Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 48K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (4 μέλη και 36 επισκέπτες)

athensstef

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2009
Μηνύματα
563
Κριτικές
2
Like
136
Πόντοι
6
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα,
είδα για παράδειγμα αυτό:


κ υποψιάζομαι ότι πρέπει να αλλάξω τα αστεράκια με κάτι, αλλά είμαι noobie :)

Εγω εκανα λαθος αντιγραφη λινκ φιλε κ εβαλα λαθος λινκ το σωστο της ζωης στο my massage ειναι

 

loginkv

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2015
Μηνύματα
10
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ  για την απάντηση κ σενα κ τον Ζαν Μπατιστ.

Είναι λογικό τόσοι που είστε, ο καθένας να έχει δικά του γούστα κ προτιμήσεις. Επειδή εδώ κ τόση ώρα διαβάζα προηγούμενες σελίδες στο φόρουμ κ δεν έχω βγάλει άκρη για ένα μασαζ που θέλω σήμερα, υπάρχει κάποιος έμπειρος που έχει να μου προτείνει (είτε pm είτε public) μια κοπέλα που να είναι ελληνίδα, ξανθιά, με κανονικό σωματότυπο, με όριο ηλικίας στα 35;

Έχω πήξει στις αγγελίες με ψεύτικες φωτό γεμάτες ορθογραφικά λάθη..


Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα,
είδα για παράδειγμα αυτό:


κ υποψιάζομαι ότι πρέπει να αλλάξω τα αστεράκια με κάτι, αλλά είμαι noobie :)

Εγω εκανα λαθος αντιγραφη λινκ φιλε κ εβαλα λαθος λινκ το σωστο της ζωης στο my massage ειναι

 

gasper

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2013
Μηνύματα
1.996
Like
1.018
Πόντοι
96
παρακατω η ζωη στο my massage, απο τις φωτο δειχνει πολλυ καυλιαρικο πιπινι κ πολλα υποσχομενο για κατι παραπανω απο μασαζ αλλα μονον κατ οικον νομιζω ...θα μας πει ο ρεπορτερ !!!



Εδω η Αμαλια γαμω πιπινι στο kolonaki massage που εχει ιδια διευθυνση με το my massage τυχαιο ρεπορτερ ?


και εδω ανεξαρτητο πιπινι


οποιος συναγωνιστης ξερει κατι παραπανω αναμενουμε !!!!  αποστολη νατις σκισουμε στο σπιτι !!!!
στο πρωτο ο panousis που εχει το μασσαζαδικο που μας λες?
 

nikpal

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2013
Μηνύματα
344
Like
778
Πόντοι
81
με το συμπάθειο...ρε  παίκτες  αλλά γιατί τους δίνεται τα  φράγκα  για ενα αερο μασάζ(΄κατα 90%)...και για το κήρυγμα  κατηχητικού  που ακολουθεί μετά...και υποβάλεται τον εαυτό σας στο  τεστ...των  5-6 επισκέψεων(300 ευρώ) προκειμένου να ακούτε  οτι πιο μετά ...ΙΣΩΣ,ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ  κ.λ.π
δεχομαι το σκεπτικό του ρεπόρτερ...την προσδοκία  απ' το αγνωστο, την  ΟΜΟΡΦΗ αγωνία του  νέου και καινούργιου....ΑΛΛΑ...
αυτο  το μονο μασαζ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ .... (που δεν ξέρουν κιόλας οι περισσότερες....
 το θεωρώ κοροιδία..
υ.γ ταπεινή  μου άποψη!!!
Δεν διαφωνώ φιλε μου.. Σε αυτα τα μέρη δεν σου υπόσχονται ομως σεξ και αν καταφέρεις κατι ειναι πολυ καλυτερο απο πχ να πας στη ζαννα που ειναι ολα προσχεδιασμένα! Εγω απλα λεω οτι όντως κατι παιζει σε αυτα τα μέρη και ας το παίζουν άγιο όρος!! Απλα πρέπει να τους ρίξουμε μαύρο μονο και μονο γιατι το παίζουν νόμιμοι και κάνουν αισθησιακό μασάζ σε γυναίκες ενώ βάση νόμου απαγορεύεται και φυσικά δεν κόβουν αποδείξεις! Και το λεω αυτο γιατι δεν μπορει οταν ζητάμε να μας κάνουν αιςθηςιακο Μασάζ να λενε οχι και οταν το ζητάει μι γυναικα να λενε ναι!! Έχετε σκεφτει γιατι;;; Όποτε θελουν ενα γερό μαθημα!!! Πχ να παμε εκει και εφοςον δεν προσφερθεί κατι παραπανω τοτε γεια σας χωρις πληρωμή!! Και αν θελουν καλούμε την αστυνομία και βλεπουμε τι γινετε.. Τις προάλλες σας πληρωφορω πηγα στο gracespa στο Μαρούσι και εκανα ταντρα μασάζ 40€ μου τον έπαιξε κανονικότατα και μου εδωςε αποδειξη σας πληροφορώ για παροχή μασάζ!!! Απο εμενα +1 σε τετοια μαγαζιά!!!
 

JS

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Μηνύματα
64
Like
32
Πόντοι
0
ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟ... ΡΕΠΟΡΤΕΡ
Καλησπερα κυριοι συναγωνιστες  :hi:
Οπως υποσχεθηκα ειμαστε στον αερα για εγκυρη και ΣΩΣΤΗ ενημερωση παντα απο το πρισμα του ρεπορτερ.
Ολη αυτοι την εβδομαδα εκανα ''ρεπορταζ'' και συγκεκριμενα στο spa massage,της ζωης που μας απολαμβανει διαβαζοντας μας.(χαιρετισμους  :hi:)
Λοιπον πηγα στην εδρα της στο ιλιον,και με υποδεχτηκε η ιδια.Ευγενικη δεν λεω αλλα χωρις να εχω πει απολυτως τιποτα και χωρις κανενα υπονοουμενο απο πλευρας μου,  μου ειπε 2 -3 φορες εδω δεν κανουμε τιποτα σας το λεω να το ξερετε. 0:) :priest: Ποσο κουτο ειναι αυτο,(ζωη οταν δεν κανεις και εισαι σιγουρη για εσενα και το προσωπικο σου,ειναι πολυ κουτο αλλα ταυτοχρονα και υποπτο να λες οτι δεν κανεις τιποτα.Αυτο κρυβει πολλα.Καθαρος ουρανος αστραπες δεν φοβαται.Αυτο να το πεις σε αυτους που σε ρωτανε)ΣΦΑΛΜΑ 1.
Επιπλωση ΙΚΕΑ φθηνη,αλλα εμενα προσωπικα δεν με νοιαζει αυτο αλλα με νοιαζουν οπως θα διαβασετε παρακατω.
Επειδη ειχα μια αποσταση ωσπου να φτασω ιλιον ιδρωσα στο αυτοκινητο μου,και θα επρεπε να κανω ντουζ,ελα που το ντουζ το ειχανε στειλει με αδεια για διακοπες και κανεις δεν ξερει ποτε ερχεται.Ναι μου ειχε πει πριν ερθετε να κανετε μπανιο,και εγω την ακουσα εκανα 2,ενα στο σπιτι μου και ενα μεσα στο αυτοκινητο μου.Για εμενα ΜΕΓΙΣΤΟ σφαλμα.Πρωτα φτιαχνεις την βασικη αναγκη που ειναι σε ενα τετοιο χωρο το μπανιο και μετα ανοιγεις.Ανοιξε χωρις πορτα,χωρις μπανιο ομως...ΣΦΑΛΜΑ 2.
Oταν μπηκα στο δωματιο ειδα ενα απο τα κουστουμια του Γιαννη φλωρινιωτη σε κουρτινα(Πειραζει που ειμαι και μεγαλη φιρμα πειραζει  :orchestra:)
και πανω απο το κλιματιστικο να εχει φυτρωσει φικος  :idiot:
Γενικα το ντιζαιν ειναι για κλαματα,δεν πηγα στο χιλτον το ξερω ομως απαιτω για ολους τους συναγωνιστες αξιοπρεπεις χωρους που να δηλωνουν οτι μας ΣΕΒΟΝΤΑΙ.Κανεις δεν βρισκει τα λεφτα σε γλαστρες το πρωι που σηκωνεται.
Τωρα οταν ηρθε η δεσποινις για μασαζ,συστηθηκαμε και  προχωρησαμε παρακατω.
Αλαλη καθολη την διαρκεια του μασαζ,και σοβαρη λες και εκανε χειρουργειο.
Το μασαζ τωρα ητανε απαλο σχετικα χωρις να με ρωτησει με τι πιεση θελω,ειναι επειδη  ολες οι κοπελες επαγγελματιες γι αυτο,και βεβαια επειδη δεν κανουνε τιποτα. :2funny:
Ξεχασα να πω οτι μου βαλανε πετσετα για να κανω μασαζ.
Η κοπελα οταν τελειωνε η ωρα εκανε ακομα πιο απαλα μας :erection: και μετα αφου της ειπα για  :cum: μου δηλωσε αυστηρα επαγγελματικα  :bottom: οτι εδω κανουμε μασαζ και εγω εχω σπουδες και κατι τετοιες παπαρολογιες.Που τα λεει ρεεε.23 χρονια ''ρεπορταζ''εχουμε ακουσει οπως ολοι οι συναγωνιστες και εχουμε δει...
Κυριος ο ρεπορτερ πληρωσε και εφυγε.Λογος για αποδειξη.
Ομως συνεχισα το ''ρεπορταζ'' και μετα απο 2 μερες αυτη την φορα σε δικο μου χωρο να δω και την αλλη πλευρα του νομισματος.
Η κοπελα ηρθε στην ωρα της.
Παλι απαλο μασαζ παλι χωρις ερωτηση για πιεση.
Για να μην λεω πολλα αγελαστη και αυτη αμιλητη.
Οταν τελειωνε η ωρα με δικο μου στυλ την χουφτωσα για να δω αντιδρασεις.Δεν εκανε καμια ιδιαιτερη αντιδραση λιγο τραβηχτηκε,αλλα εγω ξανακανα και βρεθηκε το χερι μου στο βυζι της.
Και ενω το χερι μου χαιδευε στο στηθος της,οταν της ειπα για :wanker: εκεινη ειπε τα ιδια που ειχε πει και η αλλη για σπουδες και μαλακιες :2funny:.ενω μου τα ελεγε εγω χαιδευα βυζι,αλλα ΚΥΡΙΑ.ΡΕ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΚΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ
Οταν ηρθε η ωρα να πληρωσω εγω εκανα το εξης αφου μου μιλανε για ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ τετοιες,εβγαλα τα λεφτα και ζητησα ΑΠΟΔΕΙΞΗ.Ακουστε τωρα σκηνικο συναγωνιστες αγαπημενοι.
Η κοπελα  :kenny: :dunno: και δεν ηξερε τι να πει.Εγω με ευγενεστατο τροπο της μιλησα για της δικες μου σπουδες στην νομικη :2funny: και για τους νομους,και συγκεκριμενα για εκεινον που οριζει οτι αμα δεν παρουμε αποδειξη ΔΕΝ ειμαστε υποχρεωμενοι να πληρωσουμε.Και τωρα η μαγικη στιγμη η κοπελα αρχισε και εκλαιγε με αυτα περι τον νομων που της ελεγα για τα μαγαζια χωρις να ειναι νομιμα οτι εχουν ποινικες κυρωσεις και αληθεια ειναι ζωη ΠΡΟΣΕΧΕ,και φοβηθηκε πολυ.Εγω βεβαια την καθησυχασα και της ειπα εσυ δεν φταις σε αυτο το κομματι αλλα η ζωη,εσυ ομως ευθυνεσαι στο αλλο κομματι,που μας  :erection: πρωτα και μετα μιλας για σπουδες,παρε τωρα στην  :2on1: και της δικες μου σπουδες.Ειλικρινα δεν το εκανα με κακια δεν ειμαι τετοιος αλλα κανε απο την αρχη κανονικο μασαζ μην επιτρεπεις τα χουφτωματα και μας λες για σπουδες.ΣΦΑΛΜΑ ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ 3
Με τρελαινει αγαπητοι συναγωνιστες που ενω μιλανε στον πλυθυντικο,και τα εχουνε ολα ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ νομιμα,ειναι στην πραγματικοτητα μεσα στην παρανομοια ενας να τα παρει ασχημα η κυρα ζωη και το μαγαζακι της με το λουτρο σε διακοπες παπαλα.
Δηλαδη εμεις ολοι ειμαστε μ@@@κες που πληρωνουμε φορους και κοβουμε αποδειξης.
Κυριοι ο συγκεκριμενος χωρος ειναι παρανομος και μας παπαριαζουνε με λογια νομιμοτητας :uglystupid:
Κανουνε δεν κανουνε δεν με ενδιαφερει με ενδιαφερει ομως η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΡΕ ΦΙΛΕ.Μωρη σου εχω το βυζι στο χερι και μου μιλας για πτυχια.ζωη αν θελεις σοβαροτητα πηγαινε πληρωσε τεβε κανε εναρξη διαφορετικα ΠΡΟΣΕΧΕ.Τα κοροιδα ΤΕΛΟΣ.
Δεν θα πω το δικο μου συμπερασμα το αφηνω το τελος στην δικη σας κριση αν πρεπει να ριξουμε μαυρο η οχι
Ερχονται και αλλα ''ρεπορταζ''


                       Με φιλικους χαρετισμους
                           ''Ρεπορτερ'' :hi:



 

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Μηνύματα
4.696
Κριτικές
165
Like
5.204
Πόντοι
21.265
πολύ καλή ενημέρωση κύριε!!!

:hi: :hi: :hi:

 

nikpal

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2013
Μηνύματα
344
Like
778
Πόντοι
81
Ρεπόρτερ μου και εγω αυτο ειπα περι αποδείξεων προηγούμενος!!! Κανουμε μασαζακι και αν δεν πάρουμε αποδειξουλα(εφοσον φυσικα μας το παίζουν νόμιμοι και ετσι) τους λεμε γεια σας δεν ειμαστε υποχρεωμένοι να πληρώσουμε!! Εδω ειναι υποτίθεται επαγγελματικό μασάζ και οχι παράνομος αγοραίος ερωτας  :2funny:
 

AnnaPkn

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Μηνύματα
9
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα . Ευχαριστώ για τις οποίες απαντήσεις που είχα ρωτήσει πιο πριν . Σχετικά με το μασάζ.
Θα ήθελα να ξεκινήσω. Επειδή θελω προσωρινά και όχι πολύ ώρα δουλειάς. Θα ήθελα μέχρι 2-3 τη βδομάδα με σταθερά όπως το σκέφτηκα . Μασάζ και 200 περίπου για 1 ώρα .ευχαριστώ για τη φιλοξενία
 

afentis the one

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2015
Μηνύματα
40
Like
4
Πόντοι
0
Συμφορουμίτη "ρεπόρτερ" εχεις εξαιρετικό ρεπορτάζ!Ολα αυτά τά μαγαζακια,πού τό παίζουν "νόμιμα καί ηθικά",θέλουν αυτό πού έκανες εσύ.Τελειώνει τό μασάζ,ζητας απόδειξη καί άν δέν τήν πάρεις,σηκώνεσαι καί φεύγεις χωρίς νά δώσεις φράγκο.
 

JS

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Μηνύματα
64
Like
32
Πόντοι
0
Ρεπόρτερ μου και εγω αυτο ειπα περι αποδείξεων προηγούμενος!!! Κανουμε μασαζακι και αν δεν πάρουμε αποδειξουλα(εφοσον φυσικα μας το παίζουν νόμιμοι και ετσι) τους λεμε γεια σας δεν ειμαστε υποχρεωμένοι να πληρώσουμε!! Εδω ειναι υποτίθεται επαγγελματικό μασάζ και οχι παράνομος αγοραίος ερωτας   :2funny:




:2funny: :2funny:
 

JS

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Μηνύματα
64
Like
32
Πόντοι
0
Συμφορουμίτη "ρεπόρτερ" εχεις εξαιρετικό ρεπορτάζ!Ολα αυτά τά μαγαζακια,πού τό παίζουν "νόμιμα καί ηθικά",θέλουν αυτό πού έκανες εσύ.Τελειώνει τό μασάζ,ζητας απόδειξη καί άν δέν τήν πάρεις,σηκώνεσαι καί φεύγεις χωρίς νά δώσεις φράγκο.

Αφου τα θελει ο :kissass: τους  :hi:
 

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Μηνύματα
44.795
Κριτικές
23
Like
89
Πόντοι
2.357
Ωραιοs ο  ρεπορτερ....Απλα  ομορφα κι ευγενικα   :rockon: :rockon:
 

JS

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Μηνύματα
64
Like
32
Πόντοι
0
αν μη τι άλλο, έχουν χιούμορ στο mymassage

Καλησπέρα σας,όπως θα σας ενημερώσει και ο "ρεπόρτερ'' δε προσφέρεται τέτοια υπηρεσία από τις κοπέλες μας.

Με εκτίμηση




Στις 17 Ιουλίου 2015 - 1:05 μ.μ., ο χρήστης XXXXXXXXXXXXXXXX έγραψε:

   καλησπέρα, θα με ενδιέφερε αισθησιακό μασάζ, με εκτόνωση από τη ζωή ή κάποια άλλη κοπέλα.
   υπάρχει τέτοια υπηρεσία?
   ευχαριστώ


Θα τους κανω να ακουν ''ρεπορτερ''και να παρακαλανε να τους γραψω καλη κριτικη για να ανεβουν οι μετοχες τους.Οπως οι κρητικοι των φαγητων.
Πλακα εχει τωρα οποιος πηγαινει να τον ρωτανε μηπως ειστε ο ''ΡΕΠΟΡΤΕΡ''? :2funny:
Ελατε θα σας χυσουμε οπως σας αρεσει,γραψτε και κατι καλο και εσεις για την κοπελα τοσα πτυχια εχει.. :2funny:

Αυτη την εβδομαδα ο ''ΡΕΠΟΡΤΕΡ''θα χτυπησει στο....
Ερχεται....  :orchestra:  :hi:
 
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Μηνύματα
330
Like
182
Πόντοι
1
ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟ... ΡΕΠΟΡΤΕΡ
Καλησπερα κυριοι συναγωνιστες  :hi:
Οπως υποσχεθηκα ειμαστε στον αερα για εγκυρη και ΣΩΣΤΗ ενημερωση παντα απο το πρισμα του ρεπορτερ.
Ολη αυτοι την εβδομαδα εκανα ''ρεπορταζ'' και συγκεκριμενα στο spa massage,της ζωης που μας απολαμβανει διαβαζοντας μας.(χαιρετισμους  :hi:)
Λοιπον πηγα στην εδρα της στο ιλιον,και με υποδεχτηκε η ιδια.Ευγενικη δεν λεω αλλα χωρις να εχω πει απολυτως τιποτα και χωρις κανενα υπονοουμενο απο πλευρας μου,  μου ειπε 2 -3 φορες εδω δεν κανουμε τιποτα σας το λεω να το ξερετε. 0:) :priest: Ποσο κουτο ειναι αυτο,(ζωη οταν δεν κανεις και εισαι σιγουρη για εσενα και το προσωπικο σου,ειναι πολυ κουτο αλλα ταυτοχρονα και υποπτο να λες οτι δεν κανεις τιποτα.Αυτο κρυβει πολλα.Καθαρος ουρανος αστραπες δεν φοβαται.Αυτο να το πεις σε αυτους που σε ρωτανε)ΣΦΑΛΜΑ 1.
Επιπλωση ΙΚΕΑ φθηνη,αλλα εμενα προσωπικα δεν με νοιαζει αυτο αλλα με νοιαζουν οπως θα διαβασετε παρακατω.
Επειδη ειχα μια αποσταση ωσπου να φτασω ιλιον ιδρωσα στο αυτοκινητο μου,και θα επρεπε να κανω ντουζ,ελα που το ντουζ το ειχανε στειλει με αδεια για διακοπες και κανεις δεν ξερει ποτε ερχεται.Ναι μου ειχε πει πριν ερθετε να κανετε μπανιο,και εγω την ακουσα εκανα 2,ενα στο σπιτι μου και ενα μεσα στο αυτοκινητο μου.Για εμενα ΜΕΓΙΣΤΟ σφαλμα.Πρωτα φτιαχνεις την βασικη αναγκη που ειναι σε ενα τετοιο χωρο το μπανιο και μετα ανοιγεις.Ανοιξε χωρις πορτα,χωρις μπανιο ομως...ΣΦΑΛΜΑ 2.
Oταν μπηκα στο δωματιο ειδα ενα απο τα κουστουμια του Γιαννη φλωρινιωτη σε κουρτινα(Πειραζει που ειμαι και μεγαλη φιρμα πειραζει  :orchestra:)
και πανω απο το κλιματιστικο να εχει φυτρωσει φικος  :idiot:
Γενικα το ντιζαιν ειναι για κλαματα,δεν πηγα στο χιλτον το ξερω ομως απαιτω για ολους τους συναγωνιστες αξιοπρεπεις χωρους που να δηλωνουν οτι μας ΣΕΒΟΝΤΑΙ.Κανεις δεν βρισκει τα λεφτα σε γλαστρες το πρωι που σηκωνεται.
Τωρα οταν ηρθε η δεσποινις για μασαζ,συστηθηκαμε και  προχωρησαμε παρακατω.
Αλαλη καθολη την διαρκεια του μασαζ,και σοβαρη λες και εκανε χειρουργειο.
Το μασαζ τωρα ητανε απαλο σχετικα χωρις να με ρωτησει με τι πιεση θελω,ειναι επειδη  ολες οι κοπελες επαγγελματιες γι αυτο,και βεβαια επειδη δεν κανουνε τιποτα. :2funny:
Ξεχασα να πω οτι μου βαλανε πετσετα για να κανω μασαζ.
Η κοπελα οταν τελειωνε η ωρα εκανε ακομα πιο απαλα μας :erection: και μετα αφου της ειπα για  :cum: μου δηλωσε αυστηρα επαγγελματικα  :bottom: οτι εδω κανουμε μασαζ και εγω εχω σπουδες και κατι τετοιες παπαρολογιες.Που τα λεει ρεεε.23 χρονια ''ρεπορταζ''εχουμε ακουσει οπως ολοι οι συναγωνιστες και εχουμε δει...
Κυριος ο ρεπορτερ πληρωσε και εφυγε.Λογος για αποδειξη.
Ομως συνεχισα το ''ρεπορταζ'' και μετα απο 2 μερες αυτη την φορα σε δικο μου χωρο να δω και την αλλη πλευρα του νομισματος.
Η κοπελα ηρθε στην ωρα της.
Παλι απαλο μασαζ παλι χωρις ερωτηση για πιεση.
Για να μην λεω πολλα αγελαστη και αυτη αμιλητη.
Οταν τελειωνε η ωρα με δικο μου στυλ την χουφτωσα για να δω αντιδρασεις.Δεν εκανε καμια ιδιαιτερη αντιδραση λιγο τραβηχτηκε,αλλα εγω ξανακανα και βρεθηκε το χερι μου στο βυζι της.
Και ενω το χερι μου χαιδευε στο στηθος της,οταν της ειπα για :wanker: εκεινη ειπε τα ιδια που ειχε πει και η αλλη για σπουδες και μαλακιες :2funny:.ενω μου τα ελεγε εγω χαιδευα βυζι,αλλα ΚΥΡΙΑ.ΡΕ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΚΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ
Οταν ηρθε η ωρα να πληρωσω εγω εκανα το εξης αφου μου μιλανε για ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ τετοιες,εβγαλα τα λεφτα και ζητησα ΑΠΟΔΕΙΞΗ.Ακουστε τωρα σκηνικο συναγωνιστες αγαπημενοι.
Η κοπελα  :kenny: :dunno: και δεν ηξερε τι να πει.Εγω με ευγενεστατο τροπο της μιλησα για της δικες μου σπουδες στην νομικη :2funny: και για τους νομους,και συγκεκριμενα για εκεινον που οριζει οτι αμα δεν παρουμε αποδειξη ΔΕΝ ειμαστε υποχρεωμενοι να πληρωσουμε.Και τωρα η μαγικη στιγμη η κοπελα αρχισε και εκλαιγε με αυτα περι τον νομων που της ελεγα για τα μαγαζια χωρις να ειναι νομιμα οτι εχουν ποινικες κυρωσεις και αληθεια ειναι ζωη ΠΡΟΣΕΧΕ,και φοβηθηκε πολυ.Εγω βεβαια την καθησυχασα και της ειπα εσυ δεν φταις σε αυτο το κομματι αλλα η ζωη,εσυ ομως ευθυνεσαι στο αλλο κομματι,που μας  :erection: πρωτα και μετα μιλας για σπουδες,παρε τωρα στην  :2on1: και της δικες μου σπουδες.Ειλικρινα δεν το εκανα με κακια δεν ειμαι τετοιος αλλα κανε απο την αρχη κανονικο μασαζ μην επιτρεπεις τα χουφτωματα και μας λες για σπουδες.ΣΦΑΛΜΑ ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ 3
Με τρελαινει αγαπητοι συναγωνιστες που ενω μιλανε στον πλυθυντικο,και τα εχουνε ολα ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ νομιμα,ειναι στην πραγματικοτητα μεσα στην παρανομοια ενας να τα παρει ασχημα η κυρα ζωη και το μαγαζακι της με το λουτρο σε διακοπες παπαλα.
Δηλαδη εμεις ολοι ειμαστε μ@@@κες που πληρωνουμε φορους και κοβουμε αποδειξης.
Κυριοι ο συγκεκριμενος χωρος ειναι παρανομος και μας παπαριαζουνε με λογια νομιμοτητας :uglystupid:
Κανουνε δεν κανουνε δεν με ενδιαφερει με ενδιαφερει ομως η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΡΕ ΦΙΛΕ.Μωρη σου εχω το βυζι στο χερι και μου μιλας για πτυχια.ζωη αν θελεις σοβαροτητα πηγαινε πληρωσε τεβε κανε εναρξη διαφορετικα ΠΡΟΣΕΧΕ.Τα κοροιδα ΤΕΛΟΣ.
Δεν θα πω το δικο μου συμπερασμα το αφηνω το τελος στην δικη σας κριση αν πρεπει να ριξουμε μαυρο η οχι
Ερχονται και αλλα ''ρεπορταζ''


                        Με φιλικους χαρετισμους
                            ''Ρεπορτερ'' :hi:
ποια κοπελα ηταν κατοικον?
 

Tefktros

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Μηνύματα
98
Like
0
Πόντοι
0
Την προηγούμενη εβδομάδα ανέβηκα Θεσσαλονίκη και είπα να δοκιμάσω αυτό . Δυστυχώς την πάτησα. Ήρθε μια γύρω στα 40 με ακατάπαυστη πολυλογία, ουδεμία σχέση με μασάζ η κυρία και στο τέλος βασάνισμα του πέους σε σημείο που τη σταμάτησα. Ευτυχώς 40 ευρώ σύνολο αλλά και αυτά τσάμπα.

Tο thessalonikimassage ίδιες υπηρεσίες με athensmassage. Μασάζ και τίποτα παραπάνω και ζητάνε 5ευρώ plus για πάρκινγκ αν έρθει η κοπέλα σε ξενοδοχείο κέντρου.

Aυτή μου ζήτησε 75ευρώ αλλά δεν έδωσε καμία άλλη πληροφορία.

Επειδή θα ξανανέβω Θεσσαλονίκη την επόμενη εβδομάδα και όσο κι αν έχω ψάξει δεν βρήκα κάτι σε μασάζ με εκτόνωση ή και κάτι παραπάνω έχει κάποιος φίλος να στείλει καμία πρόταση; Κατά προτίμηση έως 30 ετών αλλά να αξίζει η εμπειρία.

Please help.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom