Συνάντηση με δρακουμέλ!
Έχω τρέλα με τα μιλφ και τα μεταμίλφ, γι' αυτό και είχα περιέργεια για την εν λόγω κυρία. Όλα έδειχναν ότι θα είναι κακή εμπειρία όμως είναι από τις φορές που κολλάς σε κάτι οπότε πρέπει να το δοκιμάσεις για να καταλάβεις για ποιο λόγο σε προειδοποιούν όλοι.
Συνάντηση σε ξενοδοχείο του κέντρου στο οποίο η κυρία καθυστέρησε περίπου 30 λεπτά. Μπαίνοντας στο δωμάτιο άρχισε να της βρωμάει κάτι, μέχρι κι εμένα ρώτησε αν μυρίζω (είχα κάνει μπάνιο όση ώρα περίμενα) και αφού πήρε τηλέφωνο να αλλάξουμε δωμάτιο και της έριξαν άκυρο από τη ρεσεψιόν, άνοιξε διάπλατα το παράθυρο και άρχισε να ψεκάζει όλο το δωμάτιο με κολόνια.
Λέω οκ, κάνε υπομονή. Ξεκινάμε σιγά σιγά με το κλασσικό κασετόφωνο και την ιστορία για παραλία, γοργόνα, φράουλες, αγριοτριαντάφυλλα, κεράσια κλπ κλπ κλπ. Μέτα από κανένα μισάωρο μάλαξης (μασάζ δεν ήταν αυτό, απλά προσπαθεί να σε έχει καυλωμένο), με γύρισε, και με έχωσε ανάμεσα στα
της (το μόνο θετικό της). Όμως έπαιρνε κάτι γκριμάτσες και έλεγε κάτι μαλακίες που σε ξενέρωνε τελείως... Για να μην τα πολυλογώ, στα της πράξης, συγκεντρώθηκα στα μεμέ της, προσπάθησα να μην ακούω και να μη βλέπω τίποτα άλλο, και με χίλια ζόρια κατάφερα να τελειώσω.
Το μόνο θετικό είναι ότι της έπαιξα χοντρό παζάρι τηλεφωνικώς (έχει πέσει αναδουλειά απ' ότι μου έλεγε) και το όλο κασκανεριλίκι κόστισε στα 30 ευρώ + 15 το χοτέλ.
Δε θα ξαναδοκιμάσω, είναι βέβαιο, όμως δεν το μετάνιωσα καθώς είναι από τις περιπτώσεις που σου κολλάνε και σου πιπιλάνε τον εγκέφαλο μέχρι να το δοκιμάσεις. Τώρα σε κάποιον άλλον μπορεί να αρέσει, αυτά είναι καθαρά γούστα και σεβαστές οι προτιμήσεις του καθενός.