Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (2 μέλη και 30 επισκέπτες)

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Την εχω πετυχει στο μετρο Συνταγματος οπου διασταυρωθηκαμε.Καταλαβε οτι απο καπου τη ξερω αφου κοιταχτηκαμε.Μ αρεσουν και οι βυζαρες και τα πιασιματα,οποτε κανονικα δε θα ειχα προβλημα.Αλλα μιλαμε ειναι αηδια.Δεν ειναι προσβλητικο αφου θεωρω οτι ειναι προσβολη να ζηταει και να παιρνει χρηματα.Χαλια προσωπο,σωμα θηριωδες και βυζια μικρα αναλογα με το σωμα.

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Εχει δει (απομονωσει) κανεις απο εσας τα ρεμαλια τη φιλη της Κας Ντινας να μας πει πως ειναι?

Dissonant

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα συναγωνιστές... Ναι την έκανα κι εγώ την προσπάθεια για κασκαντερ κατάσταση με home massage και το μόνο που κατάφερα... blue balls...  :headbang:

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
329
Πόντοι
2.287
Την εχω πετυχει στο μετρο Συνταγματος οπου διασταυρωθηκαμε.Καταλαβε οτι απο καπου τη ξερω αφου κοιταχτηκαμε.Μ αρεσουν και οι βυζαρες και τα πιασιματα,οποτε κανονικα δε θα ειχα προβλημα.Αλλα μιλαμε ειναι αηδια.Δεν ειναι προσβλητικο αφου θεωρω οτι ειναι προσβολη να ζηταει και να παιρνει χρηματα.Χαλια προσωπο,σωμα θηριωδες και βυζια μικρα αναλογα με το σωμα.
Αν την παρουν χαμπαρι απο το National Geographic θα της κανουν εκπομπη :grin:

1965neo

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2008
Like
185
Πόντοι
1
Καλημέρα συναγωνιστές... Ναι την έκανα κι εγώ την προσπάθεια για κασκαντερ κατάσταση με home massage και το μόνο που κατάφερα... blue balls...  :headbang:

Όλες τις πήρες :think: ; Έχει και αγοράκια εκεί  :2funny:

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
συμπάχοντες μουνόδουλοι , αύριο θα ενημερωθείτε σχετικά με τη Γιούλη ....... πάω για καταδρομική εκτός και με στήσει
Ακομα τη Γιουλη γαμας εσυ? Περιμενω κριτικη...

soustas

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
5
Like
76
Πόντοι
1
ακόμα προσπαθώ Ζαντ!!! έχω φαει 4 ακυρα , με ενημέρωση και αυτό με έχει πεισμώσει. Θα ενημερωθείτε μόλις κλείσει η πόρτα.....

soustas

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
5
Like
76
Πόντοι
1
ακόμα προσπαθώ Ζαντ!!! έχω φαει 4 ακυρα , με ενημέρωση και αυτό με έχει πεισμώσει. Θα ενημερωθείτε μόλις κλείσει η πόρτα.....
Μετά θα έχει σειρά η Τζένη απο Δημοκρήτου - έχω πέσει σε μιλφοκρίση , συνεπώς στη συνέχεια απαιτείται εκκαθαρισμός με πιπίνι μηχανή σεξ. Προτάσεις?

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Μετά θα έχει σειρά η Τζένη απο Δημοκρήτου - έχω πέσει σε μιλφοκρίση , συνεπώς στη συνέχεια απαιτείται εκκαθαρισμός με πιπίνι μηχανή σεξ. Προτάσεις?
μια μια να τις παιρνεις...

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.928
Πόντοι
9.095
θυμηστε μου λιγο με το home massage τι παιζει κ αν εχει κανει κανεις κατι παραπανω απο μασσαζ?μερσι

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.928
Πόντοι
9.095
ενδιαφερομαι για τη "σοκολατενια" που εχουν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom