Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (2 μέλη και 37 επισκέπτες)

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.561
Πόντοι
2.756
Μήπως θα έπρεπε να ανοιχθεί ένα session με κριτικές για παρόν threat...??? Για να μην είναι όλα χυμαδιό.....
Να μεριμνήσουν οι "ειδικοί"...!
μπορουμε και εμεις ρε φιλε να μεριμνησουμε ...να σου πω...εχεις κατι καλο να προτεινεις? να κανεις καποια κριτικη μηπως? Εμεις καναμε γαμησαμε περασαμε καλα και τ κρεμασαμε εδω μεσα...Απο εσας περιμενω και κατι για να κεντρισει το ενδιαφερων μου.Το οτι ειπαμε και 2 λογια εκτος τοπικ (που για μενα ενα γεια τι κανεις και καμια μαλακια δεν ειναι εκτος τοπικ) δεν χαλασε και ο κοσμος. Πολυ ζαζος εισαι με το νημα...relax... :hi: :hi:

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.561
Πόντοι
2.756
Σιγά ρε massazakis, με ένα μήνα που είσαι εδώ, απέκτησες και επιλογές φίλων και κάνεις και διακρίσεις..!!
Τι άλλο θα διαβάσουμε, πλέον..!!
:jerking:
Ο massazakis εχει λογο που το λεει αυτο. Αν διαβαζες λιγο πισω πισω πισω θα το ειχες καταλαβει... φιλικα :hi:

ΥΓ και ΜΙΑ μερα να εχεις εδω εχεις το δικαιωμα να πεις οτι γουσταρεις...και να ποσταρεις και να χαβαλεδιασεις και τα παντα ολα φιλε. (εκτος απο κακιες)
δεν καταλαβα τι ειναι εδω ρε φιλε? δημοσιος τομεας η γαμοστρατος? Και αν ειναι γαμοστρατος, προσεχε τα βυσματα γιατι απο νεους την πατανε οι "παλιοι" (μην ξερασω)

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.561
Πόντοι
2.756
και οποιος θελει να ανεβει την ιεραρχια γρηγορα μπορει να κανει κλικ σε οποια απο τα δυο βυζια θελει -καθε κλικ σου δινει και +200 μηνυματα. Συντομα δηλαδη θα γινει οχι στρατηλαρχης, αλλα αστροναυτης.Προσοχη οχι και τα δυο βυζια ταυτοχρονα γιατι χανεις -800 μηνυματα, αρα συντομα αμα εισαι λαιμαργοςπας σε αρνητικους αριθμους (-μηνυματα) και εκει αρχιζουν τα δυσκολα. Απλα γινεσαι ριγωτος, κιναιδουαρδος, Edward, πανηγυρακιας...πως να το πω εδω ττην εχω τη λεξη και μου διαφευγει -α! ναι πουστης! :hi:

εγω θελω να παραμεινω νεος για παντα παντως...να σας βλεπω ορισμενους και να απολαμβανω μαλακιες....γουσταρω!! :hi:

Συνημμένα

• bu552x003.jpg
    bu552x003.jpg
    221,1 KB · Εμφανίσεις: 51

diakosa

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
και οποιος θελει να ανεβει την ιεραρχια γρηγορα μπορει να κανει κλικ σε οποια απο τα δυο βυζια θελει -καθε κλικ σου δινει και +200 μηνυματα. Συντομα δηλαδη θα γινει οχι στρατηλαρχης, αλλα αστροναυτης.Προσοχη οχι και τα δυο βυζια ταυτοχρονα γιατι χανεις -800 μηνυματα, αρα συντομα αμα εισαι λαιμαργοςπας σε αρνητικους αριθμους (-μηνυματα) και εκει αρχιζουν τα δυσκολα. Απλα γινεσαι ριγωτος, κιναιδουαρδος, Edward, πανηγυρακιας...πως να το πω εδω ττην εχω τη λεξη και μου διαφευγει -α! ναι πουστης! :hi:

εγω θελω να παραμεινω νεος για παντα παντως...να σας βλεπω ορισμενους και να απολαμβανω μαλακιες....γουσταρω!! :hi:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
και οποιος θελει να ανεβει την ιεραρχια γρηγορα μπορει να κανει κλικ σε οποια απο τα δυο βυζια θελει -καθε κλικ σου δινει και +200 μηνυματα.

Αμα τα εκτοξεύσω στο αριστερό βυζί πόσο μηνύματα πέρνω?

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.561
Πόντοι
2.756
γεια σου ρε νικο! :hi:

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.561
Πόντοι
2.756
κερδίζεις κανονάκι και ένα μπουκάλι τσίπουρο από τονZad
μας εχουν πρηξει τα αρχιδια με την παλαιοτητα εδω μεσα...δεν κοιτανε να γαμησουνε τιποτα εκτος απο την χουφτα τους το παιζουν και μαγκες πισω απο το PC της μαμας τους...

SEXY_TED

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
58
Πόντοι
1
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, δοκιμη λαδοκορης απο σαιτ... τι τα θελω τα σατ χα....

ραντεβου  ακριβως στην ωρα της
εμφανιση καμμια σχεση με φωτο στη φωτο φαινεται πιπινακι ειναι στα 40 αλλα καλη επιδερμιδα
ξαπλωνω χωρις πετσετα μπρουμυτα ενοειτε να τσεκαρω αντιδρασεις καμμια αντδραση που σημαινει ετσι κανει ..
μασσαζ μετριο αναμεσα στα ποδια εφτανε τα παπαρια κανονικα γυρναω φτιαγμενος καμμια αντδραση συνεχιζει τον πλησιαζει τον ακουμπαει κατα λαθος ταχα.. απλωνω χερι στη κολαρα (μεγαλη)... ααααα οχι μη κανεις τετοια.... ακουγετε , δεν επεμενα αν επεμενα δεν νομιζω να αντιδρουσε αλλα δεν γπυσταρα..σπασμενοσ εγω γιατι δεν την γουσταρα ενω χαιδευε τα ποδια αρχισα μονος μου και της τα δωσα να με θυμαται πανω της..

παιδια λογω οτι ειναι απο σαιτ  στοιχεια σορρυ δεν δινω εδω  παρα μονο σε φιλους που εχουμε ξαναμιλησει με πριβε

Να υποθέσω ότι είναι εκείνη για την οποία με έιχες ρωτήσει και σε pm?
Sorry αλλά δεν μπορώ να στέιλω pm ακόμα. Στείλε μου αν είναι εσύ. thanks!
:helpplea:

SEXY_TED

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
58
Πόντοι
1
Φίλε massazakis επειδή δεν μπορώ να στείλω pm (δεν ξέρω και πως και γιατί!), σε ρώτησα αν η λαδοκόρη από site που ανέφερες, είναι αυτή για την οποία με είχες ρωτήσει με pm πριν κανένα μήνα. Δεν αναφέρω το όνομα της για να μην εκθέσουμε το κορίτσι. Αυτό. Αν θες επιβεβαίωσε μου με pm το όνομα της.

Υ.Γ.: Όποιος ξέρει γιατί δεν μπορώ να στείλω μήνυμα, ας βοηθήσει παρακαλώ.

:helpplea:

dickydickman 69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2014
Κριτικές
8
Like
42
Πόντοι
1
Αναζητώ μασαζοκοριτσο εμφανισιμο για συνάντηση σε χοτελ. Παίζει κάτι ? Πμ ευπρόσδεκτα.

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96

dickydickman 69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2014
Κριτικές
8
Like
42
Πόντοι
1
Σε ποιό κομμάτι δίνεις μεγαλύτερη βαρύτητα? στο μασάζ ή στο γαμάζ?

Στο μασαζογαμησι θα έλεγα.

Να κάνει αξιοπρεπές μασάζ κ να είναι ενεργή στον αγώνα.

Τον άτριχο κωλο τελικά τον θες ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom