gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
και για να μην ψάχνεις:Δεν ξέρω τζίμη, στην σελίδα 364 διάβασα κάποιες σκόρπιες αναφορές
και για να μην ψάχνεις:Δεν ξέρω τζίμη, στην σελίδα 364 διάβασα κάποιες σκόρπιες αναφορές
[size=10pt][size=10pt]εισαι σιγουρος γι'αυτο?[/size][/size] Αν ναι, πηγαινε πισω πριν μια εβδομαδα και θα διαβασεις...να μην τα ξαναλεμε . Ειχα βαλει αναλυτικοτατη κριτικη.
Και οπως εχουμε ξαναπει...Το νημα διαβαζεται απο την 1η σελιδα, οχι απο την τελυταια...καλημερα
Τέτοια ώρα που έστειλα το μήνυμα λες να μην έψαχνα μέσα στις σελίδες ρε "topic police" ? Συγνώμη που δε ΞΑΝΑ διάβασα εξονυχιστικά και τις 500+ όπως ΈΧΕΤΕ ξαναπεί.
Ευχαριστώ τους dani69 και gepap
σταματησεη ελπιδα που χαθηκε?
Τέτοια ώρα που έστειλα το μήνυμα λες να μην έψαχνα μέσα στις σελίδες ρε "topic police" ? Συγνώμη που δε ΞΑΝΑ διάβασα εξονυχιστικά και τις 500+ όπως ΈΧΕΤΕ ξαναπεί.
Το να ρωτάς γενικά , όχι δεν είναι. Το να ρωτάς όμως επειδή βαριέσαι να ψάξεις σε προηγούμενες σελίδες και θέματα, είναι όμως.
Με ημερομηνία εγγραφής 12/2012 δεν λέγεσαι και νέος στο φόρουμ.
τι μας λες τωρα ρε φιλε? σου ειπα εγω να διαβασεις τα παντα ολα εξονυχιστικα? Δεν νομιζω...Τέτοια ώρα που έστειλα το μήνυμα λες να μην έψαχνα μέσα στις σελίδες ρε "topic police" ? Συγνώμη που δε ΞΑΝΑ διάβασα εξονυχιστικά και τις 500+ όπως ΈΧΕΤΕ ξαναπεί.
τι μας λες τωρα ρε φιλε? σου ειπα εγω να διαβασεις τα παντα ολα εξονυχιστικα? Δεν νομιζω...
φιλε μου οι dani69 και gepap ειναι συναγωνιστες και φιλοι ολων εδω μεσα...αρα μαλλον θα επρεπε να ευχαριστησεις ολα τα παιδια για τις πληροφοριες που ανταλλασουμε εδω...αν δεν συμφωνεις, τους ευχαριστεις με πμ για να μην μας κακοφαινεται εμας στους υπολοιπους
δες πμμπορει καποιος να μου στειλει σε πμ το τηλ της ολγας?
σταματησε
δες πμ
τι πεταγεσαι εσυ?συγγρου 18,1 οροφος ΝΑΝΣΙ,ΧΡΙΣΤΙΝΑ
κοιταξε καλυτερα τον τιτλο του νηματος.ΕΚΤΟΣ αν η νανσυ,και η χριστινα κανουν επισκεψεις σε χοτελ,η σε σπιτια.συγγρου 18,1 οροφος ΝΑΝΣΙ,ΧΡΙΣΤΙΝΑ
κοιταξε καλυτερα τον τιτλο του νηματος.ΕΚΤΟΣ αν η νανσυ,και η χριστινα κανουν επισκεψεις σε χοτελ,η σε σπιτια.