Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (5 μέλη και 54 επισκέπτες)

anton55

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2010
Κριτικές
8
Like
189
Πόντοι
16
καλησπερα και καλη χρονια σε ολους.
ψαχνοντας βρηκα αυτο το σαιτ
γνωριζει κανεις κατι??
Είναι full πρόγραμμα,οι φωτογραφίες με την πραγματικότητα έχουν διαφορά και είναι γύρω στα 40.Καλό μασάζ,καλό σύνολο,πιθανώς όχι για 2η φορά.Αλλά τονίζω ότι είναι προσωπική άποψη από δική μου εμπειρία με την Αλίκη.Είναι από ανατολική χώρα(δεν θυμάμαι) με καλά ελληνικά.Καλή Χρονιά!

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Είναι full πρόγραμμα,οι φωτογραφίες με την πραγματικότητα έχουν διαφορά και είναι γύρω στα 40.Καλό μασάζ,καλό σύνολο,πιθανώς όχι για 2η φορά.Αλλά τονίζω ότι είναι προσωπική άποψη από δική μου εμπειρία με την Αλίκη.Είναι από ανατολική χώρα(δεν θυμάμαι) με καλά ελληνικά.Καλή Χρονιά!

κοστος για φουλ προγραμμα ;

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.303
Πόντοι
2.456
Σιγουρα δεν ειναι αυτη στις φωτο,μπορεις να την περιγραψεις;

taz7

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2014
Κριτικές
1
Like
94
Πόντοι
1

Θα μπορούσες να πεις δυο λόγια παραπάνω για εμφάνιση υπηρεσίες? Ευχαριστώ.

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
142
Πόντοι
6
λοιπον μαγκες πρεπει να μαθουμε ινφος για ενα μωρο που εθεαθη εχτες το βραδυ στο ΕΜΠΑΤΗ..την εκοβα ολοι νυχτα,ηταν μαζι με μια αλλη ψιλο σαπια..και 2 παληκαρακια,1,80 νταρντανογυναικα,μπουταρες κολαρα!οχι χοντρη,πολλη καλο κορμι,ηλικιακα 35+.τη σηκωσε ο κοστοπουλος πρωινες ωρες και ειπε 2 τραγουδια!!απο φωνη κορμαρα!!!στο θεμα μας τωρα,της λεει "μωρο μου,τη δουλεια κανεις?"και λεει τη μαγικη λεξη "φυσιατρος"ειμαι.εκει στραβολεμιασα...νατα νατα λεω,εδω ειμαστε!το ονομα αυτης,αλεξαντρα.αν οι παλικαραδες ειναι απο δω μεσα,καντε τη καλη!

dinger

Μέγας
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Κριτικές
12
Like
468
Πόντοι
4.195
Ανατολική χώρα εεε;;; Χμμμμ τομέας μου !!! Χαχαχαχα

anton55

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2010
Κριτικές
8
Like
189
Πόντοι
16
Θα μπορούσες να πεις δυο λόγια παραπάνω για εμφάνιση υπηρεσίες? Ευχαριστώ.
Όπως αναφέρω οι φωτογραφίες έχουν διαφορά η οποία είναι ηλικιακή εφόσον είναι γύρω στα 35-40.Ξανθιά όπως οι φώτο,λεπτή,αρκετα καλό σώμα ,μασάζ καλό,και το 2ο καλό ΄όπως ξέρουν οι ανατολικές.Πρέπει να έχουν περάσει 2 τουλάχιστον χρόνια,ραντεβού στο Πρίαμος στο Καλλιμάρμαρο.Τώρα και μετά από 2 χρόνια μπορεί να είναι καλύτερη.

vizomanis

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
97
Πόντοι
1
Καλησπέρα φίλοι καλή χρονιά σε όλους με καλες value for money  επιλογες στα γαμησια μας.Χωρίς να προκειται για μοντελο για όσουσ ψαχνουν μια γνησια γυναίκα που σεβεται όλες τις επιθυμιες του αντρα και τις εκτελει χωρις αντιρρηση επειδη πιστευει ότι ετσι πρεπι να φερεται η γυναικα στον αντρα ειναι η ΟΛΓΑ.Γυναίκα με παθητική συμπεριφορά που ξέρει τι θελει ο αντρας.Κάθε μια από τις 5 φορές που την ξεσκισα δεν υστερουσε από την αλλη.Ετοιμάζομαι για την έκτη.Ξεσκιστε την αξιζει.Καλη χρονια.

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
400
Πόντοι
6.135
Καλησπέρα φίλοι καλή χρονιά σε όλους με καλες value for money  επιλογες στα γαμησια μας.Χωρίς να προκειται για μοντελο για όσουσ ψαχνουν μια γνησια γυναίκα που σεβεται όλες τις επιθυμιες του αντρα και τις εκτελει χωρις αντιρρηση επειδη πιστευει ότι ετσι πρεπι να φερεται η γυναικα στον αντρα ειναι η ΟΛΓΑ.Γυναίκα με παθητική συμπεριφορά που ξέρει τι θελει ο αντρας.Κάθε μια από τις 5 φορές που την ξεσκισα δεν υστερουσε από την αλλη.Ετοιμάζομαι για την έκτη.Ξεσκιστε την αξιζει.Καλη χρονια.

Για ποια ολγα λες;;

vizomanis

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
97
Πόντοι
1
Την ξανθιά που παίρνει 40 ευρώ .

Εγγρ.
31 Δεκ 2015
Like
2
Πόντοι
16
που ξερεις μπορει και να σ αρεσει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

σε όλους αρέσει φίλε μου :) ξέρεις κάποιον που να μη του αρέσει το μασάζ? κι εσένα θα σου αρέσει, γι αυτό υπάρχει και εδώ αυτό το θέμα.
αν εννοείς ότι μπορεί να μη σας αρέσει από αγόρι, ε μένει να το δοκιμάσετε :) δεν θα σου κάνει κάποιος με το ζόρι.

jonotan3

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
16
Πόντοι
1
σε όλους αρέσει φίλε μου :) ξέρεις κάποιον που να μη του αρέσει το μασάζ? κι εσένα θα σου αρέσει, γι αυτό υπάρχει και εδώ αυτό το θέμα.
αν εννοείς ότι μπορεί να μη σας αρέσει από αγόρι, ε μένει να το δοκιμάσετε :) δεν θα σου κάνει κάποιος με το ζόρι.
Αγοράκι που μπήκες τι νομίζεις εδώ είναι η πιάτσα σου λάθος σελίδα μπήκες εδώ προτιμούν οι άνδρες μόνο τις κοπέλες με φουλ πρόγραμμα εσύ δεν μπορείς να προσφέρεις αυτά. Άμα θες την γνώμη μου βάλε καμιά αγγελια xe.gr και θα έχεις ενδιαφέρον εκεί. Εδω χλομό το βλέπω.
Καλή τύχη.
:rockon: :rockon: :rockon: :orchestra:

jonotan3

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
16
Πόντοι
1
ΕΜΠΕΙΡΗ μασέζ προσφέρει ένα πρόγραμμα χαλάρωσης στην τιμή των 50 ευρώ. Οι φωτογραφίες είναι πρόσφατες και γνήσιες. Απευθύνομαι σε ώριμους και σοβαρούς κυρίους για ραντεβού στο χώρο τους ή σε ξενοδοχείο. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε, ώρες επικοινωνίας 9 το πρωί με 7 το βράδυ. Παρακαλώ όχι απόκρυψη και μηνύματα, τιμή 50€
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :headbang:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
ΕΜΠΕΙΡΗ μασέζ προσφέρει ένα πρόγραμμα χαλάρωσης στην τιμή των 50 ευρώ. Οι φωτογραφίες είναι πρόσφατες και γνήσιες. Απευθύνομαι σε ώριμους και σοβαρούς κυρίους για ραντεβού στο χώρο τους ή σε ξενοδοχείο. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε, ώρες επικοινωνίας 9 το πρωί με 7 το βράδυ. Παρακαλώ όχι απόκρυψη και μηνύματα, τιμή 50€
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :headbang:

Ωραιο κορμι φαινεται
γνωστη??? :huh:

gasper

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2013
Like
1.016
Πόντοι
96
Αγοράκι που μπήκες τι νομίζεις εδώ είναι η πιάτσα σου λάθος σελίδα μπήκες εδώ προτιμούν οι άνδρες μόνο τις κοπέλες με φουλ πρόγραμμα εσύ δεν μπορείς να προσφέρεις αυτά. Άμα θες την γνώμη μου βάλε καμιά αγγελια xe.gr και θα έχεις ενδιαφέρον εκεί. Εδω χλομό το βλέπω.
Καλή τύχη.
:rockon: :rockon: :rockon: :orchestra:
μια χαρα του τα ειπες..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom