zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
καλημερα ρε τζιμη...Εισαι γιγαντας zad
καλημερα ρε τζιμη...Εισαι γιγαντας zad
καλημερα ρε τζιμη...
Χαράς το κουράγιο σου με την κυρά Κατερίνα !
Από την περασμενη εβδομαδα προσπαθω να της χτυπησω την πορτα...
Θα σας κραταω ενημερους φιλοι μου γιατι όπως εχω ξαναπει κατι μουλεει ότι η συγκεκριμενη μπουζουριερα είναι μεγαλη σουβλακοφαγα! Στο τελος θα μας ανταποδωσει την παλαβομαρα της.
Αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου!!!Περι ορεξεως κολοκυθοπιττα αδερφε!!!ναι Βλασση μου ,αλλα αυτη την στιγμη το μολυβακι μου ζηταει την συγκεκριμενη...
Δεν μπορεις να φανταστεις φιλε μου μεχρι που μπορει να φτασει η τρελλα μου σε τετοια θεματα
μακαρι να αξιζει τελικα αλλα κατι μου λεει οτι θα ειναι καμια μουφα η κυρα κατεριναναι Βλασση μου ,αλλα αυτη την στιγμη το μολυβακι μου ζηταει την συγκεκριμενη...
Δεν μπορεις να φανταστεις φιλε μου μεχρι που μπορει να φτασει η τρελλα μου σε τετοια θεματα
σωστος.παιδακια καλημερα...δεν κανετε τον κοπο να πατησετε ενα search στο σαιτ για την νυφη? Θα βρειτε πανω απο 100 καταχωρησεις (μεχρι αγγελιες, φωτο τα παντα ολα)...Ειναι πολλα τα σχολια, τι να γραφουμε...Η αλλη λυση ειναι να πατε, να δειτε και να πειτε και σε εμας πως περασατε να ξερουμε...
παιδες καλημερα,λεω να παρω τη βικηστεφανια,παιζει κανα χαμουρεματακι η μονο φραπες?αν εχει γνωμη καπιος τα πμ ειναι ευπροσδεκτα!οπως και αν υπαρχει καμια καλυτερη προταση σε αυτα τα χρηματα...ευχαριστω!
Γεια σου ρε Αντι...
Μπορει να μας πει ο φιλος πιο συγκεκριμενα πραγματα. Τι αλλο ψαχνει για να κινησουμε διαδικασιες τιμοκαταλογου...
1.περσόνα νον φράπα
2.Φραπα
3.κοτολέτα
4.Σεμιναριο Πιπαντειου
5.Ευτυχης Καταληξη
6.Λαρυγγομασαζ
7.γλειφτινγκ
8.Ορθοπεϊκο μασαζ
9.μασχαλοτσιμπουκο
ελα ρε φιλε....μα καλα τι λετε τωρα ρε παιδια???Η Βικυ [size=10pt][size=10pt][size=10pt]γενικα[/size][/size][/size] κανει καλο μασαζ και φραπε [size=10pt][size=10pt]εννοειται[/size][/size]...Τωρα για χαμουρεμα [size=10pt][size=10pt]αν της αρεσεις μονο[/size][/size] μπορει να ενδωσει αλλα[size=10pt][size=10pt] γενικα[/size][/size] δυσκολα..
Αν μιλαμε για τη Βικυ-Στεφανια, ΒΟΥΡ στο πατσα και ο νοων νοειτο!!Σου εχει βαρεσει μαλακια η Βιλυ φιλε? Και μιας και ξερεις μοτοσυκλετα, εχεις καποιον γνωστο που υπεκυψε η Βικη και του εκανε το τραπεζι?
Σου εχει βαρεσει μαλακια η Βιλυ φιλε? Και μιας και ξερεις μοτοσυκλετα, εχεις καποιον γνωστο που υπεκυψε η Βικη και του εκανε το τραπεζι?
Πισω στην κυρια Κατερινα-Ρενα...Τηλεφωνα χτες ολο το πρωι μεχρι και τις 4μμ και τα 2 τα τηλεφωνο δεν τα επιανε...Δεν το βαζουμε κατω ομως...Ξανα τηλεφωνο σημερα και βλεπουμε... ;)