zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
γεια σου ρε ντιιωναθαν ...Λες γιατί η ελπίδα πεθαίνει τελευταία ας ελπίσουμε.
γεια σου ρε ντιιωναθαν ...Λες γιατί η ελπίδα πεθαίνει τελευταία ας ελπίσουμε.
Γειά σου ζαντρεν ησυχία έχουμε σήμεραγεια σου ρε ντιιωναθαν ...
Γειά σου ζαντρεν ησυχία έχουμε σήμερα
καλως τα ρεμαλια και τα αχρηστα κορμια της κοινωνιας...καποιοι νεοι συναδελφοι με ρωταγαν στα πμ αν ξερω για καποια ππου τα καταπινει...Πρασπαθουσα να τους πισω οτι η Ζωη Κων/λου τα παιρνει ολα ειναι καταπιοσπερμιόλα αλλα δεν με πιστευαν...Οπως καταλαβαινετε αυτο πηρε καμποση ωρα...Τελικα πειστηκαν!!Κρατάμε δυνάμεις για το σκ....
α, ρε αντρεα...τι να γαμησουμε σ/κ εμεις οι παντρεμενοι????μας δουλευεις? ο,τι κανουμε ειναι εντος γηπεδου...απο δευτερα ως παρασκευη το φαγκοτο...Κρατάμε δυνάμεις για το σκ....
α, ρε αντρεα...τι να γαμησουμε σ/κ εμεις οι παντρεμενοι????μας δουλευεις? ο,τι κανουμε ειναι εντος γηπεδου...απο δευτερα ως παρασκευη το φαγκοτο...
καλως τα ρεμαλια και τα αχρηστα κορμια της κοινωνιας...καποιοι νεοι συναδελφοι με ρωταγαν στα πμ αν ξερω για καποια ππου τα καταπινει...Πρασπαθουσα να τους πισω οτι η Ζωη Κων/λου τα παιρνει ολα ειναι καταπιοσπερμιόλα αλλα δεν με πιστευαν...Οπως καταλαβαινετε αυτο πηρε καμποση ωρα...Τελικα πειστηκαν!!
Α χαβαλεδηζουμε το σκ καλοοοοΚρατάμε δυνάμεις για το σκ....
Α χαβαλεδηζουμε το σκ καλοοοο
χαβαλεδιζω γιατι σημερα θα περασω καλα ;)
απο αυριο βλεπουμε....αν τα καταπινει η σκυλα, θα παω να ριξω μια ματια...
εχω date/dinner με την Μαρια Καυλας!Γυαλίζει το μάτι σου, μικρό και άτακτο αγόρι.... τι καλό έχει το μενού σήμερα?
εχω date/dinner με την Μαρια Καυλας!
δεν ξερω αν μου κατσει αλλα παντα λεω πως με "σαλιο και υπομονη γαμεί ο ελεφαντας το μυρμηγκι"!
πια πιατσα ρε φιλε...η πιατσες ειναι αλλου...εδω ειναι απλα ΜακΝτο....Δε φτάνει που τις πηδάς, τις ταίζεις κιολας?... βρε συ χαλάς την πιάτσα?
πια πιατσα ρε φιλε...η πιατσες ειναι αλλου...εδω ειναι απλα ΜακΝτο....
............ παρα μονο σε φιλους που εχουμε ξαναμιλησει με πριβε
Έρχομαι και εγώ να συμπληρώσω ότι κάτι μου βρωμάει. Πολύ λάδι και τηγανήτα τίποτα. Απομακρύνθηκα με ελαφρά πηδηματάκια. ΥΓ: ισως να είναι διαίσθηση αλλά κάτι δεν μου αρέσει στην όλη ιστορία.