Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (2 μέλη και 40 επισκέπτες)

soustas

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
5
Like
76
Πόντοι
1
Οχι Ζαντ , τωρα συνερχομαι απο τις διακοπές και μπαίνω παλι σε ρυθμο.... θα κανω διπλα αυριο  ;) εχεις παρει τη Γιούλη?

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Οχι Ζαντ , τωρα συνερχομαι απο τις διακοπές και μπαίνω παλι σε ρυθμο.... θα κανω διπλα αυριο  ;) εχεις παρει τη Γιούλη?
Μπα, ειχα ανδρολογικα και εγω τον τελευταιο καιρο και  καταλαβαινεις...

takisarg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Like
1.645
Πόντοι
206
συμπάχοντες μουνόδουλοι , αύριο θα ενημερωθείτε σχετικά με τη Γιούλη ....... πάω για καταδρομική εκτός και με στήσει

Νομίζω τελευταία δεν στήνει όπως παλιά. Ωστόσο θα είναι πιο δύσκολο να κλείσεις ραντεβού, καθώς μου έλεγε ότι θέλει να κάνει μέχρι δύο την ημέρα, ενώ παλιά έκανε ως και έξι.
Κατά τα άλλα ισχύουν πάνω - κάτω αυτά που έχουν γράψει οι συναγωνιστές. Καλή σαν εμπειρία για μια φορά, αν τώρα θέλεις η γυναίκα να παίρνει πρωτοβουλίες στο κρεβάτι μάλλον δε. Αν σου αρέσει να έχεις το πάνω χέρι ξαναδοκιμάζεις.

heland13

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2011
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Την Γιούλη κακώς την αναφέρουμε εδώ. Κανονικά είναι για τις ανεξάρτητες. Μασάζ δεν ξέρει, και τα υπόλοιπα τα κάνει όλα οπότε καλό θα ήταν να αναφέρεται στις ανεξάτρητες call girls. Εμένα πάντως δεν με ενθουσίασε όταν την πήρα και για μασαζ καθόλου γιατί απλά αντί να μασαζάρει... χαιδεύει.

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
να απαντησω στον φιλο ακριβως απο πανω....οι περισσοτερες που βαζουν αγγελιες για μασαζ,ΟΥΔΕΜΙΑ,σχεση εχουν με το αντικειμενο...ισως θα επρεπε μερικες,οντως να αναφερονται στις ανεξαρτητες....

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
να απαντησω στον φιλο ακριβως απο πανω....οι περισσοτερες που βαζουν αγγελιες για μασαζ,ΟΥΔΕΜΙΑ,σχεση εχουν με το αντικειμενο...ισως θα επρεπε μερικες,οντως να αναφερονται στις ανεξαρτητες....

σωστος
την καλημερα μου :hi:

jonotan3

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
16
Πόντοι
1

Καλημέρα δυστυχώς οι περισσότερες κοπέλες εδώ το μασαζ το έχουν αναφέρει σαν δόλωμα δήθεν δεν είμαι π.....να με τη τιμή που βλεπεις είμαι μασέρ αλλά άμα μου δώσει παραπάνω θα σου κάνω τα πάντα. Οπότε το συμπέρασμα άντε  πάμε να γ....με.
Καλημέρα
:2funny: :2funny: :2funny:

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Να ακουσουμε και του σουστα τη γνωμη...να σεντονιασει να δουμε...

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Να προσθεσω, οτι τα μασαζοξέκωλα  ειναι και ολιγον ψευτοδιανοούμενες και χρηζουν διαφορετικης αντιμετωπισης στο κρεβατωμα...Ειναι γαμοΕλληναρούδες οι πιο πολλες κουτοπονηρες και σου σπανε τ'αρχιδια. Παντα μιλαω για τις περισοτερες απο δαυτες..Με τις αλλες τις Ευρωλάνδες τα πραγματα ειναι και ολιγον τι διαφορετικα μιας και απο την αρχη ξερεις και ξερουν τι παιζει...Απο θεμα τιμης παντως μην νομιζετε, τα ιδια σκατα ειναι (αν βρεις καλο μασαζοξέκωλο)

Αρα καλα κανουμε και τις εχουμε κλουβιασμένες εδω ...

diakosa

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Να προσθεσω, οτι τα μασαζοξέκωλα  ειναι και ολιγον ψευτοδιανοούμενες και χρηζουν διαφορετικης αντιμετωπισης στο κρεβατωμα...Ειναι γαμοΕλληναρούδες οι πιο πολλες κουτοπονηρες και σου σπανε τ'αρχιδια. Παντα μιλαω για τις περισοτερες απο δαυτες..Με τις αλλες τις Ευρωλάνδες τα πραγματα ειναι και ολιγον τι διαφορετικα μιας και απο την αρχη ξερεις και ξερουν τι παιζει...Απο θεμα τιμης παντως μην νομιζετε, τα ιδια σκατα ειναι (αν βρεις καλο μασαζοξέκωλο)

:hi: :hi: :hi: :hi:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612

σωστος οπως παντα :hi:

NOTIS47

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2015
Κριτικές
2
Like
180
Πόντοι
1
θα σεντονιασει λες η θα πεσει στησιμο? :rockon: :rockon:
καλησπερες σε ολους,εμενα παντως η γιουλη μου εχει ακυρωση 4 ραντεβου σε διαστημα 20 ημερων.βεβαια πρεπει να πω οτι στελνει μνμ πριν.για ραντεβου που ειχε κλειστει για την επομενη το πρωι στις 11 το μνμ ηρθε στις 7,00 το πρωι.οι δικαιολογιες πολλες κ για γελια,ο δικος μου ζηλευει κ δεν μ αφηνει κ τετοια

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
μην γραφεις με κεφαλαια γραμματα είναι σαν να φωνάζεις....

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
συμπάχοντες μουνόδουλοι , αύριο θα ενημερωθείτε σχετικά με τη Γιούλη ....... πάω για καταδρομική εκτός και με στήσει
Αντε ρε να δουμε....Κανενα νεωτερο απο το Eastern Front?

kostas_kw

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
14
Πόντοι
0
:huh:Δεν πρόσεξες στις φωτό που δεν φτάνει τους διακόπτες? :2funny:
Απορώ ποιός ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ ,τραμπάκουλας,γκλιτσοράβδι, σαπιοκωλάκιας, σκατομαλάκας ισχυρίστηκε πως η συγκεκριμένη

είναι ψηλή και κάνει και καλό μασάζ!!! Είναι για τον π@τσο και να πάει σε κανέναν οφθααλμίατρο.

Πρόκειται για θεία με όλη την έννοια της λέξης , πολύ κοντή (χομπιτ) και χωρίς βασικές γνώσεις μασάζ τελείως ντεκαβλέ....

Συναντήθηκα μαζί της αλλά πέρα από μασάζ μου ήταν αδύνατον να κάτι περισσότερο μαζί της...Της έδωσα 30 Ευρώ μόνο για το μασάζ κι η σεμνή τελετη έλαβε τέλος.... Μακρυά!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom