jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
ασχετο
μπορει καποιος να μου πει γιατι πρασινηστηκε ο zadren????
Λογοκρισια;
Πρόσεχε τι λες για τήν γλώσσα γιατί θα πρασίνησεις και εσύ σε λίγο.Ρε μάγκες,άσχετο οπως είπε κ ο τζιμαρας αλλα αν σας ζητήσω να διαλέξετε να μάθετε γιατι πρασινηστηκε ενας παίκτης ή μια καλη πληροφορία για σπιτικό μασάζ τι θα διαλέξετε,ειμαι περίεργος να δω τελικα τι γαμημενη γλώσσα μιλαμε εδω μεσα! Ήμαστε για το καφεδάκι κ το χαβαλέ ή για ενημέρωση κ ανταλλαγη πληροφοριών...
Δηλαδη νομος4000,εκδιωχθει για τεντυμποΐσμο;Πρόσεχε τι λες για τήν γλώσσα γιατί θα πρασίνησεις και εσύ σε λίγο.
Την εθνικότητα σου δώσανε. Να είσαι περήφανος για την χώρα σου.
Καλημέρα
Ρε μάγκες,άσχετο οπως είπε κ ο τζιμαρας αλλα αν σας ζητήσω να διαλέξετε να μάθετε γιατι πρασινηστηκε ενας παίκτης ή μια καλη πληροφορία για σπιτικό μασάζ τι θα διαλέξετε,ειμαι περίεργος να δω τελικα τι γαμημενη γλώσσα μιλαμε εδω μεσα! Ήμαστε για το καφεδάκι κ το χαβαλέ ή για ενημέρωση κ ανταλλαγη πληροφοριών...
γιατι κ καλα αναιβασε πληροφορία που δεν έπρεπε να την αναφέρει.ασχετο
μπορει καποιος να μου πει γιατι πρασινηστηκε ο zadren????
γιατι κ καλα αναιβασε πληροφορία που δεν έπρεπε να την αναφέρει.
λαθος!γιατι κ καλα αναιβασε πληροφορία που δεν έπρεπε να την αναφέρει.
Διοτι δεν συνεμορφωθει προς τας υποδειξεις;γιατι κ καλα αναιβασε πληροφορία που δεν έπρεπε να την αναφέρει.
ε ! Τότε δεν ψώνισε απο το μαγαζάκι μερικών εδώ μεσα .λαθος!
παλι λαθος.ε ! Τότε δεν ψώνισε απο το μαγαζάκι μερικών εδώ μεσα .
σωστο.Διοτι δεν συνεμορφωθει προς τας υποδειξεις;
για πες τότε;παλι λαθος.
ε ! Τότε δεν ψώνισε απο το μαγαζάκι μερικών εδώ μεσα .
απαντησε ο μοχα,ποιο πανω.για πες τότε;
Εγω για ενα τραγουδι του μικη ειπα..απαντησε ο μοχα,ποιο πανω.
συμφωνω κ ειπε αν δεν έπρεπε να σβηστεί το post. Γιατι δεν σβήστηκε έξω αρχής κ με την μια έγινε βαζελος;απαντησε ο μοχα,ποιο πανω.