Εχοντας διαβασει ολες διαβασει αρκετες σελιδες του νηματος ειπα και εγω να δοκιμασω με τις τρεις που απασχολουν πιο πολυ το νημα τον τελευταιο καιρο...
1)Στεφανια-Βικυ
2)Ολγα
3)Χριστινα-δρακουμελ οπως διαβασα οτι την λετε
και οι τρεις ενφανισιακα δεν εχουν κατι το ιδιαιτερο κατι την γνωμη μου θα τις χαρακτιριζα bbw με μονη διαφορα τις ηλικιες του 20+,30+,45+
ΣΤΕΦΑΝΙΑ-ΒΙΚΗ
Πολυ χαμογελαστη κοπελα,πολυ καθαρη,γυρω στα 25,θα την χαρακτηριζα μια απλη καθημερινη κοπελα που στο δρομο θα μου περναγε αδιαφορη.Το μασαζ τις πολυ καλυτερο απο των τριων,δυνατο εκει που επρεπε και αισθησιακο αντιστοιχα.Η ενναλαγη απο το μασαζ στα παρακατω εγινε πολυ ομαλα και ειχε μια αματουρ φαση ολο το σκηνικο..Καθοτι ειμαστε σε κοντινη ηλικια δεν αρκεστηκαμε μονο στο μασαζ οπως
διαβασα απο καποιους Κοστος 40ευρω μιαμιση ωρα περιπου
ΟΛΓΑ
35+ μεγαλοκοπελα,ωραιο προσωπο με αρκετα κιλακια παραπανωειδικα στην κοιλια της, βυζι πεσμενο με μονο δυνατο καπως σημειο πανω της την κωλαρα της, το μασαζ της αδιαφορο τελειως.Στον αγωνα τωρα γιατι μονο αυτο μου εμεινε να θυμαμαι αρκετα καλη..δεν λεει οχι σε τιποτα...φωναζει λες και την σφαζουνε πραγμα που δεν με χαλασε καθολου μουνι-πιπα-κωλο-εμπλοκη ολα μεσα.. χυσιμο στην μαπα της οπου καθισε και τα εγλυφε κιολας.θα ελεγα οτι της αρεσει πολυ η πουτσα και το δειχνει κοστος 50ευρω το δυωρο περιπου
ΧΡΙΣΤΙΝΑ/ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ
Να πω την γνωμη μου , πιστευω οτι το δρακουμελ την αδικη..45+ηλικια με τα κιλακια της,σε κοιλια και σε κωλο με ωραια βυζια με ρωγες σαν σταφυλια
κλασικη θειτσα απο την γειτονια που παντα ηθελες να της δωσεις ενα τσιμπουκι..
αρχισε μασαζ ρεικι και καλα με μουσικη απο ενα κασετοφωνο που ειχε φερει μαζι της. Το μασαζ της ψιλο αδιαφορο και αυτο αλλα δεν ξερω πως σε καταφερνε να σε εχει παντα καυλωμενο.Στο σεχ οχι τοσο σκυλι σαν την ολγα αλλα τα θελει και αυτη τα καυλια της.δυο χυσιματα και αυτη ενα στην κωλαρα της και ενα στις βυζαρες Στα συν της η γλυφοκολαδα που μου εκανε κοστος 50 ΕΥΡΩ μια ωρα και κατι ψιλα
Προκειται για τρεις αρκετα τιμιες κοπελες που δεν εχουν σκοπο να φανε τον πελατη , ειναι επαγγελματιες και θελουν να μεινεις ευχαριστημενος και εσυ.
Οικονομικες και οι τρεις ερχονται στον χωρο σου με σχετικα μικρη τιμουλα..αματουρ φαση και οι τρεις σιγουρα καποια στιγμη θα ξαναβρεθω και με τις τρεις γιατι και οι τρεις εχουνε να με καλυψουνε σε αυτο που θα ζηταω εκεινη την χρονικη στιγμη
Θεωρω οτι καμια δεν μοιαζει με την αλλη σε τιποτα οποτε προκειται για τρεις τελειως διαφορετικες συνεδριες που πρεπει να εχετε στις επιλογες σας