Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)

athensstef

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2009
Κριτικές
2
Like
136
Πόντοι
6
Όταν μια γκόμενα την παίζει στον οποιοδήποτε οπουδήποτε για  μετρητά είναι επιλογή της. Στην κατηγορία της πουτάνας τότε μπορείς κάλιστα να τοποθετήσεις και την όποια πρωην η μελλοντική γκόμενα σου που θα την παίξει σε εσένα ενώ την έχει παίξει νωρίτερα σε άλλους πόσους και μελλοντικά θα κάνει κάτι ανάλογο και με άλλους και αντί για χρήματα της πληρώνεις το φαγητό, το ποτό, τα ρούχα η ότι άλλο εσυ θες. Αλλάζει απλά ο τρόπος που τα δίνεις. Ξύπνα φιλαράκι πάντα τα έδινες και πάντα θα τα δίνεις. Τώρα αν εσύ θές να παραμυθιάζεις τον εαυτούλη σου δικό συ πρόβλημα...

Ενδιαφερουσα αποψη !! ψαγμενη ...αρα την γυναικα μας την αδελφη μας την μανα μας και την πλειονοτητα του γυναικειου πλυθησμου κατα τα λεγομενα σου πρεπει να τις βαλουμε στην κατηγορια της πουτανας... τωρα τι να πω δεν εχω λογια με αποστομοσες :orchestra: αντε εκτος απο καλα στεφανα και καλους απογονους....οσο για τομ μπαμπα γονιδιακος ελεγχος στον μισο πλυθησμο αντρικο πλυθησμο που χυνει την βικυ ναταλια ολγα κλπ

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
304
Πόντοι
36
Νομιζω αξιζει λιγη διερευνηση ... ετσι να αλλαξουμε κεφαλαιο.... να δεις που θα το εξαφανισουν σε λιγο και καλα προσωπικα δεδομενα... ρε παιδια δεν ειναι προφιλ αλλα ειναι διαφημιστικη σελιδα στο fb

είναι η τζούλη και έχει θεραπευτήριο βελονισμού ..κλπ στην Γλυφάδα.

AnnaPkn

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα. Τελικα εμαθα και αποφασισα να ξεκινησω να κανω μασαζ σαν αρχαρια βεβαια το τονιζω. Δεν το κανω επαγγελματικα.
Ευχαριστω.

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Νομιζω αξιζει λιγη διερευνηση ... ετσι να αλλαξουμε κεφαλαιο.... να δεις που θα το εξαφανισουν σε λιγο και καλα προσωπικα δεδομενα... ρε παιδια δεν ειναι προφιλ αλλα ειναι διαφημιστικη σελιδα στο fb

Ναι μονο που αυτή δεν ειναι σαν της μασατζουδες που εχουμε συνηθισει να πηγαινουμε.

maser32

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2009
Like
2
Πόντοι
0
Όταν μια γκόμενα την παίζει στον οποιοδήποτε οπουδήποτε για  μετρητά είναι επιλογή της. Στην κατηγορία της πουτάνας τότε μπορείς κάλιστα να τοποθετήσεις και την όποια πρωην η μελλοντική γκόμενα σου που θα την παίξει σε εσένα ενώ την έχει παίξει νωρίτερα σε άλλους πόσους και μελλοντικά θα κάνει κάτι ανάλογο και με άλλους και αντί για χρήματα της πληρώνεις το φαγητό, το ποτό, τα ρούχα η ότι άλλο εσυ θες. Αλλάζει απλά ο τρόπος που τα δίνεις. Ξύπνα φιλαράκι πάντα τα έδινες και πάντα θα τα δίνεις. Τώρα αν εσύ θές να παραμυθιάζεις τον εαυτούλη σου δικό συ πρόβλημα...
η απολυτη τοποθετηση παντα πληρωνεις τις υπηρεσιες ειτε με τον ενα ειτε με τον αλλο τροπο
:cheesy:

maser32

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2009
Like
2
Πόντοι
0
. xe . gr / prosopika/adult-masaz%7Cad-196071870.html
ισως δεν ειναι εδω η θεση του αλλα εγινε καταδρομικη και ακολουθει ενημερωση

maser32

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2009
Like
2
Πόντοι
0
. xe . gr / prosopika/adult-masaz%7Cad-196071870.html
ισως δεν ειναι εδω η θεση του αλλα εγινε καταδρομική και ακολουθει ενημερωση
Τηλεφωνο και ενημερωση για τα προγραμματα τα οποια ειναι 3
1) χαραλωτικο μασαζ
2) boby to body
3) ταντρα
χωρις περισσότερα απο τηλεφωνο , κλεισιμο ραντεβου και τηλεφωνο ξανα οταν θα φτασω εκει
( και να σου εξηγησω δεν θα καταλαβεις μου ειπε )
μεσογειων λοιπον παρκαρω και  περνω τηλεφωνο με καθοδηγει δεν θα χτυπησεις κουδουνι θα σου ανοιξω εγω
3ος οροφος
Αγαπη στο τηλεφωνο Αγαπη και στις υπηρεσιες που ακολουθησαν
ενημερωση παλι για τα προγραμματα οπου δηλωνει οτι περιλαμβανουν εκτονωση ολα στα 70 €
αν θες κατι παραπανω καταλαβαινεις τι εννοω ειναι κατι παραπανω
ζητησα να αποφασισω κατα την διαρκεια
και την πληρη χαλαρωση λοιπον αλλα 30€
βαθμολογια
μασαζ 7/10
επικοινωνια 8/10 την ηθελα λιγοτερο ομιλητική
πιπα 9/10 βαθια ανευ σκούφου
σεξ δεκτικη 

AnnaPkn

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
0
αλησπερα. Τελικα εμαθα και αποφασισα να ξεκινησω να κανω μασαζ σαν αρχαρια βεβαια το τονιζω. Δεν το κανω επαγγελματικα.
Ευχαριστω.

apaixtable

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Τηλεφωνο και ενημερωση για τα προγραμματα τα οποια ειναι 3
1) χαραλωτικο μασαζ
2) boby to body
3) ταντρα
χωρις περισσότερα απο τηλεφωνο , κλεισιμο ραντεβου και τηλεφωνο ξανα οταν θα φτασω εκει
( και να σου εξηγησω δεν θα καταλαβεις μου ειπε )
μεσογειων λοιπον παρκαρω και  περνω τηλεφωνο με καθοδηγει δεν θα χτυπησεις κουδουνι θα σου ανοιξω εγω
3ος οροφος
Αγαπη στο τηλεφωνο Αγαπη και στις υπηρεσιες που ακολουθησαν
ενημερωση παλι για τα προγραμματα οπου δηλωνει οτι περιλαμβανουν εκτονωση ολα στα 70 €
αν θες κατι παραπανω καταλαβαινεις τι εννοω ειναι κατι παραπανω
ζητησα να αποφασισω κατα την διαρκεια
και την πληρη χαλαρωση λοιπον αλλα 30€
βαθμολογια
μασαζ 7/10
επικοινωνια 8/10 την ηθελα λιγοτερο ομιλητική
πιπα 9/10 βαθια ανευ σκούφου
σεξ δεκτικη 

:rockon:

giannis71365

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ενδιαφερουσα αποψη !! ψαγμενη ...αρα την γυναικα μας την αδελφη μας την μανα μας και την πλειονοτητα του γυναικειου πλυθησμου κατα τα λεγομενα σου πρεπει να τις βαλουμε στην κατηγορια της πουτανας... τωρα τι να πω δεν εχω λογια με αποστομοσες :orchestra: αντε εκτος απο καλα στεφανα και καλους απογονους....οσο για τομ μπαμπα γονιδιακος ελεγχος στον μισο πλυθησμο αντρικο πλυθησμο που χυνει την βικυ ναταλια ολγα κλπ

Γιατί φιλαράκο σε ενοχλούν οι αλήθειες? Οταν αναφέρεσαι σε πουτάνες λοιπόν την επόμενη φορά να κάθεσαι να σκέφτεσαι πολύ καλά πρώτα. Σου αρέσει δεν σου αρέσει αυτή είναι η αλήθεια. Οι γυναίκες, όλες μα όλες, τα παίρνουν από τους άντρες με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο. Αυτό γινόταν από αρχαιοτάτων χρόνων, αυτό εξακολουθεί να γίνεται και σήμερα και θα γίνεται για μια ζωή. Ξέρεις μόνο ποια είναι η μεταξύ μας διαφορά. Εγώ δεν αποκαλώ καμία γυναίκα ΠΟΥΤΑΝΑ,ούτε καν την τελευταία με την οποία έχω βρεθεί, οπότε δεν βάζω στην συγκεκριμένη κατηγορία ούτε τη μάνα ου ούτε την αδερφή μου, που δεν έχω εξάλλου, ούτε την γυναίκα μου, ούτε την γκόμενα μου. Εσύ από την άλλη ωστόσο που αποκαλείς τόσο εύκολα κάποιες γυναίκες ως ΠΟΥΤΑΝΕΣ είναι δικό σου πρόβλημα. Οι αλήθειες πονάνε...

nordalta

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2014
Like
408
Πόντοι
36
Γιατί φιλαράκο σε ενοχλούν οι αλήθειες? Οταν αναφέρεσαι σε πουτάνες λοιπόν την επόμενη φορά να κάθεσαι να σκέφτεσαι πολύ καλά πρώτα. Σου αρέσει δεν σου αρέσει αυτή είναι η αλήθεια. Οι γυναίκες, όλες μα όλες, τα παίρνουν από τους άντρες με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο. Αυτό γινόταν από αρχαιοτάτων χρόνων, αυτό εξακολουθεί να γίνεται και σήμερα και θα γίνεται για μια ζωή. Ξέρεις μόνο ποια είναι η μεταξύ μας διαφορά. Εγώ δεν αποκαλώ καμία γυναίκα ΠΟΥΤΑΝΑ,ούτε καν την τελευταία με την οποία έχω βρεθεί, οπότε δεν βάζω στην συγκεκριμένη κατηγορία ούτε τη μάνα ου ούτε την αδερφή μου, που δεν έχω εξάλλου, ούτε την γυναίκα μου, ούτε την γκόμενα μου. Εσύ από την άλλη ωστόσο που αποκαλείς τόσο εύκολα κάποιες γυναίκες ως ΠΟΥΤΑΝΕΣ είναι δικό σου πρόβλημα. Οι αλήθειες πονάνε...
αυτο γινεται στην ελλαδα κυριως με τις γυναικες,εξωτερικο δεν παιζει τοσο

giannis71365

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
αυτο γινεται στην ελλαδα κυριως με τις γυναικες,εξωτερικο δεν παιζει τοσο

Για καλή ή κακή μας τύχη όμως, εδώ ζούμε, οπότε με αυτά που έχουμε πορευόμαστε. Εγώ δεν στέκομαι σε αυτό φίλε μυ. Εγώ στέκομαι στους χαρακτηρισμούς που τόσο εύκολα βγαίνουν από το στόμα κάποιου. Εχω λεφτά σε πληρώνω οπότε είσαι η ΠΟΥΤΑΝΑ μου. Ώπα ρε μάγκα, ώπα

jonotan3

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
16
Πόντοι
1
Για καλή ή κακή μας τύχη όμως, εδώ ζούμε, οπότε με αυτά που έχουμε πορευόμαστε. Εγώ δεν στέκομαι σε αυτό φίλε μυ. Εγώ στέκομαι στους χαρακτηρισμούς που τόσο εύκολα βγαίνουν από το στόμα κάποιου. Εχω λεφτά σε πληρώνω οπότε είσαι η ΠΟΥΤΑΝΑ μου. Ώπα ρε μάγκα, ώπα
γούστα είναι αυτά.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

giannis71365

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
γούστα είναι αυτά.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Τα γούστα μας όμως τα κρατάμε για την πάρτη μας. Δεν τα βγαζουμε φόρα παρτίδα. Γιατί όλοι μας έχουμε γούστα και κάποιοι από εμάς μπορείνα έχουμε πολύ άσχημα γούστα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom