You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (5 μέλη και 21 επισκέπτες)
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
Μπα, ειχα ανδρολογικα και εγω τον τελευταιο καιρο και καταλαβαινεις...Οχι Ζαντ , τωρα συνερχομαι απο τις διακοπές και μπαίνω παλι σε ρυθμο.... θα κανω διπλα αυριο ;) εχεις παρει τη Γιούλη?
takisarg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2007
- Like
- 1.645
- Πόντοι
- 206
συμπάχοντες μουνόδουλοι , αύριο θα ενημερωθείτε σχετικά με τη Γιούλη ....... πάω για καταδρομική εκτός και με στήσει
Νομίζω τελευταία δεν στήνει όπως παλιά. Ωστόσο θα είναι πιο δύσκολο να κλείσεις ραντεβού, καθώς μου έλεγε ότι θέλει να κάνει μέχρι δύο την ημέρα, ενώ παλιά έκανε ως και έξι.
Κατά τα άλλα ισχύουν πάνω - κάτω αυτά που έχουν γράψει οι συναγωνιστές. Καλή σαν εμπειρία για μια φορά, αν τώρα θέλεις η γυναίκα να παίρνει πρωτοβουλίες στο κρεβάτι μάλλον δε. Αν σου αρέσει να έχεις το πάνω χέρι ξαναδοκιμάζεις.
heland13
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Νοε 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
Την Γιούλη κακώς την αναφέρουμε εδώ. Κανονικά είναι για τις ανεξάρτητες. Μασάζ δεν ξέρει, και τα υπόλοιπα τα κάνει όλα οπότε καλό θα ήταν να αναφέρεται στις ανεξάτρητες call girls. Εμένα πάντως δεν με ενθουσίασε όταν την πήρα και για μασαζ καθόλου γιατί απλά αντί να μασαζάρει... χαιδεύει.Οχι Ζαντ , τωρα συνερχομαι απο τις διακοπές και μπαίνω παλι σε ρυθμο.... θα κανω διπλα αυριο ;) εχεις παρει τη Γιούλη?
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
να απαντησω στον φιλο ακριβως απο πανω....οι περισσοτερες που βαζουν αγγελιες για μασαζ,ΟΥΔΕΜΙΑ,σχεση εχουν με το αντικειμενο...ισως θα επρεπε μερικες,οντως να αναφερονται στις ανεξαρτητες....
σωστος
την καλημερα μου
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
καλημερες.σωστος
την καλημερα μου
να απαντησω στον φιλο ακριβως απο πανω....οι περισσοτερες που βαζουν αγγελιες για μασαζ,ΟΥΔΕΜΙΑ,σχεση εχουν με το αντικειμενο...ισως θα επρεπε μερικες,οντως να αναφερονται στις ανεξαρτητες....
Καλημέρα δυστυχώς οι περισσότερες κοπέλες εδώ το μασαζ το έχουν αναφέρει σαν δόλωμα δήθεν δεν είμαι π.....να με τη τιμή που βλεπεις είμαι μασέρ αλλά άμα μου δώσει παραπάνω θα σου κάνω τα πάντα. Οπότε το συμπέρασμα άντε πάμε να γ....με.
Καλημέρα
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
Να προσθεσω, οτι τα μασαζοξέκωλα ειναι και ολιγον ψευτοδιανοούμενες και χρηζουν διαφορετικης αντιμετωπισης στο κρεβατωμα...Ειναι γαμοΕλληναρούδες οι πιο πολλες κουτοπονηρες και σου σπανε τ'αρχιδια. Παντα μιλαω για τις περισοτερες απο δαυτες..Με τις αλλες τις Ευρωλάνδες τα πραγματα ειναι και ολιγον τι διαφορετικα μιας και απο την αρχη ξερεις και ξερουν τι παιζει...Απο θεμα τιμης παντως μην νομιζετε, τα ιδια σκατα ειναι (αν βρεις καλο μασαζοξέκωλο)
Αρα καλα κανουμε και τις εχουμε κλουβιασμένες εδω ...
diakosa
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Να προσθεσω, οτι τα μασαζοξέκωλα ειναι και ολιγον ψευτοδιανοούμενες και χρηζουν διαφορετικης αντιμετωπισης στο κρεβατωμα...Ειναι γαμοΕλληναρούδες οι πιο πολλες κουτοπονηρες και σου σπανε τ'αρχιδια. Παντα μιλαω για τις περισοτερες απο δαυτες..Με τις αλλες τις Ευρωλάνδες τα πραγματα ειναι και ολιγον τι διαφορετικα μιας και απο την αρχη ξερεις και ξερουν τι παιζει...Απο θεμα τιμης παντως μην νομιζετε, τα ιδια σκατα ειναι (αν βρεις καλο μασαζοξέκωλο)
topgun83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.079
- Πόντοι
- 736
θα σεντονιασει λες η θα πεσει στησιμο?Να ακουσουμε και του σουστα τη γνωμη...να σεντονιασει να δουμε...
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
σωστος οπως παντα
καλησπερες σε ολους,εμενα παντως η γιουλη μου εχει ακυρωση 4 ραντεβου σε διαστημα 20 ημερων.βεβαια πρεπει να πω οτι στελνει μνμ πριν.για ραντεβου που ειχε κλειστει για την επομενη το πρωι στις 11 το μνμ ηρθε στις 7,00 το πρωι.οι δικαιολογιες πολλες κ για γελια,ο δικος μου ζηλευει κ δεν μ αφηνει κ τετοιαθα σεντονιασει λες η θα πεσει στησιμο?
thanassis33
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 17
- Πόντοι
- 6
μην γραφεις με κεφαλαια γραμματα είναι σαν να φωνάζεις....
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
Αντε ρε να δουμε....Κανενα νεωτερο απο το Eastern Front?συμπάχοντες μουνόδουλοι , αύριο θα ενημερωθείτε σχετικά με τη Γιούλη ....... πάω για καταδρομική εκτός και με στήσει
kostas_kw
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Δεν πρόσεξες στις φωτό που δεν φτάνει τους διακόπτες?
Απορώ ποιός ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ ,τραμπάκουλας,γκλιτσοράβδι, σαπιοκωλάκιας, σκατομαλάκας ισχυρίστηκε πως η συγκεκριμένη
είναι ψηλή και κάνει και καλό μασάζ!!! Είναι για τον π@τσο και να πάει σε κανέναν οφθααλμίατρο.
Πρόκειται για θεία με όλη την έννοια της λέξης , πολύ κοντή (χομπιτ) και χωρίς βασικές γνώσεις μασάζ τελείως ντεκαβλέ....
Συναντήθηκα μαζί της αλλά πέρα από μασάζ μου ήταν αδύνατον να κάτι περισσότερο μαζί της...Της έδωσα 30 Ευρώ μόνο για το μασάζ κι η σεμνή τελετη έλαβε τέλος.... Μακρυά!!!!
TheTester
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 73
- Like
- 8.567
- Πόντοι
- 21.585
και ερωτουλικο ταντρα μασαζ εχουμε
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
Αλλο πρωην καλντερι της Λαυριου αυτη...Γαμησε τα...
apaixtable
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Σαύρες φίλε.... Κάπου κοντά στα δικαστήρια. Την έχω πατήσει.....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63