giannis71365
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ρε παιδιά υπάρχει κάποια κριτική γι' αυτήν ή να το κάνω το κασκαντεριλίκι? Στις φωτος δείχνει τούμπανο.
Κρατα γερα τζιμι,οχι στο φατσοβιβλιο ειναι του σατανα
Αστα αναγκαιο κακο το γ@.....ο,χωρις αυτο δε κανεις τιποτα,θα φτιαξω και γω
ελα τωρα που γυριζειΕτσι λεω κ γω
Αλλα εχει κελεπουρια εκει μεσα
ελα τωρα που γυριζει
κανε search...εχει κριτικη κρεμασμενη...Ρε παιδιά υπάρχει κάποια κριτική γι' αυτήν ή να το κάνω το κασκαντεριλίκι? Στις φωτος δείχνει τούμπανο.
Ετσι λεω κ γω
Αλλα εχει κελεπουρια εκει μεσα
δεν είναι...Σε ευχαριστώ πολύ φίλε. Είμαι σχετικά νέος στο φόρουμ αλλά το να ρωτάς δεν είναι ντροπή έτσι δεν είναι?
μόνο σώμα δείχνει....το οποίο οκΥπαρχει καποιος που εχει φβ και εχει δει φωτο της λαουρας, να μας πει αν λεει τιποτα;
Το να ρωτάς γενικά , όχι δεν είναι. Το να ρωτάς όμως επειδή βαριέσαι να ψάξεις σε προηγούμενες σελίδες και θέματα, είναι όμως.Σε ευχαριστώ πολύ φίλε. Είμαι σχετικά νέος στο φόρουμ αλλά το να ρωτάς δεν είναι ντροπή έτσι δεν είναι?
ποσο??και τι?Dani69, αντινα πετάς ξεκάρφωτα τα ονόματα, ρίξε τις τιμές σου αν θες πελάτες.
Αναφερομαι σε αυτο που εγραψε ο/η dani στην πισω σελίδα αλλα εχει αναφερθεί από άλλα μέλη , ότι η συγκεκριμένη ζητάει 100€.ποσο??και τι?
Αναφερομαι σε αυτο που εγραψε ο/η dani στην πισω σελίδα αλλα εχει αναφερθεί από άλλα μέλη , ότι η συγκεκριμένη ζητάει 100€.
Αναφερομαι σε αυτο που εγραψε ο/η dani στην πισω σελίδα αλλα εχει αναφερθεί από άλλα μέλη , ότι η συγκεκριμένη ζητάει 100€.
Δεν ξέρω τζίμη, στην σελίδα 364 διάβασα κάποιες σκόρπιες αναφορές100 για σκετο μασαζ?? >
Καλησπέρα σας! Είμαι καινούργιος στο σάιτ. Θα μπορούσα να έχω κι εγώ το τηλέφωνο της Όλγας αδελφέ;δες πμ
Ρώτα τον/την dani69. Είναι είτε η ίδια ή ο προμότορας της.