gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
η αθανασία ή η Χριστίνα είναι;;
η αθανασία ή η Χριστίνα είναι;;
Δυστυχώς..ναι αλλά οι θεραπεύτριες της εν λόγω ιστοσελίδας είναι κατά κανόνα μόνο μασάζ..
Εχω δοκιμάσει 3 φορές απο παρόμοιο (Athens massage) τις 2 με την Δαναη την μια με την Ευα που ειναι πολυ καλύτερη απο την φωτο...Και τις 3 με πετσέτα και παρόλο που διακριτικά ανέφερα οτι κανω αλλού είδους Μασαζ δεν υπήρξε αποτέλεσμα..Βέβαια με πολυ προσπάθεια νομιζω οτι μπορει να παίξει μαλακια αλλα εγω δεν το πολυ εχω Οποτε σταματάω εδω!ναι αλλά οι θεραπεύτριες της εν λόγω ιστοσελίδας είναι κατά κανόνα μόνο μασάζ..
και καλά κάνεις...Εχω δοκιμάσει 3 φορές απο παρόμοιο (Athens massage) τις 2 με την Δαναη την μια με την Ευα που ειναι πολυ καλύτερη απο την φωτο...Και τις 3 με πετσέτα και παρόλο που διακριτικά ανέφερα οτι κανω αλλού είδους Μασαζ δεν υπήρξε αποτέλεσμα..Βέβαια με πολυ προσπάθεια νομιζω οτι μπορει να παίξει μαλακια αλλα εγω δεν το πολυ εχω Οποτε σταματάω εδω!
Αρχιδια τουμπανο ειναι!Τι τούμπανο είναι αυτό?????
Γνωριζει κανείς τπτ???
Πολλά τα 60€ αλλά απο εμφάνιση σκίζει!!!
Η φραπεδια φιλε παιζει σχεδον παντου... Το παρακατω ειναι το δυσκολο...ναι αλλά οι θεραπεύτριες της εν λόγω ιστοσελίδας είναι κατά κανόνα μόνο μασάζ..
έκανες Θεραπεία μαζί της; για πες κάτιΑρχιδια τουμπανο ειναι!
Σα χομπιτ ειναι απο κοντα!
αρχίδια καλαβρέζικα, θα πάρει...
και όσοι μιλάτε το νού σας...ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ !!!!
δεν είμαι πουτάνα...αλλά με 150 είμαι...
και όποιος την γαμήσει ....να την συστήσει για γραφείο....η γραμματέα!!!!!!!!!
δηλ. απο 75 ευρώ την ωρα....να παει 2,3 ευρώ την ωρα..
Ένα καντάρι μαλακίες, και ουσία τίποτα.ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, δοκιμη λαδοκορης απο σαιτ... τι τα θελω τα σατ χα....
ραντεβου ακριβως στην ωρα της
εμφανιση καμμια σχεση με φωτο στη φωτο φαινεται πιπινακι ειναι στα 40 αλλα καλη επιδερμιδα
ξαπλωνω χωρις πετσετα μπρουμυτα ενοειτε να τσεκαρω αντιδρασεις καμμια αντδραση που σημαινει ετσι κανει ..
μασσαζ μετριο αναμεσα στα ποδια εφτανε τα παπαρια κανονικα γυρναω φτιαγμενος καμμια αντδραση συνεχιζει τον πλησιαζει τον ακουμπαει κατα λαθος ταχα.. απλωνω χερι στη κολαρα (μεγαλη)... ααααα οχι μη κανεις τετοια.... ακουγετε , δεν επεμενα αν επεμενα δεν νομιζω να αντιδρουσε αλλα δεν γπυσταρα..σπασμενοσ εγω γιατι δεν την γουσταρα ενω χαιδευε τα ποδια αρχισα μονος μου και της τα δωσα να με θυμαται πανω της..
παιδια λογω οτι ειναι απο σαιτ στοιχεια σορρυ δεν δινω εδω παρα μονο σε φιλους που εχουμε ξαναμιλησει με pm
σταματησε κατα δηλωση της
Ακριβως ετσι μου ειπε, ευχομεθα ταχεια επανοδοκαι για το Ελπιδάκι να πούμε ότι άφησε ανοιχτό να συνεχίσει κάποια στιγμή στο μέλλον, για όσους ενδιαφέρονται
είχε πει ότι θα ενημερώσει δημόσια το λαό
...καλά δεν είναι ακριβώς έτσι..!
Οι λόγοι για τους οποίους την οδήγησαν στην βίζιτα, είναι άγνωστοι σε εμάς, και μπορεί να προτιμά να επιστρέψει στην αγορά εργασίας, κανονικά...
Ή ίσως και να κάνει εξτραδάκια μετά, παράλληλα με την πρωϊνή εργασία. Απλά για .....συμπλήρωμα..!
Η φραπεδια φιλε παιζει σχεδον παντου... Το παρακατω ειναι το δυσκολο...
Να συμπληρώσω πως έχει εξαφανιστεί και από το skype... login τελευταια φορά πριν δυο μέρες...Έρχομαι και εγώ να συμπληρώσω ότι κάτι μου βρωμάει. Πολύ λάδι και τηγανήτα τίποτα. Απομακρύνθηκα με ελαφρά πηδηματάκια. ΥΓ: ισως να είναι διαίσθηση αλλά κάτι δεν μου αρέσει στην όλη ιστορία.
Θα ξανα γυρίσει το Ελπιδακι μας απλά κάνει λίγο διακοπές.Να συμπληρώσω πως έχει εξαφανιστεί και από το skype... login τελευταια φορά πριν δυο μέρες...
μην εισαι τοσο σιγουρος φιλε...μην δινουμε και επλιδες σε καποιους φιλους φανατικους...Θα ξανα γυρίσει το Ελπιδακι μας απλά κάνει λίγο διακοπές.
Καλά να περνάει και να μας ξανά δεχτεί με την θέλησή τις.
Λες γιατί η ελπίδα πεθαίνει τελευταία ας ελπίσουμε.μην εισαι τοσο σιγουρος φιλε...μην δινουμε και επλιδες σε καποιους φιλους φανατικους...