Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (3 μέλη και 30 επισκέπτες)

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
όχι η απορία μου είναι με ποιους μιλάει και δεν ενημερώνουνε.....
Εμένα εντέλει μου απάντησε στο πμ. Μου είπε τα ίδια περί πρωινού  ωραρίου , περι σχεσης, προσωπικης ζωής και λοιπές μαλακίες, λες κι εμείς δεν εχουμε. Αλλα σε εμένα είπε ότι κανει αυστηρα και μόνο μασαζ με 50€ , σεξ δεν κάνει γιατί δεν είναι πουτάνα.Αυτά.

jonotan3

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
16
Πόντοι
1
και που μπαινετε στη διαδικασια να απαντησετε και παλι πολυ ειναι...τιποτα σαν μην το εχετε δει...παντα θα ρωτανε...
έτσι γίνεται ο χαβαλές εδώ. και διαφήμιση την κάθε μασατζου λαδοκορι λαδοτριβια
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Εμένα εντέλει μου απάντησε στο πμ. Μου είπε τα ίδια περί πρωινού  ωραρίου , περι σχεσης, προσωπικης ζωής και λοιπές μαλακίες, λες κι εμείς δεν εχουμε. Αλλα σε εμένα είπε ότι κανει αυστηρα και μόνο μασαζ με 50€ , σεξ δεν κάνει γιατί δεν είναι πουτάνα.Αυτά.
:thumbsup:

Tefktros

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ για τις τοποθετήσεις σχετικά με την ερωτησή μου. Πήρα λοιπόν τηλέφωνο και μου είπε 40 ευρώ μασάζ με εκτόνωση. Και googlara το τηλ και βγήκε ένα αδιάφορο προφίλ στο facebook. Και ρωτώ αξίζει να πάει κάποιος; Όσο για το promotion δεν ξέρω πόσους θα έπειθα για μια που δεν γνωρίζω και υπάρχει η αγγελία στη ΧΕ. Ευχαριστώ πάντως.

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
πουτανα ειναι ετσι κι αλλιως,απλα ειναι κουτοπονηρη κ κοιταει να τσιμπησει κανα αγαπουλη πιρφορα

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Ευχαριστώ για τις τοποθετήσεις σχετικά με την ερωτησή μου. Πήρα λοιπόν τηλέφωνο και μου είπε 40 ευρώ μασάζ με εκτόνωση. Και googlara το τηλ και βγήκε ένα αδιάφορο προφίλ στο facebook. Και ρωτώ αξίζει να πάει κάποιος; Όσο για το promotion δεν ξέρω πόσους θα έπειθα για μια που δεν γνωρίζω και υπάρχει η αγγελία στη ΧΕ. Ευχαριστώ πάντως.
Εχει χωρο δικο της, ξενοδοχείο, πόση ωρα το μασαζ?

MMG

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
518
Πόντοι
306
Μου κάνει πάντα εντύπωση η ευκολία με την οποία κάποιοι άνθρωποι θεωρούν ότι οι άλλοι είναι ανόητοι η ηλίθιοι,η περιορισμένης νοημοσύνης,και επιχειρούν να τους κοροιδέψουν,συνηθως με χονδροειδέστατο τρόπο......

Μπορουμε να κοροιδεψουμε εναν ανθρωπο πολλες φορες αλλα να κοροιδεψουμε πολλους ανθρωπους πολλες φορες δεν γινεται

maser32

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2009
Like
2
Πόντοι
0
googlare αριθμό του τηλνου 
Γιουλη απο Γλυφαδα εχω δωσει πληρη αναφορα σε προηγουμενη σελιδα και εχω απαντηση επιλεκτικα σε πμ για να μην το καψουμε
κανει τα παντα με μια κουβεντα τελος......

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Γιουλη απο Γλυφαδα εχω δωσει πληρη αναφορα σε προηγουμενη σελιδα και εχω απαντηση επιλεκτικα σε πμ για να μην το καψουμε
κανει τα παντα με μια κουβεντα τελος......
Είναι αυτη η ηλιθια που μου αλλαξε δυο φορες την ωρα του ραντεβου και στο τελος δεν ηρθε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom