Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (8 μέλη και 30 επισκέπτες)

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Εγω 2 που έχω υπόψη μου που πληρούν τέτοιες προϋποθέσεις, η μία έχει χαθεί τελευταία και δεν απαντάει κανένα τηλέφωνο ενώ από την άλλη δεν εχω το ελεύθερο να δίνω τα στοιχεία της.
Επομένως αυτό που ψάχνεις με ενδιαφέρει και μένα τη δεδομένη στιγμή.

Τώρα για τον κώλο, δεν τον θέλω αλλά άλλοι εδώ μέσα σίγουρα ενδιαφέρονται απλά παίζουν σε άλλα θρέδς μπάλα.

dickydickman 69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2014
Κριτικές
8
Like
42
Πόντοι
1
Ν υποθέσω ότι τα μασαζοκοριτσα γενικά είναι unpeu μπάζα ?

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
προσωπική μου άποψη είναι ότι υπάρχει έλλειψη σε οτι αφορά σχετικά εμφανίσιμη μασέζ με καλή πρακτική στο μασάζ και καλό γαμήσι που να κάνει outcalls. Αντιθέτως πιστεύω οτι υπάρχουν εξαιρετικές incall περιπτώσεις.

SEXY_TED

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
58
Πόντοι
1
Στο μασαζογαμησι θα έλεγα.

Να κάνει αξιοπρεπές μασάζ κ να είναι ενεργή στον αγώνα.

Τον άτριχο κωλο τελικά τον θες ?
Αναζητώ μασαζοκοριτσο εμφανισιμο για συνάντηση σε χοτελ. Παίζει κάτι ? Πμ ευπρόσδεκτα.

[glow=red,2,300]
Αχ φίλε μου όλοι εδώ μέσα κάτι τέτοιο αναζητούμε...
[/glow]

sonapgr

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Ξερετε καμια που κανει μασαζ στην Κηφισιά?

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.169
Πόντοι
5.916
130 ευρω για αποστειρωμενο γαμησι με 300 κιλα λιπαντικο και ζητας τηλεφωνο?
ημαρτον ρε

plus ξινίλα ελληνική λές και ήταν συμπρωταγωνίστρια του τόμ κρούζ στο τοπ γκάν

lamogio12345

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2012
Κριτικές
5
Like
13
Πόντοι
0
Εχοντας διαβασει ολες διαβασει αρκετες σελιδες του νηματος ειπα και εγω να δοκιμασω με τις τρεις που απασχολουν πιο πολυ το νημα τον τελευταιο καιρο...

1)Στεφανια-Βικυ
2)Ολγα
3)Χριστινα-δρακουμελ οπως διαβασα οτι την λετε

και οι τρεις ενφανισιακα δεν εχουν κατι το ιδιαιτερο κατι την γνωμη μου θα τις χαρακτιριζα bbw με μονη διαφορα τις ηλικιες του 20+,30+,45+

ΣΤΕΦΑΝΙΑ-ΒΙΚΗ

Πολυ χαμογελαστη κοπελα,πολυ καθαρη,γυρω στα 25,θα την χαρακτηριζα μια απλη καθημερινη κοπελα που στο δρομο θα μου περναγε αδιαφορη.Το μασαζ τις πολυ καλυτερο απο των τριων,δυνατο εκει που επρεπε και αισθησιακο αντιστοιχα.Η ενναλαγη απο το μασαζ στα παρακατω εγινε πολυ ομαλα και ειχε μια αματουρ φαση ολο το σκηνικο..Καθοτι ειμαστε σε κοντινη ηλικια δεν αρκεστηκαμε μονο στο μασαζ οπως
διαβασα απο καποιους Κοστος 40ευρω μιαμιση ωρα περιπου

ΟΛΓΑ

35+ μεγαλοκοπελα,ωραιο προσωπο με αρκετα κιλακια παραπανωειδικα στην κοιλια της, βυζι πεσμενο με μονο δυνατο καπως σημειο πανω της την κωλαρα της, το μασαζ της αδιαφορο τελειως.Στον αγωνα τωρα γιατι μονο αυτο μου εμεινε να θυμαμαι αρκετα καλη..δεν λεει οχι σε τιποτα...φωναζει λες και την σφαζουνε πραγμα που δεν με χαλασε καθολου μουνι-πιπα-κωλο-εμπλοκη ολα μεσα.. χυσιμο στην μαπα της οπου καθισε και τα εγλυφε κιολας.θα ελεγα οτι της αρεσει πολυ η πουτσα και το δειχνει κοστος 50ευρω το δυωρο περιπου

ΧΡΙΣΤΙΝΑ/ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ

Να πω την γνωμη μου , πιστευω οτι το δρακουμελ την αδικη..45+ηλικια με τα κιλακια της,σε κοιλια και σε κωλο με ωραια βυζια με ρωγες σαν σταφυλια
κλασικη θειτσα απο την γειτονια που παντα ηθελες να της δωσεις ενα τσιμπουκι..
αρχισε μασαζ ρεικι και καλα με μουσικη απο ενα κασετοφωνο που ειχε φερει μαζι της. Το μασαζ της ψιλο αδιαφορο και αυτο αλλα δεν ξερω πως σε καταφερνε να σε εχει παντα καυλωμενο.Στο σεχ οχι τοσο σκυλι σαν την ολγα αλλα τα θελει και αυτη τα καυλια της.δυο χυσιματα και αυτη ενα στην κωλαρα της και ενα στις βυζαρες Στα συν της η γλυφοκολαδα που μου εκανε  κοστος 50 ΕΥΡΩ μια ωρα και κατι ψιλα

Προκειται για τρεις αρκετα τιμιες κοπελες που δεν εχουν σκοπο να φανε τον πελατη , ειναι επαγγελματιες και θελουν να μεινεις ευχαριστημενος και εσυ.
Οικονομικες και οι τρεις ερχονται στον χωρο σου με σχετικα μικρη τιμουλα..αματουρ φαση και οι τρεις σιγουρα καποια στιγμη θα ξαναβρεθω και με τις τρεις γιατι και οι τρεις εχουνε να με καλυψουνε σε αυτο που θα ζηταω εκεινη την χρονικη στιγμη
Θεωρω οτι καμια δεν μοιαζει με την αλλη σε τιποτα οποτε προκειται για τρεις τελειως διαφορετικες συνεδριες που πρεπει να εχετε στις επιλογες σας

:hi: :hi: :hi: :hi:

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Εχοντας διαβασει ολες διαβασει αρκετες σελιδες του νηματος ειπα και εγω να δοκιμασω με τις τρεις που απασχολουν πιο πολυ το νημα τον τελευταιο καιρο...

1)Στεφανια-Βικυ
2)Ολγα

και οι τρεις ενφανισιακα δεν εχουν κατι το ιδιαιτερο κατι την γνωμη μου θα τις χαρακτιριζα bbw με μονη διαφορα τις ηλικιες του 20+,30+,45+

ΣΤΕΦΑΝΙΑ-ΒΙΚΗ

Πολυ χαμογελαστη κοπελα,πολυ καθαρη,γυρω στα 25,θα την χαρακτηριζα μια απλη καθημερινη κοπελα που στο δρομο θα μου περναγε αδιαφορη.Το μασαζ τις πολυ καλυτερο απο των τριων,δυνατο εκει που επρεπε και αισθησιακο αντιστοιχα.Η ενναλαγη απο το μασαζ στα παρακατω εγινε πολυ ομαλα και ειχε μια αματουρ φαση ολο το σκηνικο..Καθοτι ειμαστε σε κοντινη ηλικια δεν αρκεστηκαμε μονο στο μασαζ οπως

ΟΛΓΑ

35+ μεγαλοκοπελα,ωραιο προσωπο με αρκετα κιλακια παραπανωειδικα στην κοιλια της, βυζι πεσμενο με μονο δυνατο καπως σημειο πανω της την κωλαρα της, το μασαζ της αδιαφορο τελειως.Στον αγωνα τωρα γιατι μονο αυτο μου εμεινε να θυμαμαι αρκετα καλη..δεν λεει οχι σε τιποτα...φωναζει λες και την σφαζουνε πραγμα που δεν με χαλασε καθολου μουνι-πιπα-κωλο-εμπλοκη ολα μεσα.. χυσιμο στην μαπα της οπου καθισε και τα εγλυφε κιολας.θα ελεγα οτι της αρεσει πολυ η πουτσα και το δειχνει κοστος 50ευρω το δυωρο περιπου

ΧΡΙΣΤΙΝΑ/ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ

Να πω την γνωμη μου , πιστευω οτι το δρακουμελ την αδικη..45+ηλικια με τα κιλακια της,σε κοιλια και σε κωλο με ωραια βυζια με ρωγες σαν σταφυλια
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]κλασικη θειτσα απο την γειτονια που παντα ηθελες να της δωσεις ενα τσιμπουκι..[/size][/size][/size][/size]
αρχισε μασαζ ρεικι και καλα με μουσικη απο ενα κασετοφωνο που ειχε φερει μαζι της. Το μασαζ της ψιλο αδιαφορο και αυτο αλλα δεν ξερω πως σε καταφερνε να σε εχει παντα καυλωμενο.Στο σεχ οχι τοσο σκυλι σαν την ολγα αλλα τα θελει και αυτη τα καυλια της.δυο χυσιματα και αυτη ενα στην κωλαρα της και ενα στις βυζαρες Στα συν της η γλυφοκολαδα που μου εκανε  κοστος 50 ΕΥΡΩ μια ωρα και κατι ψιλα

Προκειται για τρεις αρκετα τιμιες κοπελες που δεν εχουν σκοπο να φανε τον πελατη , ειναι επαγγελματιες και θελουν να μεινεις ευχαριστημενος και εσυ.
Οικονομικες και οι τρεις ερχονται στον χωρο σου με σχετικα μικρη τιμουλα..αματουρ φαση και οι τρεις σιγουρα καποια στιγμη θα ξαναβρεθω και με τις τρεις γιατι και οι τρεις εχουνε να με καλυψουνε σε αυτο που θα ζηταω εκεινη την χρονικη στιγμη
Θεωρω οτι καμια δεν μοιαζει με την αλλη σε τιποτα οποτε προκειται για τρεις τελειως διαφορετικες συνεδριες που πρεπει να εχετε στις επιλογες σας

ποια κλασσικη θειτσα ρε μαγκα? Απο που ποια γειτονια? Των αγγελων η των μεγαλοματηδων της γιορτης κρασιου κατω εκει στο Δαφνι? ρε φιλε σιγουρα ξαπορτιασες την θεια αυτη? για αλλη μου ακουγεται ρε φιλε...για σιγουρεψου...

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
ΚΑΜΙA απο αυτες δεν ειναι απαγγελματιας οπως λες :)

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
130 ευρω για αποστειρωμενο γαμησι με 300 κιλα λιπαντικο και ζητας τηλεφωνο?
ημαρτον ρε
φιλε μου η αλεξανδρα,ειναι στα 120 για 1 ωρα,και κανει στοματικο χωρις...

lamogio12345

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2012
Κριτικές
5
Like
13
Πόντοι
0
ποια κλασσικη θειτσα ρε μαγκα? Απο που ποια γειτονια? Των αγγελων η των μεγαλοματηδων της γιορτης κρασιου κατω εκει στο Δαφνι? ρε φιλε σιγουρα ξαπορτιασες την θεια αυτη? για αλλη μου ακουγεται ρε φιλε...για σιγουρεψου...

ολοι εχουμε τις ανωμαλιες μας....  :tits: :tits: :tits:
αυτη ειναι και τις τρεις εχω τα φεισμπουκ απλα δεν τα εκανα ποστ

jonotan3

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
16
Πόντοι
1

1)Στεφανια-Βικυ
2)Ολγα

ΣΤΕΦΑΝΙΑ-ΒΙΚΗ

ΟΛΓΑ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ/ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ

κλασικη θειτσα απο την γειτονια που παντα ηθελες να της δωσεις ενα τσιμπουκι..

Τι λες ρε μάγκα κάτι καινούριο μας είπες μας διαφημίζεις αυτά που ξέρουμε εδώ και πολύ  και καιρό πως και ξέχασες  την ναταλια την Κατερίνα  και την Αλεξάνδρα. Τι ξέμειναν από δουλειά  και σου ζήτησαν να τα γράψεις αυτά η μήπως  είσαι μια απο αυτές τις τρεις που μας πρωτηνές. Ελα για βγες να μας πεις αν είσαι τόσο μάγκας. ......
:boobies: :boobies: :boobies:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom