Για τον ''Ρεπορτερ''το μονο ανεξερευνητο μερος ειναι προς το παρον ο θανατος
Μήπως έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου;
Για τον ''Ρεπορτερ''το μονο ανεξερευνητο μερος ειναι προς το παρον ο θανατος
μπα δεν την γλυτωνεις εσυ...εγω παντως θα ερθω στην κηδεια σου...με συγχωρεις,καταλαβα οτι δεν πληρωσες.....σου εχω ομως κατι καλο,ανεξερευνητο προς συγγρου μερια.αν θες τα λεμε με πμ
οπως ειπε κ ο ρεπορτερ "...το μονο ανεξερευνητο μερος ειναι προς το παρον ο θανατος"μπα δεν την γλυτωνεις εσυ...εγω παντως θα ερθω στην κηδεια σου...
κ μενα στην αρχη,κλεισε browser κ ξανανοιξεεντωμεταξύ δε ξερω το σαιτ μου το βγαζει με διαφορετικη γραματοσειρα
:o :o :S ;)εγω παντος οταν εκανα κανονικο μασαζ απο σαιτ καιεγραψα κακη κριτικη στο σαιτ τους πραγματικη κριτικη ομως ενας τυπος μου εστειλε μνμ οτι αν ξαναγραψω θα με γαμησει.
οριστε το happy end ρε παιδια που γκρινιαζετε....εγω παντος οταν εκανα κανονικο μασαζ απο σαιτ καιεγραψα κακη κριτικη στο σαιτ τους πραγματικη κριτικη ομως ενας τυπος μου εστειλε μνμ οτι αν ξαναγραψω θα με γαμησει.
Μήπως έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου;
θεωρώ ότι είναι σωστό και γίνεται κουβέντα για τις αποδείξεις,
Προσωπικά, θα προτιμήσω ένα μαγαζί που δίνει απόδειξη από κάποιο που δεν δίνει.
Σε βρίσκω λάθος. Ναι μεν η κουβεντα δεν βλάπτει, αλλά είναι χάσιμο χρόνου. Ποιος θέλει απόδειξη? Θα την περάσεις στη εφορία? Σου περισεύει το 23% του ΦΠΑ?
Μπορείς να το προτιμάς όσο θέλεις.
δλδ ετσι αδοξα θα τελειωσει με την ζωη, το my massage , spa massage , your massage ..... νικη της ζωης οτι κ καλα δεν κανουν ουτε φραπε ? κριμας ρεπορτερ
Αφου το ΦΠΑ ειναι μεσα στην τιμη το πληρωνεις δεν καταλαβαινω το νοημα της κουβεντας ;
Το Athens massage σου λεει αν θες αποδειξει θα πληρωσεις αλλα 10€,αρα δεν ειναι μεσα στις τιμες ο φπα.
καλά βρε, σε κοπέλα που πάει να βγάλει τον επιούσιο με μασαζ πήγες να ζητήσεις απόδειξη? επειδή δεν σου έπαιξε φραπέ, δεν είναι τίμιο έτσι, το γράφουν ότι είναι μασαζ, αν επέμενες κ στο δεύτερο ραντεβού κ στράβωσε , πρόβλημά σου. Η κοπέλα δεν είναι υποχρεωμένη να ξεκαυλώνει τον καθέναν, υπάρχουν στούντιο-βίζιτες κ άλλα για την λύση αυτή..
Τα εχουμε γράψει χιλιάδες φορές ρεπόρτερ, αλλά είδες κ μόνος σου μετά από το ρεπορταζ. Μόνο μην μου πεις πως θα συνεχίσεις να κινεισαι με την ελπίδα να αποσπάσεις φραπέ...
Σε βρίσκω λάθος. Ναι μεν η κουβεντα δεν βλάπτει, αλλά είναι χάσιμο χρόνου. Ποιος θέλει απόδειξη? Θα την περάσεις στη εφορία? Σου περισεύει το 23% του ΦΠΑ?
Μπορείς να το προτιμάς όσο θέλεις.
επιμένω ότι αφού είπε "μόνο μασάζ", τέλος. ό,τι σού λέει εκείνη ισχύει και συ μπορείς να φαντάζεσαι ό,τι θέλεις, αν νομίζεις πως έχεις λεφτά για κάψιμο ξόδευε μέχρι να ξεκλειδώσει ,αν ποτέ συμβεί αυτό, αν η απάντηση "μόνο μασάζ" δεν σε ικανοποιει, κάνεις μεταβολή και φεύγεις, αν αποφασίσεις να παίξεις το παιγνίδι "ξοδεύω μέχρι να πέσει" το κάνεις εν γνώσει σου ότι μπορεί και να πετάξεις τα λεφτά σου, αφού δεν σού υποσχέθηκε τίποτα.το καλύτερο , για μένα πάντα εννοείται, είναι καθαρή εξήγηση από την αρχή και ειλικρίνεια, και χωρίς τις φωτογραφίες ζούμε , αλλά όλα αυτά τα κουτοπόνηρα κολπάκια , μόνο πιο κουμπωμένες τις κάνουν και το επόμενο βήμα θα είναι να κάνει κλειστό προφίλ ή να το κατεβάσει, γνώμη μου πάντα ....
Πιστευω οτι εγω και ολοι οι συναγωνιστες θα καταφερουμε να επιβιωσουμε και χωρις τις φωτογραφιες της κυριας ζωης.
Στην εργασια σου αγαπητε φιλε αν σου ζητησουν αποδειξει καλεις την αστυνομια στο τμημα εκβιαστων? ;)