zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.561
- Πόντοι
- 2.756
2 χρονια μονο? Περθενο το μωρο!! ;) ;)μου ειχε πει οτι προτιμα το marousi hotel γιατι ειναι κοντα
δεν ειναι φρεσκο πραμα
παιζει 2 χρονια τουλαχιστον
2 χρονια μονο? Περθενο το μωρο!! ;) ;)μου ειχε πει οτι προτιμα το marousi hotel γιατι ειναι κοντα
δεν ειναι φρεσκο πραμα
μια χαρα δουλευει...κατατσεκαρισμενο απο την Πεμπτη !!
μου ειχε πει οτι προτιμα το marousi hotel γιατι ειναι κοντα
δεν ειναι φρεσκο πραμα
το μονο σιγουρο !2 χρονια μονο? Περθενο το μωρο!! ;) ;)
γεια σου γειτονα!ποια ποια
γειτονας ειμαι
γεια σου γειτονα!
προσπαθω να θυμηθω και μια αλλη κυρα που μ εψηνε να συναντηθουμε στο σταθμο στο μαρουσι
αν τη θυμηθω θα στην σερβιρω
δεν την εχω παρειγια την πριν πεσ μου
δεν την εχω παρει
οτι μου ειπε μεταφερω
δες 2 σελιδες πισωλινκ??
θυμηθηκα και την Αγνη
πριν 3 χρονια καθαριζε σκαλες στα ν.π
και στο ενδιαμεσο εκανε και βιζιτομασαζ στα 50 ευρα κι αυτη
μου ειχε δηλωσει Πολωνιδα αλλα για καποιο λογο την εκανα για Αλβανιδα
γιατι τη θυμηθηκα ?
επεσα πανω στην αγγελια της ως Πατριτσια
θελει 70 ευρα πλεον ..
τη σαλωμη δεν την ξερωτο προφιλ χρηστη παραπεμπει στην σαλωμη που ειχε βγει στην αγορα κ πιο παλια
κανονικά με τους γνωστούς τηςε για αυτο την εχω πρωτη στη λιστα
αλλα δουλευει κανονικα η εχει "μαζευτει"
κανονικά με τους γνωστούς της
Φίλε μήπως άπλωνε στο κρεβάτι ένα πολύ λεπτό ύφασμα;Σαν τούλι;παντως τα τελευταια χρονια στο μασαζ κατ' οικον υστερούμε παρα πολύ. δεν υπάρχει τίποτα αξιόλογο παρόλο που υπαρχουν αγγελιες με αξιόλογες φωτογραφίες αλλα που καιρος για κασκαντεριλικια.
παντως μια Ολγα ξανθια ρωσίδα ψηλη απο Αλιμο νομίζω, με σωματαρα που ειχα κανει κατι συνεδριες πριν 3-4χρονια εξαφανιστηκε ξαφνικα, ξερει κανενας τιποτα?
googlare αριθμό του τηλνου
ναι ακριβως!!!Φίλε μήπως άπλωνε στο κρεβάτι ένα πολύ λεπτό ύφασμα;Σαν τούλι;
Καντε κανενα κονέ γιατι εμας τους μη γνωστούς μας ζητάει συστάσεις στο τηλ.
Από ότι φαίνεται απο τήν ενημέρωση αυτή αλλά καί από υπονοούμενα αλλών συναγωνιστών,η Βίκη-Στεφανία δέν μένει μόνο στό μασάζ καί στό φραπέ.Εχοντας διαβασει ολες διαβασει αρκετες σελιδες του νηματος ειπα και εγω να δοκιμασω με τις τρεις που απασχολουν πιο πολυ το νημα τον τελευταιο καιρο...
1)Στεφανια-Βικυ
2)Ολγα
3)Χριστινα-δρακουμελ οπως διαβασα οτι την λετε
και οι τρεις ενφανισιακα δεν εχουν κατι το ιδιαιτερο κατι την γνωμη μου θα τις χαρακτιριζα bbw με μονη διαφορα τις ηλικιες του 20+,30+,45+
ΣΤΕΦΑΝΙΑ-ΒΙΚΗ
Πολυ χαμογελαστη κοπελα,πολυ καθαρη,γυρω στα 25,θα την χαρακτηριζα μια απλη καθημερινη κοπελα που στο δρομο θα μου περναγε αδιαφορη.Το μασαζ τις πολυ καλυτερο απο των τριων,δυνατο εκει που επρεπε και αισθησιακο αντιστοιχα.Η ενναλαγη απο το μασαζ στα παρακατω εγινε πολυ ομαλα και ειχε μια αματουρ φαση ολο το σκηνικο..Καθοτι ειμαστε σε κοντινη ηλικια δεν αρκεστηκαμε μονο στο μασαζ οπως
διαβασα απο καποιους Κοστος 40ευρω μιαμιση ωρα περιπου