anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.329
- Πόντοι
- 506
Τι γράφει το κουδούνι στο Πατησίων 52?
..Ξένια...1ος όροφος...
Τι γράφει το κουδούνι στο Πατησίων 52?
ναι εκεί μόνο μασαζ,για να δούμε μόνη μήπως...μόνο μασάζ;;
σε εμένα δεν απάντησε στα πμΜάγκες, με κάποια που συστήθηκε εδώ την Παρασκευή ως AnnaPkn και δήλωσε ότι ξεκινάει τα μασαζ, έχει καταφέρει κανείς να επικοινωνήσει μαζί της ή έστω να μάθει πληροφορίες;
ίσως και εκτός θεραπευτηρίου...ναι εκεί μόνο μασαζ,για να δούμε μόνη μήπως...
..Ξένια...1ος όροφος...
σωστάαυτή η άννα πουκουνου δεν απαντάει σε κανέναν
για να κλείσει το θέμα, κοπελιά αν θέλεις να μας πεις κάτι, το λες και προχωράμε, αλλιώς άσκοπα ψαρωτικά μηνύματα μπας και τσιμπήσουμε δεν έχουν νόημα
@Pevla: Διάβασε λίγες σελίδες πίσω και επέλεξε μια αγγελία από τις πολλές που παραθέτουν τα παιδιά εδώ για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα στα σίγουρα.
Οι 8 στις 10 που βαζουν αγγελία μασαζ, χρησιμοποιούν το μασάζ ως μανδύα για τις σεξουαλικές γπηρεσίες που παρέχουν.
Υπάρχουν ομως και κάποιες που κάνουν αυστηρά μασαζ και μόνο. Επειδή δεν ξέρουμε ποια αγγελία θα βρεις εσυ στο ιντερνετ, αφιέρωσε λίγο χρόνο, διάβασε καμμιά 20αρια σελίδες πίσω για να βρείς αυτό που ζητάς
owo = oral without condom
Τσιμπούκι ακάποτο
αυτή η άννα πουκουνου δεν απαντάει σε κανέναν
για να κλείσει το θέμα, κοπελιά αν θέλεις να μας πεις κάτι, το λες και προχωράμε, αλλιώς άσκοπα ψαρωτικά μηνύματα μπας και τσιμπήσουμε δεν έχουν νόημα
είσαι τυχερός που σου απάντησε, γιατί ούτε σε εμένα, ούτε σε κανέναν άλλο, όπως λένε και άλλα μέλη, δεν απάντησε
μάλλον φοβάται και θέλει face control
όποιος είναι διατεθειμένος να περάσει και να καταγραφεί-απογραφεί, βουρ στον πατσά
έστω έτσι.... θα έπρεπεΔεν νομιζω οτι θα το κανω, αν πραγματικα θελει ας κανει φεισ κοντρολ την ωρα της συναντησης και αν δεν της αρεσω [που δεν νομιζω] ας φυγει, κανενα προβλημα
κάποιος/α θα θέλει να κάνει πλάκα...είσαι τυχερός που σου απάντησε, γιατί ούτε σε εμένα, ούτε σε κανέναν άλλο, όπως λένε και άλλα μέλη, δεν απάντησε
όποιος είναι διατεθειμένος να περάσει και να καταγραφεί-απογραφεί, βουρ στον πατσά
είσαι τυχερός που σου απάντησε, γιατί ούτε σε εμένα, ούτε σε κανέναν άλλο, όπως λένε και άλλα μέλη, δεν απάντησε
μη χάνεις άλλο τη ώρα σου μάν.
Είναι μαζοχισμός η τσουρεκίαση επί πληρωμή. Την απολαμβάνουμε έτσι κι αλλιώς στο γάμο