old boy
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 13.557
- Πόντοι
- 25.700
Έτσι...το μηνυμα μου ειναι για λιγους....δεν θα το καταλαβουν ολοι,, Παλαιο Αγορι ;)
Έτσι...το μηνυμα μου ειναι για λιγους....δεν θα το καταλαβουν ολοι,, Παλαιο Αγορι ;)
Φαίδρα, Στεφανία απο τα καλύτερα μασαζ.
Γιατί δεν μου βγάζει κάτι;
Κατεβασε ρολλα το μαγαζι..Γιατί δεν μου βγάζει κάτι;
ποια ολγα φιλε?Καλη χρονια!!ψαχνω το τηλ της ολγας...ένα π.μ. παρακαλω;;
Οταν θα μου πεις ποια ειναι και πως περασες με την ανεξαρτητη που παει και σαν ζευγαρι, θα στο δωσω εγω το τηλεφωνο της Ολγας...Καλη χρονια!!ψαχνω το τηλ της ολγας...ένα π.μ. παρακαλω;;
Η τιμη ειναι 80 και χυσιμο στο προσωπο ειναι 20 ακομα. Το καλο ειναι οτι δεν ξεπεταει, δεν βιαζεται καθολου και απολαυσα το μασαζ. Δεν κοροιδευει αλλα τριβει καλα!
βασικα σ αυτο εδω το μαγαζι μας αρεσει το μασαζ να το κανει γυναικαΔηλαδή από το μασάζ αυτό σας φτιάχνει περισσότερο το χύσιμο στη μάπα?
Και αν ναι χαίρομαι, καλά κάνετε, αλλά για να χύσετε, να τα πετάξετε σε μία μάπα 20 ευρώ ρε παιδιά
Εγώ 20 ή και 10 παίρνω για να κάνω μία ώρα μασάζ και η άλλη τα βγάζει απλά με το να της πασαλείβουν τη μούρη χεχε
και αν τα παιρνει στομα η προσωπο ονειροβασικα σ αυτο εδω το μαγαζι μας αρεσει το μασαζ να το κανει γυναικα
αμα παιρνει και καμια πιπα ακομα καλυτερα
αμα δινει και μουνακι τελεια
αμα δινει και κωλαρακι θεϊκα
βασικα σ αυτο εδω το μαγαζι μας αρεσει το μασαζ να το κανει γυναικα
και αν τα παιρνει στομα η προσωπο ονειρο
αμα τη λενε και χριστινα topβασικα σ αυτο εδω το μαγαζι μας αρεσει το μασαζ να το κανει γυναικα
Φαίδρα??
Στεφανία εννοείς τη Βίκυ???
πολλες τα καταπινουν λιγες τα παιρνουν στο προσωποπιστεύω το να τα πάρει στο στόμα δεν είναι και δύσκολο, το θέμα είναι να στα καταπιεί κιόλας ;) έτσι δεν είναι?