gatik
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2005
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
πηγε κανεις στην κινεζα;;;αξιζει;;γιατι 60 ζηταει πολλα!
ηταν κλεισμενη απο ραντεβου ολη μερα εχθες....
πηγε κανεις στην κινεζα;;;αξιζει;;γιατι 60 ζηταει πολλα!
ε ρε λεφτα που υπαρχουν......ακομαηταν κλεισμενη απο ραντεβου ολη μερα εχθες....
ε ρε λεφτα που υπαρχουν......ακομα
α, ρε Αντι...Πες τα στον κουνημενο τον Τσακαλωτο ρε φιλε να βαλει ταξη....δεν μπορείς να φανταστείς πόσα.......και πολλοί απο αυτούς που δήθεν παραπονιούνται,πληρώνουν 200αρες για να κάνουν το κέφι τους......
εισαι σιγουρος φιλε?ηταν κλεισμενη απο ραντεβου ολη μερα εχθες....
εισαι σιγουρος φιλε?
τοτε θα παιζουν κι'αλλες πατσαβουρες μπασκετ εκει μεσα...
Ναι απο χεΑπό ΧΕ την βρήκες? από γκουγκλάρισμα το τηλ δεν εμφανίζει αγγελία
Συναγωνιστή,συναντήθηκες μέ καινούργιο είδος ζώντος ζώου μάλλον!930 μην κανει κανεις το λαθος κάι παρει αυτη για μασαζ!!!! Θα ερθει ενα πραγμα που δεν ειναι ανθρωπος ειναι κατι μεταξυ πιθηκου ψαριου και κροκοδειλου
...αν θυμάμαι καλά είχε ενημερώσει - πριν ένα μήνα περίπου - και συναγωνιστής που είχε συνευρεθεί με αυτό το "είδος" σε ξενοδοχείο κοντά στην Ομόνοια... μόνο που δεν είχε πηδήξει από το μπαλκόνι ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν930 μην κανει κανεις το λαθος κάι παρει αυτη για μασαζ!!!! Θα ερθει ενα πραγμα που δεν ειναι ανθρωπος ειναι κατι μεταξυ πιθηκου ψαριου και κροκοδειλου
Θεούλης930 μην κανει κανεις το λαθος κάι παρει αυτη για μασαζ!!!! Θα ερθει ενα πραγμα που δεν ειναι ανθρωπος ειναι κατι μεταξυ πιθηκου ψαριου και κροκοδειλου
μιλησα προχτες μαζι της, μιλαμε για τρελη κοροιδια! θελει 50 για μια ωρα, της λεω θελω αθλητικο, μου λεει μυοχαλαρωτικο, για γαμησι ουτε καν τη ρωτησα. Στην αγγελια λεει νεα σμυρνη, μου λεει μενω βουλα και θελω και 10 ευρω βενζινη , στην πορεια της συζητησης μου ειπε οτι ηταν στη συγγρου, δηλαδη 5 λεπτα αποσταση απο εκει που ημουν, ψαχνουν για μαλακες προφανως πηρε τ αρχιδια μου και ησυχασε, μαυρο και παλι μαυρο, μην ειστε μαλακες και σκατε τα λεφτα σας για πλακατο κοριτσι απο τη βενεζουελα
εχω ξαναμιλησει μαζι της το καλοκαιρι
χρησιμοποιουσε αλλο τηλ
ειχαμε κλεισει ραντεβου το οποιο ακυρωσε
παιζει ενα κρυφτουλι κανω-δεν κανω σεξ κανω μονο μασαζ κλπ
ειναι 28 χρ
της ειχα τηλεφωνησει το καλοκαιριΤη καλησπέρα μου σε όλους.Μίλησα την προηγούμενη εβδομάδα μαζί της www.xe.gr/health/fysikotherapeuths%7Cad-72658673.html]http://www.xe.gr/health/fysikotherapeuths%7Cad-72658673.html[/url] αλλά μου είπε ότι η αγγελία δεν ισχύει.Το περίεργο είναι πως η καταχώρηση στην χε είναι πρόσφατη.Ξέρει κάποιος να με διαφωτίσει;Ρωτάω γιατί μου άρεσε η φωνή της.
λογικο,60 δε ειναι μονο για μασαζ λογικα θα κανε κ φραπε σε αυτη την τιμητης ειχα τηλεφωνησει το καλοκαιρι
την λενε Ευα ειναι 35χρ
αν θυμαμαι καλα μου ειχε αφησει υπονοουμενο για κατι παραπανω απο σκετο μασαζ
"να γνωριστουμε καλυτερα κλπ κλπ"
δεν ασχοληθηκα περαιτερω
νομιζω οτι ζηταγε 60Ε