Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (3 μέλη και 18 επισκέπτες)

kalampalikis2369

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
179
Πόντοι
6
Την εχω παρει και εγω την λενε χαραυγη  μου ελεγε και μενα αυτες τις παπαριες ειχα κλασει στο γελιο την εχυσα στο στομα και αει στο καλο παλιοπατρονα!
ψηνομαι να της σοβαντισω  :2on1: :2on1: και γω τη μαπα

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.081
Πόντοι
736
δεν ειναι και λιγα τα φραγγα αλλα για μια φορα αξιζει πιστευω, cult εμπειριες, ολα τα λεφτα  :rockon:

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.081
Πόντοι
736
οχι αλλα ισως την παρω καποια στιγμη, γελιο θα χει  :rockon:

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.081
Πόντοι
736
ετσι!!! αλλιως δεν εχει αξια  :rockon: :rockon: :rockon:

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.081
Πόντοι
736
οσο να ναι ακουγεται δελεαστικο  :rockon:

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Όντως αυτη ειναι; Ενταξει, δε την λες μουναρο, αλλα και ο χαρακτηρισμός δρακουλας μου φαινεται υπερβολη.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Μου φαίνεται όχι για δράκουλας, αλλά για τρίμπαζο με μεγάλα βυζιά

roninanka

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
0
Παιδιά εδώ και λίγο καιρό αρχίζω να ασχολούμαι γενικά με το site καθώς εδώ και καιρό ήμουν εκτός ... παιχνιδιού και Ελλάδας. Έχω διαβάσει το θέμα πάρα πολλές σελίδες πίσω αλλά δεν μπορώ να βρω μία άκρη γιατί πολλές αγγελίες δεν ισχύουν ή δεν αντιστοιχούν πουθενά. Έχω κάνει post, έχω στείλει πολλά προσωπικά μηνύματα σε "δυνατούς" χρήστες και γνώστες του αντικειμένου αλλά ... απάντηση καμιά! Νιώθω ότι τιμωρούμαι για κάτι και δεν ξέρω γιατί. Και το ξαναζητάω. Μπορείτε να με κατατοπίσετε είτε με post είτε με προσωπικό μήνυμα για κάποια καλή πρόταση γιθα μασάζ κατ' οίκον. Σόρρυ αν σας κούρασα ή αν έθιξα κανένα. Ευχαριστώ.

Rascal26

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1

Συνάντηση με την ανωτέρω κορασίδα. Τσόντα, 35άρα, ουκρανίδα, καλά ελληνικά. Μπαμπάτσικο αλλά πολύ σφιχτό κορμί, παλιότερα πρέπει να ήταν μουνάρα. Όχι ότι τώρα είναι αδιάφορη, απλά όσοι δεν γουστάρουν μπαμπάτσικες μακριά. Επίσης βυζάρες με ρωγάρες.
Σέρβις: και καλά στο τηλέφωνο λέει ότι κάνει μόνο μασάζ, το οποίο είναι μάπα να πω την αλήθεια. Ντουζ παρέα, σε πλένει και γενικά κάνει ό,τι της πεις. Γλωσσόφιλα, γλυψίματα, ακάπωτες πίπες, ευχαριστιέται το γαμήσι. Μόνο κώλο δε δίνει. 70 ευρώ την ώρα. Καλό VFM (για όποιους αρέσουν τα μπαμπάτσικα μωρά ξανατονίζω).

HONDACRV

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
24
Like
147
Πόντοι
291
Στην αγγελία αυτή απαντά άντρας
Αναφέρεται σε μια κοπέλλα που κάνει ένα καλό πρόγραμμα.... Θα τολμήσω δοκιμή αύριο πρωι. Χώρος στο Κολωνάκι

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715

Συνάντηση με την ανωτέρω κορασίδα. Τσόντα, 35άρα, ουκρανίδα, καλά ελληνικά. Μπαμπάτσικο αλλά πολύ σφιχτό κορμί, παλιότερα πρέπει να ήταν μουνάρα. Όχι ότι τώρα είναι αδιάφορη, απλά όσοι δεν γουστάρουν μπαμπάτσικες μακριά. Επίσης βυζάρες με ρωγάρες.
Σέρβις: και καλά στο τηλέφωνο λέει ότι κάνει μόνο μασάζ, το οποίο είναι μάπα να πω την αλήθεια. Ντουζ παρέα, σε πλένει και γενικά κάνει ό,τι της πεις. Γλωσσόφιλα, γλυψίματα, ακάπωτες πίπες, ευχαριστιέται το γαμήσι. Μόνο κώλο δε δίνει. 70 ευρώ την ώρα. Καλό VFM (για όποιους αρέσουν τα μπαμπάτσικα μωρά ξανατονίζω).
κοντο μαλλι,αγορε,ξανθο και πρασινα ματια...?

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36

Σε δικό της χώρο ή ξενοδοχείο;

Rascal26

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
Ξενοδοχείο. Εντάξει δεν υπήρχε thread Μασάζ όχι σε μασατζίδικο κι έγραψα εδώ. Όπως είπα δεν είναι τόσο μασάζ. Το μασάζ απ ότι κατάλαβα το χρησιμοποιεί σαν πρόφαση για να την κάνει αν δεν γουστάρει την μάπα του πελάτη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom