Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (1 μέλη και 30 επισκέπτες)

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
142
Πόντοι
6
ρε σεις,ξεκολατε με το πουστρακο..αυτο που κανετε ειναι bouling....το ξερετε! ;)
αντε να πουμε τιποτα πανω στο νημα,πολυ το χουμε αφησει,αντε να βρουμε κανα φρεσκο λαδακι!

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
ρε σεις,ξεκολατε με το πουστρακο..αυτο που κανετε ειναι bouling....το ξερετε! ;)
αντε να πουμε τιποτα πανω στο νημα,πολυ το χουμε αφησει,αντε να βρουμε κανα φρεσκο λαδακι!
Μαλλον εχεις κατι πολυ καλο να προτεινεις...για πες!

Εγγρ.
31 Δεκ 2015
Like
2
Πόντοι
16
Καλησπέρα στους φίλους, για να μην απαντάω σε κάθε μήνυμα ξεχωριστά... :)
Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, το ξέρω ότι δεν είναι το θέμα αυτό για μένα, αλλά απάντησα όπως σε όλα...

- δεν ψάχνω πελατεία :) δεν το κάνω κυρίως για τα λεφτά αλλά γιατί μου αρέσει (και κάνω μασάζ, όχι σεξ)
- δεν έχω βρεί πελατεία όχι :cheesy: - μάλλον γιατί όλοι σκέφτονται όπως εσείς :) και επίσης όλοι θα προτιμούσαν από γυναίκα (βέβαια μέχρι να δοκιμάσουν, και να με γνωρίσουν :cheesy:)
- sorry Zadren που σου προκαλούμε αηδία :( - εγώ χαίρομαι να είμαι εδώ και να διαβάζω τα διάφορα που σας καυλώνουν (με καυλώνουν κι εμένα)
- για τον φίλο που είπε αν θέλει να δοκιμάσει.... :cheesy: δεν έρχεστε εσείς σε μένα, εγώ έρχομαι σε εσάς ή σε ξενοδοχείο, και μάλιστα το πρώτο μασαζάκι δωρεάν... ώστε αν δεν σας αρέσει σταματάμε ή για να μη λέει ο φίλος ότι ψάχνω να κάνω τη δουλειά μου :cheesy:

Η μόνη δουλειά μου είναι να σας κάνω να περάσετε ωραία, πριν ή μετά τα γαμησάκια σας στα μπουρδέλα. Αν σας χαλαρώσω και περάσετε ωραία, θα είμαι και εγώ χαρούμενος.
Φιλιά σε όλους.

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
142
Πόντοι
6
Μαλλον εχεις κατι πολυ καλο να προτεινεις...για πες!

δεν εχει γινει ακομα δοκιμη ζαντ...εχει δουλεια το κοριτσι,απο πριν τα χριστουγεννα παλευω να τη δω...για να δουμε,το 16 ακομα παρθενο το χω! :headbang: :headbang:

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
δεν εχει γινει ακομα δοκιμη ζαντ...εχει δουλεια το κοριτσι,απο πριν τα χριστουγεννα παλευω να τη δω...για να δουμε,το 16 ακομα παρθενο το χω! :headbang: :headbang:
για ποια ακριβως μιλας?

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
142
Πόντοι
6
οταν μου στειλετε το τηλ της θειας ολγας θα σας πω...μουνοφαγαδες...εεε μουνοφαγαδες!!!!

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
οταν μου στειλετε το τηλ της θειας ολγας θα σας πω...μουνοφαγαδες...εεε μουνοφαγαδες!!!!

Δεν χρειάζεσαι το τηλέφωνο αφού έχει αναφερθεί σε προηγούμενα ποστ η σελίδα της στο φβ!!  :dancing: :dancing:

alkyon4

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
1

papias69

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2006
Like
57
Πόντοι
0
για την δεύτερη εγώ γιατί έχω άλλο FB με παιδάκια μέσα.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Αν μιλάμε για την ίδια θεία Ολγα,η σελίδα της (η κανονική) λειτουργεί κανονικά.........μάλιστα ποστάρει διάφορα πολύ συχνά......

Υ.Γ Όλα τα λεφτά είναι ο ανδρας της που συχνά πυκνά ποστάρει συνταγες μαγειρικής,γκουρμεδιάρικες......!

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Αν μιλάμε για την ίδια θεία Ολγα,η σελίδα της (η κανονική) λειτουργεί κανονικά.........μάλιστα ποστάρει διάφορα πολύ συχνά......

Υ.Γ Όλα τα λεφτά είναι ο ανδρας της που συχνά πυκνά ποστάρει συνταγες μαγειρικής,γκουρμεδιάρικες......!
;)

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216

:rockon: :rockon:

petroulas

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2011
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
1

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: το χω δει ρεε ...

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Αγαπητοί φίλοι,επιλέγω να απαντήσω δημόσια ότι δεν είναι δυνατόν να δώσω το λινκ της σελίδας στο facebook της κυρίας Ολγας,για λόγους δεοντολογικούς,αλλά και ηθικής τάξης........άλλο η επαγγελματική σελίδα,αν έχει η είχε,και άλλο η προσωπική της σελίδα όπου εμφανίζονται προσωπικά της στοιχεία,οικογενειακές φωτογραφίες,κλπ.
Παράκληση λοιπόν,μην μου ζητάτε στοιχεία σε προσωπικά μηνύματα,δεν θα απαντήσω.Πάντοτε βοηθώ συναγωνιστές στα πλαίσια της αλληλοενημέρωσης,αλλά αυτό είναι κάτι διαφορετικό.
Μπορώ φυσικά να την ρωτήσω αν επιθυμεί η ίδια να δίδονται προσωπικά της στοιχεία στο site,αλλά την απάντηση την ξέρω.........μην ξεχνάτε και το περιστατικό που είχε συμβεί λίγους μήνες πριν,με τον πελάτη που παρίστανε τον αστυνομικό.........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom