με κολόνια.

Λέω οκ, κάνε υπομονή. Ξεκινάμε σιγά σιγά με το κλασσικό κασετόφωνο και την ιστορία για παραλία, γοργόνα, φράουλες, αγριοτριαντάφυλλα, κεράσια κλπ κλπ κλπ. Μέτα από κανένα μισάωρο μάλαξης (μασάζ δεν ήταν αυτό, απλά προσπαθεί να σε έχει καυλωμένο), με γύρισε, και με έχωσε ανάμεσα στα  :tits: της (το μόνο θετικό της). Όμως έπαιρνε κάτι γκριμάτσες και έλεγε κάτι μαλακίες που σε ξενέρωνε τελείως... Για να μην τα πολυλογώ, στα της πράξης, συγκεντρώθηκα στα μεμέ της, προσπάθησα να μην ακούω και να μη βλέπω τίποτα άλλο, και με χίλια ζόρια κατάφερα να τελειώσω.

Το μόνο θετικό είναι ότι της έπαιξα χοντρό παζάρι τηλεφωνικώς (έχει πέσει αναδουλειά απ' ότι μου έλεγε) και το όλο κασκανεριλίκι κόστισε στα 30 ευρώ + 15 το χοτέλ.

Δε θα ξαναδοκιμάσω, είναι βέβαιο, όμως δεν το μετάνιωσα καθώς είναι από τις περιπτώσεις που σου κολλάνε και σου πιπιλάνε τον εγκέφαλο μέχρι να το δοκιμάσεις. Τώρα σε κάποιον άλλον μπορεί να αρέσει, αυτά είναι καθαρά γούστα και σεβαστές οι προτιμήσεις του καθενός.
μπράβο το λέει η ψυχή σου !

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
εχει συναντησει κανεις τουτη την τσουπρα ?

δηλωνει 24χρ ομορφη μα παρα πολυ ομορφη
αν και επεμεινα αρκετα δεν εδωσε περισσοτερες λεπτομερειες περαν της ομορφιας της
οι τιμες μετα φραπε ειναι 30 για μια ωρα και 40 για μιαμιση

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.232
Πόντοι
4.365
εχει συναντησει κανεις τουτη την τσουπρα ?

δηλωνει 24χρ ομορφη μα παρα πολυ ομορφη
αν και επεμεινα αρκετα δεν εδωσε περισσοτερες λεπτομερειες περαν της ομορφιας της
οι τιμες μετα φραπε ειναι 30 για μια ωρα και 40 για μιαμιση

Αυτό είναι το τηλέφωνο της Βίκης-Στεφανίας.. Συγνώμη δηλ σου είπε ότι είναι μονδέλο???  :new_shocked:

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.079
Πόντοι
736
ε δεν τη λες και μονδελο :2funny: :2funny:

martenso1979

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
0
παιδια τη Στεφανία τη βρίσκουμε εύκολα?

την είχα πάρει μια φορα τηλέφωνο και κανονίσαμε αλλά μου το άλλαξε απόγευμα και δε μπορούσα

έχει κανένα χρόνο

συνεχίζει κανονικά?

ευχαριστώ

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
Αυτό είναι το τηλέφωνο της Βίκης-Στεφανίας.. Συγνώμη δηλ σου είπε ότι είναι μονδέλο???  :new_shocked:
μου συστηθηκε ως στεφανια και οτι ειναι παρα παλυ ομορφη
τι ρωτησα αν ειναι αδυνατη και μου απαντησε οτι ειναι παρα πολυ ομορφη

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
Φιλε, ψαξε εδω μεσα και λιγο...Ειναι πολυ ευκολο να την βρεις. Οσο για την κορμαρα της εχουμε μιλησει πολλες φορες...Αν της εχουν φυγει μαλιστα και καποια κολληματα...
Ζαντ βαριεμαι να ψαξω για την συγκεκριμενη
δεν με ξετρελανε η φωνη της στο τηλ
το κανω μονο σε περιπτωσεις που μου κανουν κλικ

apaixtable

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Μάγκες επίσκεψη στο ελαιοτριβείο της Γ' Σεπτεμβρίου 3ος όροφος και όχι 2ος κλπ κλπ.
Παρούσες δύο κορασίδες μια Αναστασία και μια Χριστίνα Κρίστι(???) με ανοιχτόχρωμα χαρακτηριστικά.  Πολύ καλό το service της κα.Χριστίνας ή Κρίστι. Σε πολύ - μα πολύ - λογική τιμή.
Για όσους επιθυμούν πιπίνια το μαγαζί δεν ενδείκνυται. Και οι δύο κορασίδες είναι πατημένα 40 και η τιμηθήσα ίσως και αρχές 50.
Το μαγαζί το εκτίμησα δεόντως και θα τιμηθεί ξανά λίαν συντόμως.
Σημειώνω ότι υπήρχε σχετικός συνωστισμός και τα κουδούνια βαράγανε συνέχεια.  

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Φιλε, ψαξε εδω μεσα και λιγο...Ειναι πολυ ευκολο να την βρεις. Οσο για την κορμαρα της εχουμε μιλησει πολλες φορες...Αν της εχουν φυγει μαλιστα και καποια κολληματα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom