ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.392
- Πόντοι
- 5.006
σωστά...αλλά η περιέργεια καμμιά φορά.....
σωστά...αλλά η περιέργεια καμμιά φορά.....
Εμένα εντέλει μου απάντησε στο πμ. Μου είπε τα ίδια περί πρωινού ωραρίου , περι σχεσης, προσωπικης ζωής και λοιπές μαλακίες, λες κι εμείς δεν εχουμε. Αλλα σε εμένα είπε ότι κανει αυστηρα και μόνο μασαζ με 50€ , σεξ δεν κάνει γιατί δεν είναι πουτάνα.Αυτά.όχι η απορία μου είναι με ποιους μιλάει και δεν ενημερώνουνε.....
έτσι γίνεται ο χαβαλές εδώ. και διαφήμιση την κάθε μασατζου λαδοκορι λαδοτριβιακαι που μπαινετε στη διαδικασια να απαντησετε και παλι πολυ ειναι...τιποτα σαν μην το εχετε δει...παντα θα ρωτανε...
Εμένα εντέλει μου απάντησε στο πμ. Μου είπε τα ίδια περί πρωινού ωραρίου , περι σχεσης, προσωπικης ζωής και λοιπές μαλακίες, λες κι εμείς δεν εχουμε. Αλλα σε εμένα είπε ότι κανει αυστηρα και μόνο μασαζ με 50€ , σεξ δεν κάνει γιατί δεν είναι πουτάνα.Αυτά.
πουτανα ειναι ετσι κι αλλιως,απλα ειναι κουτοπονηρη κ κοιταει να τσιμπησει κανα αγαπουλη πιρφοραΕμένα εντέλει μου απάντησε στο πμ. Μου είπε τα ίδια περί πρωινού ωραρίου , περι σχεσης, προσωπικης ζωής και λοιπές μαλακίες, λες κι εμείς δεν εχουμε. Αλλα σε εμένα είπε ότι κανει αυστηρα και μόνο μασαζ με 50€ , σεξ δεν κάνει γιατί δεν είναι πουτάνα.Αυτά.
Εχει χωρο δικο της, ξενοδοχείο, πόση ωρα το μασαζ?Ευχαριστώ για τις τοποθετήσεις σχετικά με την ερωτησή μου. Πήρα λοιπόν τηλέφωνο και μου είπε 40 ευρώ μασάζ με εκτόνωση. Και googlara το τηλ και βγήκε ένα αδιάφορο προφίλ στο facebook. Και ρωτώ αξίζει να πάει κάποιος; Όσο για το promotion δεν ξέρω πόσους θα έπειθα για μια που δεν γνωρίζω και υπάρχει η αγγελία στη ΧΕ. Ευχαριστώ πάντως.
πουτανα ειναι ετσι κι αλλιως,απλα ειναι κουτοπονηρη κ κοιταει να τσιμπησει κανα αγαπουλη πιρφορα
Γιατί συμπίπτουν τα τηλέφωνα γάτε.προς τι το γελιο?
Ποσταρεις τηλεφωνο απο κοριτσακι που ψαχνει το σκυλακι της,για ποιο λογο?
και με ποιο δικαιωμα ξεφωνιζετε την οποιαδηποτε?Γιατί συμπίπτουν τα τηλέφωνα γάτε.
πουτανα ειναι ετσι κι αλλιως,απλα ειναι κουτοπονηρη κ κοιταει να τσιμπησει κανα αγαπουλη πιρφορα
Ποιο ευγενικά παρακαλώ¨ whoisκαι με ποιο δικαιωμα ξεφωνιζετε την οποιαδηποτε?
ΠΟΣΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ?
Διαφήμιση τις κάνουμε μπρέ.και με ποιο δικαιωμα ξεφωνιζετε την οποιαδηποτε?
ΠΟΣΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ?
Μου κάνει πάντα εντύπωση η ευκολία με την οποία κάποιοι άνθρωποι θεωρούν ότι οι άλλοι είναι ανόητοι η ηλίθιοι,η περιορισμένης νοημοσύνης,και επιχειρούν να τους κοροιδέψουν,συνηθως με χονδροειδέστατο τρόπο......
, σεξ δεν κάνει γιατί δεν είναι πουτάνα.Αυτά.
Γιουλη απο Γλυφαδα εχω δωσει πληρη αναφορα σε προηγουμενη σελιδα και εχω απαντηση επιλεκτικα σε πμ για να μην το καψουμεgooglare αριθμό του τηλνου
Ε αφου δεν ειναι πουτανα ας το κανει για το κεφι της και για το δικο μας κεφι αν αξιζει
Μπορουμε να κοροιδεψουμε εναν ανθρωπο πολλες φορες αλλα να κοροιδεψουμε πολλους ανθρωπους πολλες φορες δεν γινεται
Είναι αυτη η ηλιθια που μου αλλαξε δυο φορες την ωρα του ραντεβου και στο τελος δεν ηρθε.Γιουλη απο Γλυφαδα εχω δωσει πληρη αναφορα σε προηγουμενη σελιδα και εχω απαντηση επιλεκτικα σε πμ για να μην το καψουμε
κανει τα παντα με μια κουβεντα τελος......