Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (4 μέλη και 37 επισκέπτες)

kostasydraios

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2010
Like
28
Πόντοι
0
:pipa3:
ναι αλλά οι θεραπεύτριες της εν λόγω ιστοσελίδας είναι κατά κανόνα μόνο μασάζ..
Εχω δοκιμάσει 3 φορές απο παρόμοιο (Athens massage) τις 2 με την Δαναη την μια με την Ευα που ειναι πολυ καλύτερη απο την φωτο...Και τις 3 με πετσέτα και παρόλο που διακριτικά ανέφερα οτι κανω αλλού είδους Μασαζ δεν υπήρξε αποτέλεσμα..Βέβαια με πολυ προσπάθεια νομιζω οτι μπορει να παίξει  :wanker: μαλακια αλλα εγω δεν το πολυ εχω Οποτε σταματάω εδω!

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
:pipa3: Εχω δοκιμάσει 3 φορές απο παρόμοιο (Athens massage) τις 2 με την Δαναη την μια με την Ευα που ειναι πολυ καλύτερη απο την φωτο...Και τις 3 με πετσέτα και παρόλο που διακριτικά ανέφερα οτι κανω αλλού είδους Μασαζ δεν υπήρξε αποτέλεσμα..Βέβαια με πολυ προσπάθεια νομιζω οτι μπορει να παίξει  :wanker: μαλακια αλλα εγω δεν το πολυ εχω Οποτε σταματάω εδω!
και καλά κάνεις...

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
327
Πόντοι
2.287

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
αρχίδια  καλαβρέζικα, θα πάρει...
και όσοι μιλάτε  το  νού σας...ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ  !!!! 
δεν είμαι πουτάνα...αλλά με 150 είμαι...
και όποιος την γαμήσει ....να την συστήσει για γραφείο....η γραμματέα!!!!!!!!!
δηλ.  απο  75 ευρώ την ωρα....να παει 2,3 ευρώ την ωρα.. :think: :think: :think:

...καλά δεν είναι ακριβώς έτσι..!
Οι λόγοι για τους οποίους την οδήγησαν στην βίζιτα, είναι άγνωστοι σε εμάς, και μπορεί να προτιμά να επιστρέψει στην αγορά εργασίας, κανονικά...
Ή ίσως και να κάνει εξτραδάκια μετά, παράλληλα με την πρωϊνή εργασία. Απλά για .....συμπλήρωμα..!
:think:  :think:

massazakias

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2015
Like
0
Πόντοι
0
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, δοκιμη λαδοκορης απο σαιτ... τι τα θελω τα σατ χα....

ραντεβου  ακριβως στην ωρα της
εμφανιση καμμια σχεση με φωτο στη φωτο φαινεται πιπινακι ειναι στα 40 αλλα καλη επιδερμιδα
ξαπλωνω χωρις πετσετα μπρουμυτα ενοειτε να τσεκαρω αντιδρασεις καμμια αντδραση που σημαινει ετσι κανει ..
μασσαζ μετριο αναμεσα στα ποδια εφτανε τα παπαρια κανονικα γυρναω φτιαγμενος καμμια αντδραση συνεχιζει τον πλησιαζει τον ακουμπαει κατα λαθος ταχα.. απλωνω χερι στη κολαρα (μεγαλη)... ααααα οχι μη κανεις τετοια.... ακουγετε , δεν επεμενα αν επεμενα δεν νομιζω να αντιδρουσε αλλα δεν γπυσταρα..σπασμενοσ εγω γιατι δεν την γουσταρα ενω χαιδευε τα ποδια αρχισα μονος μου και της τα δωσα να με θυμαται πανω της..

παιδια λογω οτι ειναι απο σαιτ  στοιχεια σορρυ δεν δινω εδω  παρα μονο σε φιλους που εχουμε ξαναμιλησει με πριβε

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, δοκιμη λαδοκορης απο σαιτ... τι τα θελω τα σατ χα....

ραντεβου  ακριβως στην ωρα της
εμφανιση καμμια σχεση με φωτο στη φωτο φαινεται πιπινακι ειναι στα 40 αλλα καλη επιδερμιδα
ξαπλωνω χωρις πετσετα μπρουμυτα ενοειτε να τσεκαρω αντιδρασεις καμμια αντδραση που σημαινει ετσι κανει ..
μασσαζ μετριο αναμεσα στα ποδια εφτανε τα παπαρια κανονικα γυρναω φτιαγμενος καμμια αντδραση συνεχιζει τον πλησιαζει τον ακουμπαει κατα λαθος ταχα.. απλωνω χερι στη κολαρα (μεγαλη)... ααααα οχι μη κανεις τετοια.... ακουγετε , δεν επεμενα αν επεμενα δεν νομιζω να αντιδρουσε αλλα δεν γπυσταρα..σπασμενοσ εγω γιατι δεν την γουσταρα ενω χαιδευε τα ποδια αρχισα μονος μου και της τα δωσα να με θυμαται πανω της..

παιδια λογω οτι ειναι απο σαιτ  στοιχεια σορρυ δεν δινω εδω  παρα μονο σε φιλους που εχουμε ξαναμιλησει με pm
Ένα καντάρι μαλακίες, και ουσία τίποτα.
Καταρχάς, έχεις παρεξηγήσει την απαγόρευση δημοσίευσης των προσωπικών στοιχείων με τις μικρές αγγελίες.
Εδώ γίνετε ενημέρωση για να ξέρουμε τι να αποφύγουμε  και τι να προτιμήσουμε.
Αν δεν θες να αναφερεις δημόσια την φόλα, με γεια σου με χαρά σου, αλλά θυμήσου το την επόμενη φορά που θα ζητάς πληροφορίες από άλλους.

Υ.Γ:  Μεταξύ μας, δεν πιστεύω λέξη από όσα έχεις γράψει.

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Γιατί το αποπαίρνεις το παιδί? Είναι ακόμα massazakis μέχρι να γίνει massazaras .....

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
και για το Ελπιδάκι να πούμε ότι άφησε ανοιχτό να συνεχίσει κάποια στιγμή στο μέλλον, για όσους ενδιαφέρονται

είχε πει ότι θα ενημερώσει δημόσια το λαό

MMG

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
518
Πόντοι
306
και για το Ελπιδάκι να πούμε ότι άφησε ανοιχτό να συνεχίσει κάποια στιγμή στο μέλλον, για όσους ενδιαφέρονται

είχε πει ότι θα ενημερώσει δημόσια το λαό
Ακριβως ετσι μου ειπε, ευχομεθα ταχεια επανοδο

roninanka

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
0
...καλά δεν είναι ακριβώς έτσι..!
Οι λόγοι για τους οποίους την οδήγησαν στην βίζιτα, είναι άγνωστοι σε εμάς, και μπορεί να προτιμά να επιστρέψει στην αγορά εργασίας, κανονικά...
Ή ίσως και να κάνει εξτραδάκια μετά, παράλληλα με την πρωϊνή εργασία. Απλά για .....συμπλήρωμα..!
:think:  :think:

Έρχομαι και εγώ να συμπληρώσω ότι κάτι μου βρωμάει. Πολύ λάδι και τηγανήτα τίποτα. Απομακρύνθηκα με ελαφρά πηδηματάκια. ΥΓ: ισως να είναι διαίσθηση αλλά κάτι δεν μου αρέσει στην όλη ιστορία.

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
664
Πόντοι
2.357
Έρχομαι και εγώ να συμπληρώσω ότι κάτι μου βρωμάει. Πολύ λάδι και τηγανήτα τίποτα. Απομακρύνθηκα με ελαφρά πηδηματάκια. ΥΓ: ισως να είναι διαίσθηση αλλά κάτι δεν μου αρέσει στην όλη ιστορία.
Να συμπληρώσω πως έχει εξαφανιστεί και από το skype... login τελευταια φορά πριν δυο μέρες...

jonotan3

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
16
Πόντοι
1
Να συμπληρώσω πως έχει εξαφανιστεί και από το skype... login τελευταια φορά πριν δυο μέρες...
Θα ξανα γυρίσει το Ελπιδακι μας απλά κάνει λίγο διακοπές.
Καλά να περνάει και να μας ξανά δεχτεί με την θέλησή τις. :kissass: :kissass: :kissass:

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Θα ξανα γυρίσει το Ελπιδακι μας απλά κάνει λίγο διακοπές.
Καλά να περνάει και να μας ξανά δεχτεί με την θέλησή τις. :kissass: :kissass: :kissass:
μην εισαι τοσο σιγουρος φιλε...μην δινουμε και επλιδες σε καποιους φιλους φανατικους... :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom