topgun83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.081
- Πόντοι
- 736
φραπεδακι τουλαχιστον στην τιμη αυτη λογικαλογικο,60 δε ειναι μονο για μασαζ λογικα θα κανε κ φραπε σε αυτη την τιμη
φραπεδακι τουλαχιστον στην τιμη αυτη λογικαλογικο,60 δε ειναι μονο για μασαζ λογικα θα κανε κ φραπε σε αυτη την τιμη
60 για φραπε ρε φιλε για κανενα λογοφραπεδακι τουλαχιστον στην τιμη αυτη λογικα
οτι πληρωνεις παιρνεις το ξερεις ;)πολυ πιθανον και μπριζολιτσα who knows
της ειχα τηλεφωνησει το καλοκαιρι
την λενε Ευα ειναι 35χρ
αν θυμαμαι καλα μου ειχε αφησει υπονοουμενο για κατι παραπανω απο σκετο μασαζ
"να γνωριστουμε καλυτερα κλπ κλπ"
δεν ασχοληθηκα περαιτερω
νομιζω οτι ζηταγε 60Ε
της ειχα τηλεφωνησει το καλοκαιρι
την λενε Ευα ειναι 35χρ
αν θυμαμαι καλα μου ειχε αφησει υπονοουμενο για κατι παραπανω απο σκετο μασαζ
"να γνωριστουμε καλυτερα κλπ κλπ"
δεν ασχοληθηκα περαιτερω
νομιζω οτι ζηταγε 60Ε
[/quote
Thanks Gari
γι'αυτο δεν το σηκωνει το τηλεφωνο......Μάγκες, ξέρει κανείς τι παίζει μ αυτήν τη θείτσα? ..έχω πάρει αρκετά τηλέφωνα και ποτέ δεν το σηκώνει...[size=10pt][size=10pt]θα ήθελα πολύ να της χύσω τη μάπα...[/size][/size]
για αυτην την feo puta μιλησαμε. Ας την αφησουμε στην τυχη της, φιλοι μου....μιλησα προχτες μαζι της, μιλαμε για τρελη κοροιδια! θελει 50 για μια ωρα, της λεω θελω αθλητικο, μου λεει μυοχαλαρωτικο, για γαμησι ουτε καν τη ρωτησα. Στην αγγελια λεει νεα σμυρνη, μου λεει μενω βουλα και θελω και 10 ευρω βενζινη , στην πορεια της συζητησης μου ειπε οτι ηταν στη συγγρου, δηλαδη 5 λεπτα αποσταση απο εκει που ημουν, ψαχνουν για μαλακες προφανως πηρε τ αρχιδια μου και ησυχασε, μαυρο και παλι μαυρο, μην ειστε μαλακες και σκατε τα λεφτα σας για πλακα
Καλημέρα χάθηκαν κάποια καλά κορίτσια και βγαίνουν μόνο μπάζα υποτίθεται ότι κάνουν μασάζ. .........για αυτην την feo puta μιλησαμε. Ας την αφησουμε στην τυχη της, φιλοι μου....
δλδ?Παλικαρια μηπως ξερει κανεις καποια κοπελα να κανει καλο μασαζ?[size=10pt][size=10pt][size=10pt] Αν υπαρχει και κατι αλλο που κανει [/size][/size][/size]καλα θα ειναι αλλα κυριως να κανει καλο μασαζ.
Γεια σου ρε Αντι...
Μπορει να μας πει ο φιλος πιο συγκεκριμενα πραγματα. Τι αλλο ψαχνει για να κινησουμε διαδικασιες τιμοκαταλογου...
1.περσόνα νον φράπα
2.Φραπα
3.κοτολέτα
4.Σεμιναριο Πιπαντειου
5.Ευτυχης Καταληξη
6.Λαρυγγομασαζ
7.γλειφτινγκ
8.Ορθοπεϊκο μασαζ
9.μασχτσαλοιμπουκο
δεν ειναι και φτηνες, ομως...αυτες ειναι υπηρεσιες
σωστοςδεν ειναι και φτηνες, ομως...
Γεια σου ρε Αντι...
Μπορει να μας πει ο φιλος πιο συγκεκριμενα πραγματα. Τι αλλο ψαχνει για να κινησουμε διαδικασιες τιμοκαταλογου...
1.περσόνα νον φράπα
2.Φραπα
3.κοτολέτα
4.Σεμιναριο Πιπαντειου
5.Ευτυχης Καταληξη
6.Λαρυγγομασαζ
7.γλειφτινγκ
8.Ορθοπεϊκο μασαζ
9.μασχαλοτσιμπουκο