You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (1 μέλη και 30 επισκέπτες)
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
Μαλλον εχεις κατι πολυ καλο να προτεινεις...για πες!ρε σεις,ξεκολατε με το πουστρακο..αυτο που κανετε ειναι bouling....το ξερετε! ;)
αντε να πουμε τιποτα πανω στο νημα,πολυ το χουμε αφησει,αντε να βρουμε κανα φρεσκο λαδακι!
Μασάζ Αθήνα
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Καλησπέρα στους φίλους, για να μην απαντάω σε κάθε μήνυμα ξεχωριστά...
Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, το ξέρω ότι δεν είναι το θέμα αυτό για μένα, αλλά απάντησα όπως σε όλα...
- δεν ψάχνω πελατεία δεν το κάνω κυρίως για τα λεφτά αλλά γιατί μου αρέσει (και κάνω μασάζ, όχι σεξ)
- δεν έχω βρεί πελατεία όχι - μάλλον γιατί όλοι σκέφτονται όπως εσείς και επίσης όλοι θα προτιμούσαν από γυναίκα (βέβαια μέχρι να δοκιμάσουν, και να με γνωρίσουν )
- sorry Zadren που σου προκαλούμε αηδία - εγώ χαίρομαι να είμαι εδώ και να διαβάζω τα διάφορα που σας καυλώνουν (με καυλώνουν κι εμένα)
- για τον φίλο που είπε αν θέλει να δοκιμάσει.... δεν έρχεστε εσείς σε μένα, εγώ έρχομαι σε εσάς ή σε ξενοδοχείο, και μάλιστα το πρώτο μασαζάκι δωρεάν... ώστε αν δεν σας αρέσει σταματάμε ή για να μη λέει ο φίλος ότι ψάχνω να κάνω τη δουλειά μου
Η μόνη δουλειά μου είναι να σας κάνω να περάσετε ωραία, πριν ή μετά τα γαμησάκια σας στα μπουρδέλα. Αν σας χαλαρώσω και περάσετε ωραία, θα είμαι και εγώ χαρούμενος.
Φιλιά σε όλους.
Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, το ξέρω ότι δεν είναι το θέμα αυτό για μένα, αλλά απάντησα όπως σε όλα...
- δεν ψάχνω πελατεία δεν το κάνω κυρίως για τα λεφτά αλλά γιατί μου αρέσει (και κάνω μασάζ, όχι σεξ)
- δεν έχω βρεί πελατεία όχι - μάλλον γιατί όλοι σκέφτονται όπως εσείς και επίσης όλοι θα προτιμούσαν από γυναίκα (βέβαια μέχρι να δοκιμάσουν, και να με γνωρίσουν )
- sorry Zadren που σου προκαλούμε αηδία - εγώ χαίρομαι να είμαι εδώ και να διαβάζω τα διάφορα που σας καυλώνουν (με καυλώνουν κι εμένα)
- για τον φίλο που είπε αν θέλει να δοκιμάσει.... δεν έρχεστε εσείς σε μένα, εγώ έρχομαι σε εσάς ή σε ξενοδοχείο, και μάλιστα το πρώτο μασαζάκι δωρεάν... ώστε αν δεν σας αρέσει σταματάμε ή για να μη λέει ο φίλος ότι ψάχνω να κάνω τη δουλειά μου
Η μόνη δουλειά μου είναι να σας κάνω να περάσετε ωραία, πριν ή μετά τα γαμησάκια σας στα μπουρδέλα. Αν σας χαλαρώσω και περάσετε ωραία, θα είμαι και εγώ χαρούμενος.
Φιλιά σε όλους.
spanios78
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Like
- 142
- Πόντοι
- 6
Μαλλον εχεις κατι πολυ καλο να προτεινεις...για πες!
δεν εχει γινει ακομα δοκιμη ζαντ...εχει δουλεια το κοριτσι,απο πριν τα χριστουγεννα παλευω να τη δω...για να δουμε,το 16 ακομα παρθενο το χω!
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
για ποια ακριβως μιλας?δεν εχει γινει ακομα δοκιμη ζαντ...εχει δουλεια το κοριτσι,απο πριν τα χριστουγεννα παλευω να τη δω...για να δουμε,το 16 ακομα παρθενο το χω!
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
για ποια ακριβως μιλας?
ελα μου ντε? ;)
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
Αυτη εχει σταματησει τωρα για καμια 20ρια μερες....αστο για αργοτερα....οταν μου στειλετε το τηλ της θειας ολγας θα σας πω...μουνοφαγαδες...εεε μουνοφαγαδες!!!!
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
οταν μου στειλετε το τηλ της θειας ολγας θα σας πω...μουνοφαγαδες...εεε μουνοφαγαδες!!!!
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Αυτη εχει σταματησει τωρα για καμια 20ρια μερες....αστο για αργοτερα....
αρα τελη του μηνα
αρα ν χτυπησω αλλλου
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
μην λες τετοια τωρα γιατι θα ερθει ο πισωγλεντης παλι εδω...
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
οταν μου στειλετε το τηλ της θειας ολγας θα σας πω...μουνοφαγαδες...εεε μουνοφαγαδες!!!!
Δεν χρειάζεσαι το τηλέφωνο αφού έχει αναφερθεί σε προηγούμενα ποστ η σελίδα της στο φβ!!
Δεν χρειάζεσαι το τηλέφωνο αφού έχει αναφερθεί σε προηγούμενα ποστ η σελίδα της στο φβ!!
Μόνο που η σελίδα στο fb έχει κλείσει
Βίκη-Στεφανία καί Όλγα
Αν μιλάμε για την ίδια θεία Ολγα,η σελίδα της (η κανονική) λειτουργεί κανονικά.........μάλιστα ποστάρει διάφορα πολύ συχνά......
Υ.Γ Όλα τα λεφτά είναι ο ανδρας της που συχνά πυκνά ποστάρει συνταγες μαγειρικής,γκουρμεδιάρικες......!
Υ.Γ Όλα τα λεφτά είναι ο ανδρας της που συχνά πυκνά ποστάρει συνταγες μαγειρικής,γκουρμεδιάρικες......!
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
;)Αν μιλάμε για την ίδια θεία Ολγα,η σελίδα της (η κανονική) λειτουργεί κανονικά.........μάλιστα ποστάρει διάφορα πολύ συχνά......
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
Αν μιλάμε για την ίδια θεία Ολγα,η σελίδα της (η κανονική) λειτουργεί κανονικά.........μάλιστα ποστάρει διάφορα πολύ συχνά......
petroulas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 52
- Πόντοι
- 1
το χω δει ρεε ...
Αγαπητοί φίλοι,επιλέγω να απαντήσω δημόσια ότι δεν είναι δυνατόν να δώσω το λινκ της σελίδας στο facebook της κυρίας Ολγας,για λόγους δεοντολογικούς,αλλά και ηθικής τάξης........άλλο η επαγγελματική σελίδα,αν έχει η είχε,και άλλο η προσωπική της σελίδα όπου εμφανίζονται προσωπικά της στοιχεία,οικογενειακές φωτογραφίες,κλπ.
Παράκληση λοιπόν,μην μου ζητάτε στοιχεία σε προσωπικά μηνύματα,δεν θα απαντήσω.Πάντοτε βοηθώ συναγωνιστές στα πλαίσια της αλληλοενημέρωσης,αλλά αυτό είναι κάτι διαφορετικό.
Μπορώ φυσικά να την ρωτήσω αν επιθυμεί η ίδια να δίδονται προσωπικά της στοιχεία στο site,αλλά την απάντηση την ξέρω.........μην ξεχνάτε και το περιστατικό που είχε συμβεί λίγους μήνες πριν,με τον πελάτη που παρίστανε τον αστυνομικό.........
Παράκληση λοιπόν,μην μου ζητάτε στοιχεία σε προσωπικά μηνύματα,δεν θα απαντήσω.Πάντοτε βοηθώ συναγωνιστές στα πλαίσια της αλληλοενημέρωσης,αλλά αυτό είναι κάτι διαφορετικό.
Μπορώ φυσικά να την ρωτήσω αν επιθυμεί η ίδια να δίδονται προσωπικά της στοιχεία στο site,αλλά την απάντηση την ξέρω.........μην ξεχνάτε και το περιστατικό που είχε συμβεί λίγους μήνες πριν,με τον πελάτη που παρίστανε τον αστυνομικό.........
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις