Επειδή, επί τούτου σε διαβάζω, γράψε, είσαι η Βίκυ ή η Ναταλία..??
Διότι Γιαννης, δεν είσαι....!
Mηπως Γιανης, με ενα ν ???
Επειδή, επί τούτου σε διαβάζω, γράψε, είσαι η Βίκυ ή η Ναταλία..??
Διότι Γιαννης, δεν είσαι....!
Νομιζω αξιζει λιγη διερευνηση ... ετσι να αλλαξουμε κεφαλαιο.... να δεις που θα το εξαφανισουν σε λιγο και καλα προσωπικα δεδομενα... ρε παιδια δεν ειναι προφιλ αλλα ειναι διαφημιστικη σελιδα στο fb
Ευχαριστώ πολύ.Κάποιες κουραστικές παπαριές σβήστηκαν και να μη συνεχιστούν γιατί ακολουθούν ποινές.
χαχα όχι για μια ώρα λέει..... μήπως φέρει και τις φίλες της;και μιας και ειναι 200, να βάλει και μια φωτο να εκτιμησουμε αν αξίζει και μονο ο κοπος για να επικοινωνησουμε μαζι της για να διαπραγματευτούμε..200??? μασαζ απειρη, και ολα τα υπολοιπα για 200??? μηπως εννοει τη μερα?
μας ζαλισες,με το κινητο.παρτο και ξεκουβαλα.
το οτι εχει κανει δυο ποστ , με το ιδιο ακριβψς μηνυμα , μια κοπελλα? που λεει οτι ξεκιναει να κανει μασζ ερασιτεχνικα , σε ενα σαϊτ σαν το μπου , σε ενα θρεντ για μασαζ κατ' οικον με σκοπο το χαλαρωμα και μετα το ξεμπουκωμα (πιπα - σεξ κτλ) , και ΔΕΝ εχει σχολιαστει - απαντηθει απο ΚΑΝΕΝΑΝ αλλα κοντραρεστε για μαλακιες,
ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!!!!.Ξυπνατε ρεεεεεεεεεεε....................
New kid on the block και εσεις
Καλησπέρα . Συγνώμη για το διπλό μύνημα . Επειδή τα μύνημα τα μου χρειάζονταν έγκριση λόγω ότι είμαι νέο μέλος δεν ο είχα καταλάβει . Και όταν το έστειλα δεν δημοσιεύτηκε και νόμιζα κάτι έγινε λάθος
Ωραία δεκτή η συγνώμη σου.
Τώρα που το κατάλαβες λοιπόν, μήπως να μας έλεγες κάποιες λεπτομέρειες για εσένα, όπως πχ.. υπηρεσίες, τιμή, διάρκεια κτλ..;
Δεν θέλω να γράψω κάτι δημόσια . Πάντως δεν είμαι επαγγελματίας όπως συνήθως είναι στο σάιτ εδώ . Και θα κάνω μόνο μασάζ για λίγο διάστημα . Ούτε θέλω να γράψουν για μένα.
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία . Καλό βράδυ !!
ωραία στα πμ θα απαντήσεις;;Καλησπέρα . Συγνώμη για το διπλό μύνημα . Επειδή τα μύνημα τα μου χρειάζονταν έγκριση λόγω ότι είμαι νέο μέλος δεν ο είχα καταλάβει . Και όταν το έστειλα δεν δημοσιεύτηκε και νόμιζα κάτι έγινε λάθος
@Pevla: Διάβασε λίγες σελίδες πίσω και επέλεξε μια αγγελία από τις πολλές που παραθέτουν τα παιδιά εδώ για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα στα σίγουρα.
Οι 8 στις 10 που βαζουν αγγελία μασαζ, χρησιμοποιούν το μασάζ ως μανδύα για τις σεξουαλικές γπηρεσίες που παρέχουν.
Υπάρχουν ομως και κάποιες που κάνουν αυστηρά μασαζ και μόνο. Επειδή δεν ξέρουμε ποια αγγελία θα βρεις εσυ στο ιντερνετ, αφιέρωσε λίγο χρόνο, διάβασε καμμιά 20αρια σελίδες πίσω για να βρείς αυτό που ζητάς
ωπ!
αν είναι αγενής δεν δίνουμε συνέχεια.....Καλη φαίνεται αλλα αγενής. Πήρα τηλέφωνο χτυπησε 2 φορές και το εκλεισε