apaixtable
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Τυπε εχει δικο του νημα το λιοτριβι..
Δεν το γνώριζα. Αν μπορείς να μεταφέρεις την ανταπόκριση στο νήμα του σε παρακαλώ κάνε το.
Σε ευχαριστώ
Τυπε εχει δικο του νημα το λιοτριβι..
να μην σου κανει κλικ, φιλε... ;)Ζαντ βαριεμαι να ψαξω για την συγκεκριμενη
δεν με ξετρελανε η φωνη της στο τηλ
το κανω μονο σε περιπτωσεις που μου κανουν κλικ
Μάλλον τήν "ψώνισε" η γνωστή Στεφανία.Η ομορφιά,ίσως είναι υποκειμενική,αλλα αντικειμενικά ή Στεφανία όμορφη ΔΕΝ είναι.εχει συναντησει κανεις τουτη την τσουπρα ?
δηλωνει 24χρ ομορφη μα παρα πολυ ομορφη
αν και επεμεινα αρκετα δεν εδωσε περισσοτερες λεπτομερειες περαν της ομορφιας της
οι τιμες μετα φραπε ειναι 30 για μια ωρα και 40 για μιαμιση
Τυπε εχει δικο του νημα το λιοτριβι..Μάγκες επίσκεψη στο ελαιοτριβείο της Γ' Σεπτεμβρίου 3ος όροφος και όχι 2ος κλπ κλπ.
Παρούσες δύο κορασίδες μια Αναστασία και μια Χριστίνα Κρίστι(???) με ανοιχτόχρωμα χαρακτηριστικά. Πολύ καλό το service της κα.Χριστίνας ή Κρίστι. Σε πολύ - μα πολύ - λογική τιμή.
Για όσους επιθυμούν πιπίνια το μαγαζί δεν ενδείκνυται. Και οι δύο κορασίδες είναι πατημένα 40 και η τιμηθήσα ίσως και αρχές 50.
Το μαγαζί το εκτίμησα δεόντως και θα τιμηθεί ξανά λίαν συντόμως.
Σημειώνω ότι υπήρχε σχετικός συνωστισμός και τα κουδούνια βαράγανε συνέχεια.
Γκαρι η στεγανια δεν ειναι μοντελο,κανει καλο μασαζ και "χτυπαει φραπε",αν ψαχνεις κατι τετοιο δε το κλαις το 30αρι..οκ
καταλαβα λαθος
ειμαι αρκετα κουρασμενος σημερα
Δεν μπορω να το κανω γιατι ειμαι τεχνολογικα αγραμματος,θα μας βοηθησει καποιο χουντινι της τεχνολογιας..Δεν το γνώριζα. Αν μπορείς να μεταφέρεις την ανταπόκριση στο νήμα του σε παρακαλώ κάνε το.
Σε ευχαριστώ
Στήν φωτό αυτή φαίνεται πιό αδύνατη.Πρό μηνών πού τήν είχα συναντήσει ήταν πιό "γεμάτη".Τό πιό αντιαισθητικό επάνω τής είναι η κυτταρίτιδα πού έχει στά μπούτια και στόν κώλο.Η Στεφανία είναι γιά αυτό πού λέει καί ο συναγωνιστής apaixtable.Γιά καλό μασάζ καί φραπέ.κορμάρα απο το fb
με τη φωτο καταλαβα ποια ειναικορμάρα απο το fb
με τη φωτο καταλαβα ποια ειναι
συγνωμη αλλα δεν ειναι του γουστου μου
κι ας ειναι παρα πολυ ομορφη οπως λεει
Στήν φωτό αυτή φαίνεται πιό αδύνατη.Πρό μηνών πού τήν είχα συναντήσει ήταν πιό "γεμάτη".Τό πιό αντιαισθητικό επάνω τής είναι η κυτταρίτιδα πού έχει στά μπούτια και στόν κώλο.Η Στεφανία είναι γιά αυτό πού λέει καί ο συναγωνιστής apaixtable.Γιά καλό μασάζ καί φραπέ.
Μάλλον τήν "ψώνισε" η γνωστή Στεφανία.Η ομορφιά,ίσως είναι υποκειμενική,αλλα αντικειμενικά ή Στεφανία όμορφη ΔΕΝ είναι.
Η ίδια λέει πώς δέν κάνει σέξ,αλλά μόνο μασάζ καί φραπέ μέ τό χέρι.Την εχω συναντήσει 2 φορές,δέν ζήτησα κάτι περισσότερο,γιατί δέν μέ συγκινεί ώς γυναίκα.Πάντως γνωστός πού τού έδωσα τό τηλέφωνό της τήν συνάντησε γιά 1,5 ώρα καί μού είπε ότι μέ 100 ευρώ,εκανε καί σέξ μαζί της.
Πάντα ευγενής συναγωνιστήΓλυκια θα λεγα
εσυ πηγαινε σε αλλες κατηγοριες εδω αυτα δεν ειναι για σενα...στα πιπινια... ;)χαμενο πηγε το 100ρικο φιλε. δε του ελεγες για τη Βαλερια καλυτερα που πηγε και γαμησε το γιουβαρλακι και το πληρωσε κιολας
εσυ πηγαινε σε αλλες κατηγοριες εδω αυτα δεν ειναι για σενα...στα πιπινια... ;)
δεν εχεις αδικο...ωωω τι τιμη.
δε τα μπορω τα παραξενα ρε φιλε
Μά γιά μασάζ μέ ρώτησε καί τού έδωσα τό τηλέφωνό της.Αυτός φτιαχτηκε καί τής εκανε πρόταση,τήν οποία καί αποδέχτηκε φυσικά.Αβυσσος η ψυχή τού ανθρώπου οπως προείπε καί ο συναγωνιστής petergsp.