dinger
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 468
- Πόντοι
- 4.195
Κανονισε θα το μαθει ο Βαλιανατος και θα σε πει ομοφοβικο !!! Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!αλλου ομως φιλε...οχι εδω ;)
Κανονισε θα το μαθει ο Βαλιανατος και θα σε πει ομοφοβικο !!! Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!αλλου ομως φιλε...οχι εδω ;)
ρε τρελε!!!Κανονισε θα το μαθει ο Βαλιανατος και θα σε πει ομοφοβικο !!! Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!
Θα το καταλαβει...συντομα...θα δεις φιλεΣυμφωνώ με τον zadren. Ας ανοίξει ένα νέο θέμα για όποιον ενδιαφέρεται. Πιθανών να μην το καταλαβαίνει αλλά με χαζοερωτησούλες και σχόλια ίσα ίσα να μένουμε στο προσκήνιο δεν θα μαζέψει πελάτες.
Θα το καταλαβει...συντομα...θα δεις φιλε
Ναι. Γνωστη η μπανιερα...Ομως εδω εχει γινει Photoshopιτσίλισμα...Σε φραχτη καθεται στο actual ;)Αυτή η μπανιέρα, στη φωτογραφία, κάτι μου θυμίζει!
καλημερα φιλε ζαντ δεν θα βαλουμε σημερα το σταυρο σε καμμια λιμνηΝαι. Γνωστη η μπανιερα...Ομως εδω εχει γινει Photoshopιτσίλισμα...Σε φραχτη καθεται στο actual ;)
Πριαμος! Σουιτα αφρικανα !! Αγαπημενη μουΑυτή η μπανιέρα, στη φωτογραφία, κάτι μου θυμίζει!
Πριαμος! Σουιτα αφρικανα !! Αγαπημενη μου
;) Καποια σε περιμενει εσενα...Της ειπα να κανει μπανακι και να ετοιμαστει...Tην καλημερα μου στην παρεα
Εσυ βλεπω zadrenako πρωινος πρωινος!!! Τον ακονιζεις απο τωρα;;; Χαχαχαχαχα!!! Καλημερα !!!;) Καποια σε περιμενει εσενα...Της ειπα να κανει μπανακι και να ετοιμαστει...
Καλημερα συναγωνιστη!!!Tην καλημερα μου στην παρεα
Σημερα ειναι η μερα φιλε μου...Εσυ βλεπω zadrenako πρωινος πρωινος!!! Τον ακονιζεις απο τωρα;;; Χαχαχαχαχα!!! Καλημερα !!!
παρε κ μενα στο φροντιστήριο που ειμαι αγράμματοςΣημερα ειναι η μερα φιλε μου...
να μαθω και εγω μια ξενη γλωσσα...
ναι καααααααλα!!!! μαλακας ειμαι? να μην μπορω να την παω σπιτι της μετα?παρε κ μενα στο φροντιστήριο που ειμαι αγράμματος
;) Καποια σε περιμενει εσενα...Της ειπα να κανει μπανακι και να ετοιμαστει...