Συνάντηση με Χρυσαυγη.
Τηλέφωνο κατά τις 12 το μεσημέρι και μετά την απαραίτητη "ανακρισούλα" (πως με βρήκες κλπ) ραντεβού κάποιες ώρες αργότερα σε ξενοδοχείο στο κέντρο.
Από την σελίδα της στο FB ήξερα περίπου τι θα έρθει αλλά οι περιγραφές των φίλων εδώ με είχαν προϊδεάσει για το χειρότερο "μνημόνιο".
Σκάω μύτη στο χοτέλι παίρνω δωμάτιο ενημερώνω την κορασίδα κανω το μπανάκι μου και αναμένω.
Πρώτη εντύπωση, μέτρια. Σίγουρα πάντως (και για τα γούστα μου) δεν είναι και δράκουλας. Έχω γνωρίσει και σίγουρα έχω
(αν θυμάμαι καλά γιατί είμαι λίγο επιρρεπής στο ποτό
) πολύ χειρότερα.
Σχετικά κοντή, ξανθιά, μπαμπάτσικη με βυζάρες και πολύ ευγενική.
Κουβαλάει και αυτό το κασετόφωνο (το οποίο by the way τραβάει και κάποια κολλήματα κατά τη διάρκεια της "συνεδρίας").
Έψαξε μόνη της και χωρίς πολλά πολλά για τσόντα στην τηλεόραση δίνοντας το στίγμα της.
Στα του μασάζ. Λέει ότι είναι μάστερ ρεΐκι αλλά διατηρώ σοβαρές επιφυλάξεις
. Όχι ότι εγώ είμαι μάστερ για να κρίνω αλλά κρίνοντας από αυτό που κάνει θα μπορούσα στην τελική και να είμαι και να μην το γνωρίζω.
Χαϊδολογήματα και τζουτζουμουτζουνιές (άγνωστη λέξη) για την θάλασσα και τα ψαρικά της. uglystupid:
Θετικό όμως ότι σε χαϊδεύει παντού και σε κρατάει σε "εγρήγορση". Μετά από περίπου 30-35 λεπτά (ίσως και λίγο παραπάνω) αερομασάζ και πασαλείμματος με αιθέρια έλαια με γύρισε από μπροστά όπου βλέποντας ότι
ξεκινάει τρομπόνι γυρνώντας σε στάση 69 επιθυμώντας εμφανώς να ασχοληθώ με τη φραουλίτσα της
.
Ασχολήθηκα και εγώ ο κακομοίρης μιας και η πίπα της ήταν κομματάκι αέρας. Η χαλάρωση όμως μετά από 8ωρο στο γραφείο και οι βυζάρες με είχαν καβλώσει και αποφάσισα να πάω all the way το κασκαντερηλίκι.
Την γυρνάω και της λέω ότι είναι ώρα να της στίψω την φράουλα
και μου απαντάει μόνο αν έχεις προφυλακτικό. Δεν μου άρεσε αυτό για να είμαι ειλικρινής (δεν είναι δυνατόν να έρχεσαι κυρά μου χωρίς πυρομαχικά) αλλά έκανα την καρδιά μου πέτρα και έβγαλα ένα από την τσάντα μου
.
Στα του "αγώνα". Προφανής η προσπάθεια να αποφύγει την βαθιά διείσδυση σπρώχνοντας με τα πόδια της αλλά δεν τα κατάφερε. Κραυγές αρκετές και μικρή εναλλαγή στάσεων. Κατάθεση, προς απογοήτευση της νομίζω, στις βυζάρες της που είναι και το πιο δυνατό της σημείο.
Overall...
Μασάζ, εντάξει όλοι ξέρουμε ότι δεν την καλούμε για το μασάζ. Μην δουλευόμαστε και μεταξύ μας.
Λοιπά, μέτρια αλλά πρόθυμη αερόπιπα, καθαρή και αν μπορέσει θα αποφύγει το σεξ.
Πάντα όμως ευγενική ακόμα και αν κάνει κάτι που δεν θέλει.
Προτείνεται όπως είπαν οι προηγούμενοι για την καλτίλα και μόνο.
Κόστος 45€.