Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (3 μέλη και 37 επισκέπτες)

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.708
Πόντοι
41.813
Μά γιά μασάζ μέ ρώτησε καί τού έδωσα τό τηλέφωνό της.Αυτός φτιαχτηκε καί τής εκανε πρόταση,τήν οποία καί αποδέχτηκε φυσικά.Αβυσσος η ψυχή τού ανθρώπου οπως προείπε καί ο συναγωνιστής petergsp.

δε του λεγες κι εσυ να παει καπου αλλου  να βγαλει τα ματια στην κυριολεξια. τοσα ειναι

ermis1964

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
22
Like
244
Πόντοι
2.955
:think: :think: συγνωμη αυτη την πληρωνουν για να την πηδηξουν? αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου.
Η ίδια λέει πώς δέν κάνει σέξ,αλλά μόνο μασάζ καί φραπέ μέ τό χέρι.Την εχω συναντήσει 2 φορές,δέν ζήτησα κάτι περισσότερο,γιατί δέν μέ συγκινεί ώς γυναίκα.Πάντως γνωστός πού τού έδωσα τό τηλέφωνό της τήν συνάντησε γιά 1,5 ώρα καί μού είπε ότι μέ 100 ευρώ,εκανε καί σέξ μαζί της.

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.079
Πόντοι
736
100??? λεφτα υπαρχουν :2funny:

ermis1964

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
22
Like
244
Πόντοι
2.955
χαμενο πηγε το 100ρικο φιλε. δε του ελεγες για τη Βαλερια καλυτερα που πηγε και γαμησε το γιουβαρλακι και το πληρωσε κιολας
Μά γιά μασάζ μέ ρώτησε καί τού έδωσα τό τηλέφωνό της.Αυτός φτιαχτηκε καί τής εκανε πρόταση,τήν οποία καί αποδέχτηκε φυσικά.Αβυσσος η ψυχή τού ανθρώπου οπως προείπε καί ο συναγωνιστής petergsp.

ermis1964

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
22
Like
244
Πόντοι
2.955
δε του λεγες κι εσυ να παει καπου αλλου  να βγαλει τα ματια στην κυριολεξια. τοσα ειναι
Γιά τήν ιστορία,ό φίλος μου έχει μυωπία.Οταν μού είπε τήν φάση μέ τήν Στεφανία τόν ρώτησα μήπως δέν φορούσε τά γυαλιά του. :grin:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.708
Πόντοι
41.813

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
Η ίδια λέει πώς δέν κάνει σέξ,αλλά μόνο μασάζ καί φραπέ μέ τό χέρι.Την εχω συναντήσει 2 φορές,δέν ζήτησα κάτι περισσότερο,γιατί δέν μέ συγκινεί ώς γυναίκα.Πάντως γνωστός πού τού έδωσα τό τηλέφωνό της τήν συνάντησε γιά 1,5 ώρα καί μού είπε ότι μέ 100 ευρώ,εκανε καί σέξ μαζί της.
αρα τονε παιρνει η κοπελα

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756

αρα τονε παιρνει η κοπελα
Ειναι η κυρια Παγώνα Σίγουρα, αλλα με αλλο ονομα....Αρα, σωστος!

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Πολυ ωραια...Λυθηκε και αυτο το μυστηριο της αυτηνης...Τελικα απλωνει και ψαρέλαια...Παμε αλλου...

Busyman

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2014
Like
16
Πόντοι
0
Για όσους συναγωνιστές ενδιαφέρονται για την παρακάτω αγγελία που είδα σήμερα στην ΧΕ και θυμήθηκα το τηλέφωνο:

Το όνομα αυτής Δήμητρα (μάλλον). Διαθέτει χώρο στην παλιά και φημισμένη περιοχή Ματζάρου Κολωνάκι!!. Στην ίδια οδό υπάρχει και το γνωστό παλιό ίδρυμα, ,με μόνιμα ανοικτές τις κουρτίνες και τις κορασίδες να σαλονιάζονται ή το καλοκαίρι να καπνίζουν στο μικρό μπαλκόνι του ημιορόφου που βρίσκεται το εν λόγω ίδρυμα. Πέρασμα από την θεραπεύτρια τον περασμένο χειμώνα. Ψηλή αδύνατη προς το ξερακιανό. Ρωσίδα στην καταγωγή. Ο χώρος μικρός αλλά καθαρός. Διαθέτει μπάνιο και κουζίνα για κέρασμα τσαγιού.  :cheesy:. Η εξήγηση άμεση και ξεκάθαρη δεν θέλω σεξ μόνο μασάζ με  :jerking:. Εντυπωσιάστηκε που δεν ήθελα  :fuck2: και μου είπε κόστος 30 ευρώπουλα. Μασάζ καλό αρκετά καλό θα έλεγα. Στο τέλος  :jerking: με χουφτώματα ανευ ουσιάς γιατί όπως ανέφερα είναι τελείως αδύνατη. Γενικά ευχάριστος τύπος αν βολεύει η περιοχή καλώς αλλιώς δεν χάνετε και τίποτα. Στο φεύγα ξαναείδα τις κορασίδες απέναντι να σαλονιάζονται και να ψιλοκοιτάνε με βλέμα όλες υποσχέσεις...Αν κάποιος γνωρίζει τι παίζει με αυτό στην Μαντζάρου ας δώσει τα φώτα του γιατί είδα κάποια αξιόλογα νεαρά κομάτια

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Που γυρνας ρε ρεμαλι? ;)

Stories